Vi kontaktede DASK med en bekymring om borebiller i gammelt træværk. Hvor andre kunne have øjnet et hurtigt og nemt salg, så blev vores bekymringer påtalt, vi fik en venlig og professionel - og yders... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg kontaktede dem for second opinion ift mistanke om møl, som anden skadedyrsbekæmper havde sagt det var, efter fremsendelse af fotos. DASK kunne fortælle at det IKKE var møl og professionel behandli... Ver mais
Havde problem med mår på loftet og senere rotter. Martin kom ud til os over flere besøg, og hjalp med både inspektion, rådgivning om sikring og aktiv bekæmpelse. Effektiv mod mår med det samme. Hjalp... Ver mais
Hurtig og meget effektiv hjælp til fjernelse af hvepsebo. Hjælpen kom dagen efter jeg havde kontaktet firmaet. Jeg havde besøg af Martin der gav sig tid til både at afhjælpe mit problem med hvepse... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Skadedyrsbekæmpelse. Serviceaftaler på skadedyrsbekæmpelse.
Informações de contato
Vindinggård Ringvej 1, 7100, Vejle, Dinamarca
- info@dask.nu
- dask.nu
Vi har haft en rigtig god oplevelse med…
Vi har haft en rigtig god oplevelse med Dask og Martin!
Martin er grundig og ikke noget vrøvl. Kommer direkte til sagen! Tak
Besøg af skadedyr
Vi blev informeret om besøg af skadedyr i et udlejningshus, og jeg kontaktede Dask.nu og snakkede med Martin.
Han havde en løsning klar ret hurtigt, og til en meget fornuftig pris.
God, og kompetent, service, er vigtig for os, så vi kan handle hurtigt.
Vi kan kun anbefale Dask.nu
Martin ved ALT om skadedyr!
Martin ved ALT om skadedyr og bekæmpede mine hvepse i første forsøg🤩
Han er samtidig super hyggelig at have på besøg og jeg anbefaler ham derfor gerne til alle der kunne have et problem som skal løses hurtigt og effektivt - og det gælder jo alle slags skadedyr, for han ved seriøst alt om dem😃
Vi synes at der er lidt mange…
Vi synes at der er lidt mange gedehampse der forsøger at komme ind, men vi har ikke kunne finde noget bo.
Så jeg ringede til DASK og fik fat i Martin, som gav gode råd og vejledning til hvad vi kunne gøre, som vi helt sikkert forsøger os med.
Og finder vi et bo på vores grund, så ringer vi helt sikkert, og får Martin eller en kollega til at fjerne det.
Tak for gode råd og vejledning!
Super god service
Super god service.
Jeg havde problemer med hvipse, og får hjælp med det samme, og nu er problemet løst.
Jeg ville klart anbefale dem.
Skarphed er 100%
Vi havde Dask ude til fjernelse af…
Vi havde Dask ude til fjernelse af hvepsebo. Effektiv og hurtig betjening - vi er ikke plaget af hvepsene længere og deres kundeservice er ligeledes god. Anbefalinger herfra.
Ringede med et konkret spørgsmål og fik…
Ringede med et konkret spørgsmål og fik råd og rigtig god og konkret vejledning, som indebar at jeg ikke skulle bruge deres service - selvom de let kunne have solgt mig en ydelse.
Service helt i top
Martin har været helt fantastisk! Han er både super imødekommende, fagligt virkelig dygtig og meget fleksibel. Vi stod med en ret kompliceret sag, der krævede flere behandlinger, og under hele forløbet har han været tilgængelig, lyttende og klar til at svare på alle vores spørgsmål – store som små. Det har betydet meget for os at føle os trygge og godt guidet hele vejen. Vi kan kun give Martin og hans team vores bedste anbefaling!
Ringede for hjælp
Ringede for et par måneder siden. Var meget ulykkelig, da et andet firma havde sat en masse i gang. ( blot for at tjene penge) Ved en grundig telefonsamtale og tilsendte billeder, blev alt afblæst. Der var ikke noget alvorligt galt. Vi ville gerne betale for tiden, men det skulle vi ikke. Så ærlig og kompetente service. Vil altid ringe til jer fremover.
Kæmpe anbefaling herfra
Vi har et større problem med myrer både inde og ude. Vi har derfor en sikringsaftale på 2. år. Jeg har ikke oplevet en så god service fra noget andet firma som fra DASK. Den maksimale tid fra henvendelse til at (i dette tilfælde) Martin står på matriklen har været 3 dage. De sidste par gange, har de været hos inden indenfor 3 timer! Behandlingen virker, servicen og rådgivningen er i top og så er de bare virkelig søde og rare. Jeg vil til enhver tid anbefale DASK.
Super god vejledning
Super god vejledning. Fagligt meget kompetent. hurtig bekæmpelse og opfølgning på tlf. Anbefaling herfra.
