Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det går inte att genomföra betalningen hos KLARNA man kräver biometrisk information, pass, ID-Kort, ansiktsbild mm. Det fungerar inte att skanna bild och dokument. Detta är helt absurt. Det är tillr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är så glad att ni finns. Nu har så mycket bra varor, bl.a homeopat medel som jag kan beställa efter konsultation med min homeopat, det är fantastiskt. Lättsam snygg sida och lätt att söka på... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stort utbud av kvalitetsprodukter! Bra prissättning och ofta rabatterade priser på visst sortiment och det är alltid uppskattat! 😃 Trevlig och kunnig kundtjänst med toppen fint bemötande! ❣️Lättsamma... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Produkterna är mycket bra. När jag beställde denna gång på nätet var jag lite för snabb och glömde ett par produkter. Ringde lite senare och det var enkelt att ändra och lägga till i min beställning.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Saúde e Beleza
  2. Loja de Produtos Saudáveis

Hos DCG kan du köpa allt inom naturlig hälsa med fokus på hållbart och naturligt! Här hittar du homeopatiska läkemedel, kosttillskott och kroppsvårdsprodukter på nätet. Fri frakt över 199 kr, snabba leveranser och stort utbud, dessutom nya erbjudanden varje vecka! Tillverkare av hälsoprodukter sedan 1945. Vår egen produktionsanläggning i Västra Frölunda är GMP- och HAACP-certifierad.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

196 avaliações

Respondeu a 80% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Allting stämde

Allting stämde, från order till leverans.

30 de setembro de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Tack för din fina recension! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig. Det gläder oss att höra att allt fungerade smidigt. Välkommen åter!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag hade klantat mig och beställt fel

Jag hade klantat mig och beställt fel, ringde kundtjänst och dom fixade det direkt.

26 de setembro de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Tack för att du delar med dig. Vi uppskattar alltid när ni dubbelkollar så det är korrekt. Fint att det löste sig för dig. Problemen är lättast att lösa om man snabb. Önskar dig en fin dag!

Very happy.

Very happy.

Both with products and service, just would like to have more homeopathic remedies, I either don’t find what I need or the potency I need.

Thank you 🙏🏻.

21 de setembro de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Thank you very much for your review. We would appreciate it if you could email us at info@dcg.se
with the remedies and potencies you would like. We are very grateful for your suggestions. Thank you for choosing us :)

Proffesionellt bemötande

De jag pratar med på företaget är så extremt kunniga. Jag får alla svar jag behöver och varorna kommer blixtsnabbt. Rekommenderar varmt DCG.

15 de setembro de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Stort tack för dina fina ord! Vi är glada att vi kan hjälpa till. Önskar dig en fin dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag vill verkligen ge ett stort beröm…

Jag vill verkligen ge ett stort beröm till DCG för deras fantastiska produkter och den hjälpsamma personalen. Jag har haft nöjet att använda deras produkter i flera år och jag är imponerad av både kvaliteten och effektiviteten. Varje gång jag har haft frågor eller behövt hjälp har deras kundservice varit snabb, vänlig och väldigt professionell. Det känns verkligen som att de bryr sig om sina kunder och går den extra milen för att säkerställa att man är nöjd.

Jag uppskattar också den personliga servicen – alla jag har haft kontakt med har varit väldigt kunniga och hjälpsamma. Det gör hela upplevelsen så mycket bättre!

Om du letar efter högkvalitativa produkter och en serviceupplevelse utöver det vanliga, så kan jag varmt rekommendera DCG. De levererar verkligen!
Stort tack till hela teamet på DCG!
Pia på Gaia health

12 de setembro de 2025

Stort tack för dina fina ord Pia – de värmer verkligen! 🌟
Vi är otroligt glada över att du är vår återförsäljare. Vi uppskattar att samarbeta med dig och din klinik. Det betyder mycket för oss att veta att vårt arbete gör skillnad och uppskattas.

Vi strävar alltid efter att hålla en hög standard – både när det gäller kvaliteten på våra produkter och hur vi bemöter våra kunder. Dina ord gör oss glada och motiverade att fortsätta leverera på topp.

Tack för förtroendet och för att du har varit med oss under flera år. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet med dig och Gaia health!

Allt gott till dig
Vännerna på DCG

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det är enkelt hitta rätt produkter

Det är enkelt hitta rätt produkter på hemsidan och behöver man hjälp så får man fin service av trevlig personal.
Återkommer med fler beställningar framöver.

29 de agosto de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Tack Monica för din fina recension! Vad fint att höra :) Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen vid framtida beställningar. Varmt välkommen tillbaka!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Man har fina alternativ inom hälsokost.

Man har fina alternativ inom hälsokost.
Det jag inte tycker om är att man går ut med mail o sms om att nu tex idag ger vi dig 25 % rabatt och att du gör en notering om detta i beställningen. Du få sedan bekräftat att detta är noterat.
Sedan får du inte detta pga att varan är redan prissänkt. Det är dålig marknadsföring !

27 de agosto de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Tack för ditt omdöme, och för de fina orden om vårt utbud – det betyder mycket för oss.

