DCA Logic Avaliações 4

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Detalhes da empresa

Escrito pela empresa

Hos DCA Logic brænder vi for at gøre teknologi enkel, effektiv og tilgængelig. Vi hjælper både private virksomheder og offentlige institutioner med at digitalisere og optimere deres daglige arbejdsgange – altid med udgangspunkt i jeres behov og virkelighed. Vores løsninger spænder bredt: Fra avancerede IoT-implementeringer og intelligent opgavehåndtering til gæsteregistreringssystemer, mødebooking og logistikstyring. Uanset opgaven er vores mål det samme: At levere intuitive, driftssikre og skalerbare løsninger, der skaber værdi fra dag ét. Vi tror på, at teknologi skal være et redskab – ikke en forhindring. Derfor har vi fokus på brugervenlighed, integration og stabilitet i alt, hvad vi leverer. Når I samarbejder med DCA Logic, får I en partner, der lytter, rådgiver og leverer. Derudover tilbyder vi rådgivning og løsninger inden for netværk og cybersikkerhed. I en tid, hvor truslerne mod IT-sikkerheden konstant udvikler sig, sørger vi for, at vores kunder kan arbejde trygt og effektivt i et sikkert og moderne IT-miljø. Vi hjælper med alt fra netværksdesign og firewall-konfiguration til løbende overvågning og sikkerhedsoptimering. Vi har mange års erfaring med samarbejde på tværs af brancher og sektorer – herunder kommuner, regioner, sundhedsvæsenet, uddannelsesinstitutioner og erhvervslivet. Denne tværgående indsigt gør os i stand til at forstå komplekse behov og levere fleksible løsninger, der virker i praksis. Hos DCA Logic går vi aldrig på kompromis med: Kvalitet: Vi arbejder målrettet for at levere gennemtestede, robuste og fremtidssikrede løsninger. Gennemsigtighed: I får ærlig rådgivning og klar kommunikation hele vejen igennem. Kundeservice: Vi er nemme at få fat i – og vi følger op, til opgaven er løst og kunden er tilfreds. Vi tror på langvarige relationer, hvor tillid, tilgængelighed og gensidig forståelse er grundlaget for succes. Uanset om du har brug for sparring til et konkret projekt eller søger en komplet digital samarbejdspartner, er vi klar til at hjælpe. 📞 Kontakt os i dag – vi skræddersyr gerne en løsning, der passer præcis til jeres behov.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Priser plus mums, men er utydeligt

Dejligt når et firma ikke overholder dansk lovgivning. De viser all priser uden moms..
Og ekskl. moms er skrevet i grøn så det falder lidt i med den hvide baggrund..

Gør nu som andre og spørg når man kommer ind er du b2b eller privat kunde...

16 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionel og imødekommende

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med DCA Logic og kan på det varmeste anbefale virksomheden som en kompetent og pålidelig samarbejdspartner. DCA Logic udviser et højt fagligt niveau, stærk teknisk ekspertise og en løsningsorienteret tilgang til opgaverne.

Fra første kontakt har kommunikationen været klar, professionel og imødekommende. DCA Logic har demonstreret stor forståelse for vores behov og leveret skræddersyede løsninger, der har skabt værdi og effektivitet i vores forretning. Deres evne til at kombinere teknologisk indsigt med praktisk anvendelighed har været særlig bemærkelsesværdig.

Leverancerne har været præcise, rettidige og af høj kvalitet. Samtidig har DCA Logic udvist stor fleksibilitet og en vilje til at gå det ekstra skridt for at sikre et optimalt resultat. Det vidner om en virksomhed med stærke kerneværdier og et ægte engagement i kundens succes.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde og giver DCA Logic vores fulde anbefaling.

IT Konsulent

Jan Holm

19 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais