Veja o que dizem as avaliações
Telefonisch contact gehad over een artikel. Was niet op voorraad maar zou de volgende dag binnenkomen. En inderdaad een berichtje ontvangen dat de artikelen binnen waren. Wouter heeft de artikelen de... Ver mais
Mooie ervaring om een workshop te volgen bij de bbq store. Goed opgezet in diverse stappen. Verschillende technieken gebruikt, voor zowel vlees als groentes. Waarbij ook alle details worden uitgele... Ver mais
Detalhes da empresa
Dé experience bbq winkel van regio Zuid-Holland! Een plek waar enthousiasme, gezelligheid, kennis en eten samen komen. Of je nu komt voor een zak houtskool of een complete workshop en alles wat daar tussen zit? Je bent altijd welkom! Fysiek in de store en online @debbqstore.nl
Informações de contato
Holanda
- debbqstore.nl
Ik kon via de site maar voor 2 personen…
Ik kon via de site maar voor 2 personen boeken, maar wilde voor 3 personen.
Nadat ik dat had aangegeven werd ik netjes gebeld en kon de 3e persoon alsnog mee!
Erg leuk gesprek wat volgde en we hebben er daardoor nog meer zin in!
Kamado large
Eerder deze maand een Kamado gekocht bij de BBQstore. Super uitleg gehad over de verschillende types, accessoires en gerechten. Het enthousiasme is aanstelelijk en helpt in de keuzes maken voor jouw wensen. Net helemaal geïnstalleerd en klaar voor het sezoen!
Duimpje👍 voor De BBQ store
En inderdaad een berichtje ontvangen dat de artikelen binnen waren. Wouter heeft de artikelen de volgende dag bij mij thuisbezorgd omdat hij in de buurt was. Top service.
DeBBQ heeft ons heel vriendelijk…
DeBBQ heeft ons heel vriendelijk geholpen, eerst ik de showroom waar we mochten kijken na een belletje. Daar hebben we een model van Fikkie bekeken die we later via de webshop hebben besteld en laten bezorgen. De medewerker was zeer vriendelijk en vond het leuk om te zien waar we de haard met pizzaoven en BBQ-grill wilde neerzetten. Zeker een aanrader!
Winter BBQ
Wouter en Wilco hebben mijn winter BBQ van heerlijk eten voorzien. Vooraf duidelijke uitleg gekregen over de werkwijze en het menu samen gesteld. Het was exact zoals we het van tevoren hadden besproken. Alles netjes geregeld en aan het einde keurig achter gelaten. Hulde aan deze mannen!
Afgelopen zaterdag fijn gesprek gehad
Afgelopen zaterdag fijn gesprek gehad. Flinke toelichting gekregen. vandaag product al ontvangen! Fijn geleverd en deskundige toelichtinggehad
Top ervaring
Gezellige setting, duidelijke onbevangen uitleg met mogelijkheid tot eigen inbreng.
Goede kwaliteit producten.
Vond het alleen erg koud binnen eerlijk gezegd.
Verder een top ervaring.
En, zeker voor herhaling vatbaar.
BBQ workshop met heerlijke gerechten
We kregen deskundige uitleg over de bbq en de recepten. Terwijl wij na het klaarmaken van de gerechten aan tafel konden genieten, zetten Wouter en zijn collega alles weer klaar voor de volgende gang. Een goed geoliede organisatie! Het was een fantastische middag!
Met gezin de Whole Shebang gedaan
Afgelopen zaterdag met ons gezin de Whole Shebang workshop gedaan. Dit was boven verwachting. Leuke ontvangst Marvin legde alles zeer goed uit was erg enthousiast en toonde zijn passie voor de BBQ. Wouter was ook zeer enthousiast en gaf goede tips. Wij waren zeer verrast door de leuke voor, hoofd en nagerechten die we gemaakt hebben. Ook de vrijheid naar eigen smaak en gezellig eten met elkaar van de gemaakte gerechten was helemaal top. De locatie was super gezellig.
Wij hebben een onvergetelijke ervaring gehad
Bedankt voor alles.
Erg leuk..erg lekker..aanrader
De workshop "the whole shebang" gedaan…
De workshop "the whole shebang" gedaan met een vriend.
Ongedwongen, leuke sfeer met goede tips en trucs.
Je deelt de gerechten en proeft zo vele smaken.
Je krijgt vrijheid in het bereiden van de gerechten, wat wij een plus vonden.
We komen zeker terug!
Fijne en goede service en snelle…
Fijne en goede service en snelle levering.
Duidelijke communicatie.
Leuk en leerzame BBQ workshop!
Een ontzettend leuke en leerzame BBQ-workshop!
Tijdens het boeken van The Whole Shebang Workshop hebben we een cadeaubon aangevraagd. Deze werd keurig gepersonaliseerd met naam, leuk verpakt in een tasje met extra’s en persoonlijk aan huis bezorgd. Erg leuk om cadeau te geven!
De workshop zelf was uitstekend verzorgd: Duidelijke uitleg over de BBQ en het bereiden van de gerechten. Je bent vrij om er je eigen twist aan te geven. We hebben inspirerende gerechten bereid en verrassende smaakcombinaties ontdekt. De verschillende BBQ-technieken waren ook erg leuk en leerzaam!
Al met al een leuke en leerzame aanrader. Zowel voor beginners als gevorderden.
Top service
Goeie en duidelijke uitleg in de winkel!! De service is top👍 ze komen thuis de Kamado in elkaar zetten, inbranden en de laatste uitleg zodat je helemaal zelfstandig aan de slag kunt.
Hele leuke & interessante bbq-workshop!
Net terug met mijn zoon van een enorm leuke & leerzame BBQ-workshop ‘The whole shebang’ Goede uitleg en heerlijke gerechten, waar je ook nog je eigen inbreng aan toe kan voegen. De mannen hebben verstand van zaken en geven fijne tips & tricks. Al met al een echte aanrader!
Ik ben tevreden met deze bestelling en…
Ik ben tevreden met deze bestelling en de briketten en het contact met de verkoper
Echt een aanrader!
We waren met een grotere groep en hebben zo verdeeld gerechten gemaakt en gezamenlijk gegeten.
Alles was heel goed begeleid en uitgelegd (met microfoon, zodat het voor iedereen goed hoorbaar was). Nieuwe dingen geleerd, heerlijk gegeten.
Echt een aanrader.
Goede en snelle communicatie via mail…
Goede en snelle communicatie via mail en app
Goed geholpen in de winkel
Houdt zich aan gemaakte afspraken.
Duidelijke uitleg bij plaatsing.
The Whole Shebang met 18 man!
Met 18 mannen The Whole Shebang mogen volgen en wat was dit een positieve ervaring! In paren van twee gingen wij aan de slag met een voorgerecht, hoofdgerecht en uiteindelijk het toetje!
De mannen De BBQ Store laten je vrij in welke combinaties jij wilt maken en lopen rond voor tips en tricks, wat uiteindelijk tot een zeer geslaagde avond vol gezelligheid, leuke sfeer en vooral lekker eten heeft geleid!
Voor zowel de beginner als de ervaren BBQ-er aan te raden om zo weer nieuwe technieken en recepten te leren!
Erg klantvriendelijk en meedenkend
Erg klantvriendelijk en meedenkend. Super snelle levering! Echt een aanrader!!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.