Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det går inte att genomföra betalningen hos KLARNA man kräver biometrisk information, pass, ID-Kort, ansiktsbild mm. Det fungerar inte att skanna bild och dokument. Detta är helt absurt. Det är tillr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är så glad att ni finns. Nu har så mycket bra varor, bl.a homeopat medel som jag kan beställa efter konsultation med min homeopat, det är fantastiskt. Lättsam snygg sida och lätt att söka på... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stort utbud av kvalitetsprodukter! Bra prissättning och ofta rabatterade priser på visst sortiment och det är alltid uppskattat! 😃 Trevlig och kunnig kundtjänst med toppen fint bemötande! ❣️Lättsamma... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Produkterna är mycket bra. När jag beställde denna gång på nätet var jag lite för snabb och glömde ett par produkter. Ringde lite senare och det var enkelt att ändra och lägga till i min beställning.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Saúde e Beleza
  2. Loja de Produtos Saudáveis

Hos DCG kan du köpa allt inom naturlig hälsa med fokus på hållbart och naturligt! Här hittar du homeopatiska läkemedel, kosttillskott och kroppsvårdsprodukter på nätet. Fri frakt över 199 kr, snabba leveranser och stort utbud, dessutom nya erbjudanden varje vecka! Tillverkare av hälsoprodukter sedan 1945. Vår egen produktionsanläggning i Västra Frölunda är GMP- och HAACP-certifierad.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

196 avaliações

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Snabbt

Snabbt, lättnavigerat, bra priser och professionalism

30 de janeiro de 2026

Resposta da DCG Nordic AB

Stort tack för dina fina ord! Vi önskar dig en fin dag. Hälsningar vännerna på DCG

Allt funkade bra.

Allt funkade bra.

20 de janeiro de 2026

Resposta da DCG Nordic AB

Fantastiskt att höra! Vi är tacksamma för att du delar med dig av din upplevelse. Hälsningar Vännerna på DCG

Så många bra produkter

Snabbt enkelt att hitta det man behöver! Är så många bra produkter från CareMe från Bach och Ljung Of Lapland, det som DCG erbjuder är riktigt bra produkter 👍

14 de janeiro de 2026

Resposta da DCG Nordic AB

Stort tack! Det betyder mycket för oss att du uppskattar vårt sortiment. Vi önskar dig en fin dag /Vännerna på DCG

Mycket nöjd

Mycket nöjd med hantering å frakt. De produkter jag köper lever upp till förväntningarna.

14 de janeiro de 2026

Resposta da DCG Nordic AB

Tack för att du delar med dig om din upplevelse. Så fint att höra att du är nöjd. Allt gott till dig hälsningar Vännerna på DCG

Varan är inte skickat !

Varan är inte skickat !

13 de janeiro de 2026

Resposta da DCG Nordic AB

Hej, kontakta oss på kundsupport på telefon eller mail så reder vi ut detta. Vänligen DCG

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid omsorg över mig som kund

Alltid omsorg över mig som kund! Jag har handlat av DCG runt 30 år. Högkvalitativa produkter.

1 de dezembro de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Tack för att du delar med dig! Vi är så tacksamma att så många följt med oss på vår 80åriga resa. Vi ser framemot fler fantastiska år med dig! Vännerna på DCG

Hittade det jag sökte ,

18 de dezembro de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du hittade det du sökte. Du är alltid varmt välkommen tillbaka./ Vännerna på DCG

Allt var smidigt

Allt var smidigt. Sidan är tydlig och priset gick inte att slå.

17 de dezembro de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Härligt att höra att allt var smidigt. Fint att höra att du är nöjd! Allt gott vännerna på DCG

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra info. och bra pris.

Det var enkelt att läsa information om produkterna. Dessutom bra priser.

17 de dezembro de 2025

Fint att höra! Vi önskar dig en fin dag /Vännerna på DCG

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vet inte vad jag ska tycka

Vet inte vad jag ska tycka. Jag fick en juklappskod på 25% rabatt vid köp av två varor. Jag fick bekräftelse att koden aktiverades, men vid betalning fick jag ingen rabatt. Undrar nu vad jag har missförstått och varför. Något i erbjudandet måste uppenbarligen ha varit otydligt och det är inte bra!

15 de dezembro de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Hej! Tack för din feedback! Du får gärna kontakta oss på info@dcg.se så ska vi kolla närmare på detta för att se vad som gått snett. /Vännerna på DCG

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har fortfarande inte fått ngn pinkod…

Har fortfarande inte fått ngn pinkod till min beställning!!!!!!! Fy sju...n så krångligt!!!

14 de dezembro de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Hej, va tråkigt. Kontakta Instabox direkt om du inte gjort detta. Behöver du vår hjälp är du välkommen att ringa eller maila oss på DCG så hjälper vi dig. Önskar dig en fin dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lätt att beställa och extra bra med 80…

Lätt att beställa och extra bra med 80 års rabatten.
Hoppas på fler digitala föredrag!

10 de dezembro de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Hej! Tack för din fina recension!
Fler Digitala föredrag är på gång, håll utkik i våra nyhetsbrev och på vår hemsida där vi meddelar när det är dags! /Vännerna på DCG

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Det var okej annars men det gick inte…

Det var okej annars men det gick inte att betala enbart med bankkort Det bara snurrade runt och kom inte till skott så var tvungen att välja Klarna med samma bankkort, så har det varit förut också verkar som att man måste välja Klarna hos er och det har påpekat en gång!

9 de dezembro de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Hej! Vad tråkigt att det inte har fungerat som det ska. Du får gärna kontakta oss via mail på Info@dcg.se så vi får titta närmare på detta. /Vännerna på DCG

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.