Nöjd med både produkt och leverans.
Använt en del från Dashl och ser fram emot att testa den nya 38°C mascara.
Nöjd med både produkt och leverans.
Använt en del från Dashl och ser fram emot att testa den nya 38°C mascara.
Jag är helt såld på Dashls produkter!
Alltså wow… jag hade höga förväntningar men de överträffades verkligen! Produkterna känns lyxiga, enkla att använda och resultaten är så fina. Jag får ofta komplimanger och det säger ju allt. Jag är helt besatt av deras skinsticks – så smidiga och ger ett supernaturligt glow! Och deras Lip Fusion och lip oils… wow, så fina på läpparna och känns verkligen återfuktande.
Det jag verkligen uppskattar är att jag känner mig trygg med vad jag använder. Allt känns genomtänkt och seriöst, och det märks att Dashl verkligen bryr sig om kvalitet och sina kunder.
Och så smidig upplevelse rakt igenom! Snabb leverans och jättebra kundservice – man känner sig verkligen omhändertagen. Det är sånt som gör att man vill beställa igen (och igen 😄).
Rekommenderar 100% – det här har verkligen blivit en ny favorit hos mig!
Har varit nöjd med alla produkter jag köpt från Dashl, väldigt bra kvalitet och känns naturligt. Köpte Obsession Skinsticks Blush senast som jag är jättenöjd med, har testat flera andra märken men den här är min favorit!
Helnöjd, toppenservice men främst över resultatet.
Gjorde gellack och aldrig tidigare har det suttit så bra som hos Dashl! Nu har jag en stående bokning varje månad, inte för att lacket inte sitter utan för att naglarna växer!
Älskar Dashl’s produkter. Tar fram inre skönhet och ser så naturligt ut 😍
Snabb och smidig leverans
Honestly the best lip products I’ve ever used. The lip liner really stays in place all day without drying out, and all the formulas feel super hydrating and comfortable on the lips. I’ve also recently tried the Skinsticks and they are so, so good – easy to use, blend beautifully, and give such a natural, fresh finish.
You can really feel the quality in every product. Highly recommend! 💛
Jag fick tips om Dashl's makeup produkter av en makeup artist och är så glad att jag testade! Produkterna håller verkligen hög kvalitet – särskilt läpprodukterna som känns vårdande samtidigt som de ger ett jättefint resultat.
Det jag uppskattar mest är känslan av förtroende och trygghet i varumärket. Det märks att produkterna är genomtänkta och snälla mot huden.
Extra plus för smidig leverans och bra kundtjänst – allt har fungerat super. Jag har tidigare varit hos dem på behandling och där var det också samma trevliga kundtjänst.
Det bästa är att produkterna passar alla – både jag, min dotter och min mamma använder dem och vi älskar dem allihop. Extra kul att det är ett Svenskt varumärke. Verkligen ett märke jag kan rekommendera! 💛
Älskar verkligen deras produkter!!! De ger verkligen en naturlig glow 😍😍 Rekommenderas stark alla deras produkter, särskilt deras läppennor (de håller sjukt bra!!!)
Fantastiska produkter som verkligen håller vad de lovar. En storfavorit är Brow Filler Pencil - så enkel att använda och ger så fina och fylliga bryn! Nästan hela mitt sminkkit är från Dashl, det säger det mesta. 🥰5/5 från mig!
10/10 on product and packaging.
Recently, I visited Gothenburg, Sweden, with my Girlfriend to celebrate the New Year, and I wanted to gift her some beauty products. While surfing, I found Dashl. Honestly, I don't know much about beauty products, but my makeup-enthusiastic girlfriend really loved it.
I ordered the Perfect Lip Kit, Iconic Eye Kit, Lip Fusion Trio Kit, and one from their bestseller, "Juicy AF Lip Oil"
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.