Vi beklagar verkligen den frustration du upplevde med vår kampanj. Vi ser att informationen om att prissänkta varor var exkluderade fanns på startsidan, men vi inser nu att detta inte var tillräckligt tydligt, och vi tar till oss din feedback för att förbättra vår kommunikation.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag vill ha kortare leveranstid

Websidan fungerade dåligt.
Det är för lång leveranstid, det var i så fall bättre när man kunde få express leverans även om det kostade mer.

22 de agosto de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Hej, tack för din feedback!
Åh, vad tråkigt att höra att vår hemsida inte fungerade som den ska. Det beklagar vi verkligen!

Vi vill gärna förstå vad som felade, så att vi kan se över det och göra din upplevelse bättre framöver. Skulle du vilja kontakta oss på info@dcg.se och berätta lite mer? All feedback är otroligt värdefull för oss.

Vi hoppas att vi får en chans att visa att vi kan bättre än så här!

Kan avslöja att vi arbetar för att få till en expresshantering igen, vi hoppas få det på plats inom kort. /Vännerna på DCG

Mycket bra

Mycket bra, bra priser och många bra erbjudanden.Snabb leverans.

20 de agosto de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Tack Leena för ditt fina omdöme. Fint att du uppskattar våra erbjudanden. Vi önskar dig en fin dag! Hälsningar Vännerna på DCG

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alltid bra å snabb frakt!

Alltid bra å snabb frakt!

17 de agosto de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveranstiden och servicen. Varmt välkommen åter!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lätt och smidigt att beställa

Lätt och smidigt att beställa. Plus för gratis frakt och fina bonus produkter på köpet.

14 de agosto de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Stort tack för din återkoppling! Det gläder oss att du upplevde beställningen som lätt och smidig. Extra roligt att höra att fri frakt och bonusprodukterna uppskattas. Varmt välkommen tillbaka!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Många mycket bra produkter och kunnig…

Många mycket bra produkter och kunnig och alltid hjälpsam personal. Högsta betyg!

11 de agosto de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Vi blir verkligen glada över att höra att både vårt sortiment och vår personal lever upp till dina förväntningar. Dina ord betyder mycket för oss – varmt välkommen tillbaka!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag hade sparat min köp-korg för att…

Jag hade sparat min köp-korg för att göra annat och fick en så finstämd och positiv påminnelse om den så att jag kunde slutföra beställningen
Personligt, proffsigt och dessutom lite gulligt- fantastiskt att ni förmedlar ert engagemang på ett sätt som sprider glädje

4 de agosto de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Tack från djupet av våra hjärtan för dina fina ord. Vi blir otroligt glada att höra att vår påminnelse om din varukorg uppfattades som personlig och att vårt engagemang lyser igenom. Det är precis det vi strävar efter – att sprida glädje och välmående i varje kontakt ❤️ Så fint att få höra att även den små gesterna gör skillnad /Vännerna på DCG

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bra utbud och snabb leverans

Bra utbud och bra alternativ för frakt som för mig blev gratis. =D Snabb leverans som ett plus.

1 de agosto de 2025

Stort tack för din fina återkoppling! Varmt välkommen tillbaka. 😄

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Sen leverans & problem med orderhanteringen!

Gjorde en beställning med löfte om snabb leverans, alla varor fanns i lager. Efter 5 dagar kom ett automatiskt svar, en ursäkt om försenad leverans men också ett löfte:
”Våra logistikmästare på lagret ska se till att din leverans hittar hem till dig så snart som möjligt!” Efter ytterligare 5 dagar utan ett pip skriver jag till kundtjänst och då har min order ”inte kommit fram till dem”. Mycket märkligt då jag fått både orderbekräftelse & mail om försening… så 11 dagar leverans efter påtryckning är inte okej.

30 de julho de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Tack för att du kontaktade oss, och vi vill börja med att verkligen be om ursäkt för den upplevelse du haft.

Efter att ha undersökt ärendet närmare kan vi se att artikeln Tandkräm Mint tyvärr fastnade i ett av våra interna system och därför inte registrerades korrekt i vårt ordersystem. Trots att du fick en orderbekräftelse och meddelande om försening, hade inte själva ordern nått fram till oss på det sätt den skulle. Detta förklarar det sena agerandet från vår sida.

Vi beklagar verkligen det inträffade.

DCG

Som återförsäljare: Varukorgen krånglar

Det krånglar med varukorgen hela tiden. Går jag in och tittar på en varukorg och sedan vill handla mer så byter den till en ny varukorg. Frustrerande.... Och det funkar inte alltid att byta varukorg i rullisten heller.

Annars trevlig och ljus sida med bra produktioner!

29 de julho de 2025

Resposta da DCG Nordic AB

Tack för din feedback. Vi uppskattar att du hör av dig och delar med dig av din upplevelse. För att förstå vad som har hänt kommer vi återskapa detta för att kunna felsöka.

Det gläder oss att du tycker om sidan och våra produkter. Det betyder mycket för oss!

Tveka inte att höra av dig igen till info@dcg.se om något mer dyker upp, vi hjälper gärna till.

Vännerna på DCG

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.