Ik dacht, even proberen zal wel niet zo bijzonder wezen. Het smaakte fantastisch, boven mijn verwachtingen lekker. Mooi en leuk verpakt. Een echte aanrader!
Veja o que dizem as avaliações
Wij hebben al diverse bestellingen gedaan bij de Boterkoekbroers. Leuk om cadeau te geven. Al heel veel mensen blij mee gemaakt! De boterkoek is echt super lekker en altijd vers gebakken. Ook he... Ver mais
Hele lekkere Boterkoek in verschillende smaken. Maar de Boterkoek van mijn Oma blijft ongeëvenaard. Makkelijk besteld en snel bezorgd.
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Heerlijke boterkoek
Vandaag besteld en morgen in huis.
De boterkoek is heerlijk!
Zeker voor herhaling vatbaar 😀
Snelle bezorging van een super lekker…
Snelle bezorging van een super lekker product.
Heerlijk zijn de koekjes,en snel…
Heerlijk zijn de koekjes,en snel bezorgd. Supper ga zo door jongens.
Allereerst is de boterkoek fantastisch
Allereerst is de boterkoek fantastisch, de smaak, de verschillende varianten. Echt een 10+. Daarnaast is de verpakking leuk ontwikkeld en het bestellen via de webshop gaat super makkelijk. Dit was al mijn 3e bestelling in korte tijd en daar gaan er zeker nog meer bijkomen. Ga zo door!
2e keer bij jullie besteld nu maar het…
2e keer bij jullie besteld nu maar het is zooooo lekker !!!
Aanrader, zeker als traktatie.
Het is de lekkerste boterkoek die ik ooit gegeten heb. Zeer stevig en mooi verpakt. Snel geleverd.
Ik blijf hier bestellen!!!
Ik bestel het voor de 3keer en vind het…
Ik bestel het voor de 3keer en vind het heerlijk ( heb zelf iemand blij meegemaakt) gewoon en degene was zo blij rn vond het heerlijk.
Il zal zeker af rn toe nog bestellen en mensen mee blij maken 😍.
Wat een service!
Wat een service!! Na een vertraagde zending van post nl waardoor de boterkoek niet vers is aangekomen hebben wij nu de boterkoek ontvangen zoals die hoort te zijn. Echt ouderwets lekker. Fijn om cadeau te geven maar zeker ook om jezelf eens te verwennen. Dank je wel boterkoekbroes
De smaak is enorm aantrekkelijk…
De smaak is enorm aantrekkelijk daardoor heb ik al een aantal keren besteld echte aanrader in mijn belevenis
Super ervaring met de klantenservice!!!
Ouderwets heerlijke boterkoeken
Ik heb eerst zelf besteld. Helaas was de bestelling na verzending vertraagd waar de boterkoekbroers niets aan konden doen. Kreeg wel direct antwoord op mijn mail. De boterkoeken zijn heerlijk. Mijn moeder van 84 proefde ineens de boterkoek die haar moeder vroeger maakte. Verder leuk om te versturen naar vrienden. Kortom heerlijke boterkoeken en top service!
Super lekkere boterkoek!
De boterkoek is echt super lekker en altijd vers gebakken.
Ook heel leuk en correct verpakt.
Echt een aanrader!
Probeer deze boterkoek eens en geniet ervan!
Nico & Anneke van Selm
Heerlijke boterkoek en goed verzorgd
Heerlijke boterkoek en goed verzorgd . Heel snel bezorgd. Ik doe ze in de vriezer en haal ze bijtijds eruit laat ze op kamertemperatuur komen en smullen maar.
Heerlijke boterkoek
Heerlijke boterkoek, jammer dat de post er lang over doen om te bezorgen.
Heerlijke Boterkoek
Heerlijke Boterkoek. Tijdig geleverd. Blijft lang goed en lekker. Netjes ingepakt
Koek was niet te eten zo droog als gort…
Koek was niet te eten zo droog als gort en zo hard als een kei.
Heerlijke boterkoek!
Lekker maar een beetje te hard
Wel lekkere smaak maar niet echt mijn ding. Een beetje te hard. De bezorging was een dagje extra omdat ze het niet hadden gehaald.