De skaffede hurtigt Ymerdrys u/sukker, som vi pludselig ikke kunne finde i over 1 måned i vores "normale forretninger". Levering til lovet tid. Gammel pris. Dejlig personlig betjening. Vi bestilte til... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Utrolig venlig og hurtig betjening. Godt udvalg af de varer man savner naar man bor i udlandet
Super service. Tingen var pakket godt ind og de kom sikkert frem incl Kims chips. Hjemmesiden er vældig god og hyggelig. Hvis man følger dem på Facebook og/eller Instagram, så bliver der jævnligt post... Ver mais
Trods pakken var ordentlig pakket var låget af sildglas gået open. Så sildlager var løbet ude i pakken. Og så var der en skrevet hilsen på fakturaen hvor der stod på at jeg havde valgt at dele omko... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Webshop med alt det danske man savner når man bor i udlandet sendt lige til hoveddøren i hele verden
Informações de contato
Kronborg Ladegårds Vej 50 2th, 3000, Helsingør, Dinamarca
- info@danmarkmedposten.dk
- danmarkmedposten.dk
As pessoas também visitaram
Utrolig venlig og hurtig betjening
Det var ok
Det var godt, det tidligt
Men et glas med sild var knust i 100 af stykker 😢
Fin oplevelse
God kommunikation, hurtig levering (helt til Australien) og bonus Dannebrog i pakken - tak.
Alt går let og med godt humør
Levering til den aftalte tid og altid…
Levering til den aftalte tid og altid en lille sød bemærkning
Profesionel service
Min sidste bestilling var desværre blevet belastet under forsendelsen, den positive reaktion Fra Danmark med posten, var meget tilfredstillende og takket den profesionelle pakning, nød de fleste være ikke skade
Bettina gør alt hvad hun kan for at…
Bettina gør alt hvad hun kan for at hjælpe med bestillingen mm.
Godt udvalg og hurtig ekspedition tak for handlen. Vi kommer igen 🙂👍
Mine jule sild osv
Kære Danmark med Posten
Bettina er meget flik og sød og gør alt for at man for sine vare i god stand og hurtig.
Alt er kommet godt her til Schweiz 🇨🇭
Jeg håber at i åbner igen når Bettina har det godt igen.
Mange kærlige hilsener og en god jul🧑🎄
Anne
Superhurtig hjælp og levering :-)
Fast delivery
Vennlighed og gode varer er det alltid…
Vennlighed og gode varer er det alltid der
Hurtig levering 👍
Det har været en fornøjelse at handle…
Det har været en fornøjelse at handle med Danmark med posten. Jeg havde et ønske og fik det hurtigt på vareudvalget 🤗 "Hvad du ønsker skal du få " næsten som en julesang 😂 Tusind tak fra Sicilien
Langsom levering.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.