2,7

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

11 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloze service na beschadigde levering

Ik bestelde online een chocoladereep als cadeau voor mijn vrouw. PostNL heeft het pakketje helaas hardhandig door de brievenbus gepropt waardoor het beschadigd aankwam. Dat kan gebeuren, maar de manier waarop de klantenservice van De Bonte Koe dit vervolgens afhandelt, is werkelijk beneden alle peil.

In plaats van dit netjes op te lossen, word je als klant aan het werk gezet om hún claim bij PostNL rond te krijgen. Ik moest formulieren invullen en foto's van de doos sturen. Omdat het een cadeau was, had ik het inmiddels al (met excuses voor de verpakking) aan mijn vrouw gegeven en was de reep deels al geconsumeerd. Toen ik aangaf dat ik daardoor geen foto meer kon maken van de gebroken reep zélf, werd de deur keihard in mijn gezicht dichtgegooid.

Als 'compensatie' kreeg ik een kortingscode van 10% voor een volgende bestelling. Oftewel: ik heb betaald voor een kapot product, en ik moet nu nóg een keer geld bij ze uitgeven om "gecompenseerd" te worden. De mail waarin dit werd medegedeeld door medewerker Romaisa was bovendien ronduit bot, bestond uit één lange onleesbare zin en miste elke vorm van empathie of professionaliteit.

Voor een bedrijf dat zich profileert als aanbieder van 'premium' handgemaakte chocolade en zichzelf een B-Corp noemt, is dit echt een blamage. De wettelijke verantwoordelijkheid voor een deugdelijke levering ligt bij de webshop, niet bij de klant. Mij zijn ze definitief kwijt. Denk twee keer na voordat je hier online iets bestelt, want als er iets misgaat met de post, sta je er helemaal alleen voor.

16 de março de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heerlijke chocola

Heerlijke chocola! Wel jammer dat het zo prijzig is, af en toe wel lekker om jezelf te trakteren :p

17 de janeiro de 2026

Absurd prijs en smaak

İk heb zojuist een dubai chocola gehaald van 1 vab de vending machines hier utrecht hoog catharijne maar ik kan gegarandeerd zeggen dat het het niet waard was €14!!!!! Voor een chocolade reep en kijk als het nog buiten alle andere boven smaak viel zou ik het deels kunnen begrijpen maar absoluut no go haal zo 1 van verkade en die is zelfs lekkerder weinig vulling ook zoals mensen eerder hebben gezegd is gewoon de prijs van een kapsalon dus haal gewoon een kapsalon of dergelijke of andere choco wat goedkoper is want dit is waanzin

16 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tijdens de Dubai chocolade hype een…

Tijdens de Dubai chocolade hype een aantal keer een Dubai reep hier besteld. Ze waren klein maar wel lekker. De chocolade was romig en genoeg vulling. Nu weer eens geprobeerd. De repen zijn veranderd en er zit heel weinig vulling in. De chocola heeft een hele aparte nasmaak, komt echt over als goedkope cacao. De reep is heel dik qua chocolade aan de bovenkant en de onderkant heel dun, en dan heel weinig vulling je proeft er amper pistache in. En de nasmaak overheerst zo erg dat het gewoon vies is. Die van chocolade bezorgd is veel lekkerder. Heel jammer

23 de dezembro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Luxe repen erg lekker, bonbons vallen tegen

Ik heb nu 3 luxe repen van ze gegeten en die waren fantastisch. De Dubai, pandan en de flos pistache. Die laatste is mijn favoriet.

Over de bonbons ben ik niet zo enthousiast. Bij veel bonbons is de vulling veel te massief en ook hebben ze niet de smaak die ze bij het kaartje erbij zetten. Sinaasappel smaakt helemaal niet naar sinaasappel, bij de rozen proef ik geen rozen. Ik had voor 20 euro aan bonsbons en ik vond er maar 2 echt heel erg lekker. De rest viel erg tegen jammer genoeg. Normaal ben ik mega fan van slagroomtruffels, maar deze vond ik echt zwaar tegen vallen.

Erg jammer, want qua repen doen ze het wel erg goed, maar wel beter voor de portemonnee en mijn gewicht haha

16 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Voor deze keer een slechte beoordeling

Voor deze keer een slechte beoordeling. Heerlijke chocolade maar in de zomerperiode gaat er duidelijk iets mis. De chocolade wordt per brievenbuspost verstuurd en dat krijg je niet uitgelegd bij de klantenservice. Pakketjes is nu zoek. Gebeld met Post.nl; onvindbaar. Nu moet ik dus een formulier invullen (kan ik niet openen) zodat De Bonte Koe een vergoeding kan vragen. Hoe het met mijn betaalde bestelling verder moet, dat is niet van belang. Sommige bedrijfjes moeten klein blijven om hun service te kunnen handhaven.

26 de julho de 2025

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.