Sprøjtet mod edderkopper - god oplevelse
Vi har fået sprøjtet mod edderkopper de seneste år, og produktet fra DASK er indtil videre det, der har fungeret bedst. Det dræber dyrene, når de bevæger sig over det sprøjtede område. Der sprøjtes grundigt både ude og inde. Prisen er fair, det er nemt at aftale tidspunkt, aftaler overholdes og folkene er høflige og respektfulde.
Så vi bliver ved med at ringe til DASK.
Jeg giver gerne plus ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ selvom det…
Jeg giver gerne plus ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ selvom det var min udlejer der tog kontakt til DASK, så fik jeg et opkald samme dag og fik en aftale om at de allerede kom efter weekenden. Utrolig hurtig udrykning og virkelig god service og forståelse for problemet. Ikke mindst meget hurtig til at vende tilbage og besvare efterspørgsmål. Fantastisk firma!!!
Fuldstændig tilfredsstillende…
Fuldstændig tilfredsstillende oplevelse. Så venlige og kompetente mennesker. De fulgte op og svarede beredvilligt på alle spørgsmål.
5 fuldt fortjente stjerner. Hvis jeg kunne give Martin og Patrick 6 stjerner, så gjorde jeg det 👍🏻🙏
Udsædvanlig god og ærlig service!
Udsædvanlig god og ærlig service!
Jeg kontaktede Dask.nu angående skadedyr i hjemmet og blev mødt af Martin, fra første samtale var han lyttende, imødekommende og fokuseret på at finde den rette løsning.
Fra start til slut har Martin givet grundig information og vejledning, hvilket har været utrolig værdifuldt. Dask.nu er et professionelt og pålideligt firma, der sætter kunden først – simpelthen en fantastisk oplevelse! Anbefaler altid Dask.nu til andre da man ikke finder en bedre service end hos Dask.nu
KÆMPE anbefaling!
Bruget dem til at løse et problem med…
Bruget dem til at løse et problem med væggelus i en udlejningsejendom. Fin kommunikation og effektivt arbejde.
Havde først kontaktet Rentokil som ikke løste opgaven, men til gengæld tog sig godt betalt for at prøve,
Super kompetent
Super kompetent, imødekommende og professionel rådgivning. Tog sig tid til at svare godt på alle mine mange spørgsmål uden beregning. Stor anbefaling.
Så cool service
Jeg rakte ud til DASK ift. en mulig udfordring med borebiller. Jeg talte med Martin, som roligt og tålmodigt spurgte ind til situationen og de angrebne områder og rådgav mig til, hvordan jeg selv kunne håndtere problemet til en start.
Så sejt ikke at jagte et salg her-og-nu, men dele ud af sin viden. Hvis jeg ikke selv får bugt med borebillerne - eller har et andet skadedyrsproblem i fremtiden - går jeg uden tvivl til DASK. Tak Martin!
Udsædvanlig god og ærlig service !!
Ifm. skadedyr i hjemmet ringede jeg til Dask.nu
Det var Martin (direktør i firmaet), som besvarede opkaldet hvér gang.
Martin var tillidsskabende med det samme; lyttende, afventende og tog sig tid til at spørge ind til problemet. Med sit rolige væsen og en helt grundlæggende respekt for kunden, forsøgte han ikke at ‘sælge op’ på unødvendige produkter - hvilket jeg oplevede ved et andet firma, inden jeg ringede til Dask.nu
Martin kunne allerede tilbyde at sende en medarbejder ud dagen efter. Og den rareste unge mand, Jonas, var i vores hjem en halv times tid, hvor han lagde bekæmpelsesmidler i huset. Han var ligeså rolig og respektfuld, som Martin er det.
Martin har fra første kontakt og gennem hele forløbet givet grundig information og vejledning, som har været meget brugbar.
Simpelthen bare et professionelt, ordentligt og reelt firma - længere er den ikke.
Rigtig god rådgivning!
Panisk bange for at vi havde fået væggelus ringede jeg til DASK og var så heldig at få fat i Martin som kiggede på billeder af dyret og hørte detaljeret om vores oplevelser og historie. Martin var yderst professionel og var tilbageholden med at sælge os dyre sprøjtebehandlinger da han ikke synes historien eller dyret lød som væggelus. Han manede til ro og gav gode råd og vi aftale at vi skulle følge op de efterfølgende dage og først skride til handling såfremt vi var sikker på hvad vi eventuelt skulle bekæmpe.
Martin sagde fra starten at dyret og bid efter hans overbevisning mere lød som en loppe, men mente mest af alt det sandsynligvis blot var en engangsoplevelse og at vi formentlig ikke behøvede mere en blot god daglig rengøring. Vi fulgte alle råd og Martin havde ret. Stor ros og respekt til DASK og Martin der ikke blot vil sælge kunder sprøjtebehandlinger, men som kun rykker ud og behandler når der er grund til det.
Vi har intet oplevet siden den enlige loppe og slap heldigvis med god og grundig rengøring.
Jeg har ikke købt en ydelse af DASK men udelukkende fået rådgivning, men jeg er ikke i tvivl om at det er DASK jeg vil kontakte hvis jeg nogensinde skulle få brug for skadedyrsbekæmpelse. Tak for hjælpen!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.