De Cactus Winkel Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En een derde bestelling. Met buren en vriendinnen samen nog een grotere bestelling geplaatst. Het uitpakken was een feestje. Iedereen heeft hun plantje al en iedereen is dik tevreden over de service... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb de cactus en secculente variatie boxen gekocht van tien stuks ieder. Allemaal verschillende plantjes gekregen en een extra plantje, die er goed uit zien. De levering duurde iets langer vanwege... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De cactussen zijn in goede staat bij mij terecht gekomen. Boven een bepaald bedrag kreeg ik er een gratis cactus bij. Alleen wel jammer dat het er precies eentje is waar ik niet op zat te wachten. Mis... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Viveiro de plantas
  2. também em
  3. Loja de decoração de design de interiores

DeCactusWinkel is de online winkel met de grootste collectie van bijzondere cactussen en vetplanten.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

80 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

alles prima

alles prima, snel en heel. mooie planten.

1 de agosto de 2021

Beste E. Noordijk,

Vriendelijk bedankt voor het schrijven van een review! Fijn om te lezen dat de bestelling snel is geleverd en alles goed is aangekomen.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop!

Lois

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel tevreden met de cactussen

Heel tevreden met de cactussen, goed verpakt en snelle levering.

31 de julho de 2021

Beste J. d.B.,

Vriendelijk bedankt voor het nemen van de tijd om ons een mooie review te schrijven. We hopen je snel weer blij te mogen maken met onze plantjes.

De Cactus Winkel

De 2 cactussen waren keurig verpakt

De 2 cactussen waren keurig verpakt. Top... goed aangekomen

28 de julho de 2021

Beste Ina,

Bedankt voor het nemen van de tijd om ons een positieve review te schrijven. Wat fijn dat alles goed is aangekomen.

We hopen je snel weer blij te mogen maken met onze plantjes.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toen ik eenmaal de cactussen had…

Toen ik eenmaal de cactussen had uitgepakt was ik helemaal enthousiast! Ze zijn erg mooi en hebben een mooi plekje gekregen in huis:)

27 de julho de 2021

Beste Ilse,

Bedankt voor het schrijven van een positieve review! Wat leuk dat je zo enthousiast bent over onze plantjes!

Tot snel in onze webshop!

Beste Miep,

Bedankt voor het schrijven van een review! Fijn dat alles naar wens is en dat het goed is aangekomen.

Tot snel in onze webshop!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle verzending plantjes goed…

Snelle verzending plantjes goed ingepakt en zoals verwacht

25 de julho de 2021

Beste Rita,

Vriendelijk bedankt voor het schrijven van een review! We zijn erg blij te lezen dat de plantjes goed zijn aangekomen.

Hopelijk tot snel op onze website!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Iedereen gelukkig met plantjes!

Iedereen heeft hun plantje al en iedereen is dik tevreden over de service en enthousiast over hun plantje.

21 de julho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Schitterende planeten voor een…

Schitterende planeten voor een acceptabele prijs.Voor het versturen zijn ze erg goed verpakt zodat er niets mis kan gaan tijdens de verzending. Al met al een super koop waar ik erg blij mee ben. Ik kom hier graag terug voor een nieuwe bestelling

21 de julho de 2021

Beste Mariska,

Bedankt voor het nemen van de tijd om een mooie review te schrijven. We zijn blij te lezen dat alles goed is aangekomen en dat je erg blij bent met de aankoop. We hopen je dan ook snel weer te mogen verwelkomen op onze website.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uitstekende levering en planten…

Uitstekende levering en planten duidelijk met zorg behandeld.

20 de julho de 2021

Beste Imraan,

Bedankt voor het achterlaten van een mooie review! We hopen je snel weer te mogen verwelkomen op onze website.

top !!

super blij met de apenstaart cactus hij is gelukkig goed aangekomen !

20 de julho de 2021

Beste Gerrie,

Bedankt voor het nemen van de tijd om ons een review te schrijven. Fijn om te lezen dat de cactus goed is aangekomen.

We hopen je snel meer te mogen verwelkomen op onze website!

Fijne communicatie

Fijne communicatie, snel geleverd, goed verpakt, mooie plant!

17 de julho de 2021

Beste Freek,

Bedankt voor het schrijven van een review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is en dat de plant goed is aangekomen. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen in onze webshop.

Lieve mensen

Lieve mensen, simpel. Oh ja, en ze verkopen prachtige cactussen

15 de julho de 2021

Beste Victor,

Bedankt voor het nemen van de tijd om een review te schrijven. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen op onze webshop!

De Cactus Winkel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering. Perfect verpakt. Melocactus 8 cm was niet op voorraad. Netjes mijn geld terug. Tot mijn verassing zat er een melocactus in van 5cm. Helemaal gratis!

14 de julho de 2021

Beste Danny,

Bedankt voor het schrijven van een review! We hopen je snel weer blij te mogen maken in onze webshop.

De Cactus Winkel🌵

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The plant reached me in Germany in very…

The plant reached me in Germany in very good condition. Thank you very much for the beautiful plant "Epiphyllum pumilum", the friendly uncomplicated communication and for fast shipping. I can recommend the "De Cactus Winkel" at any time also because of the reasonable price.

12 de julho de 2021

Dear Gudrun,

Thank you for your review! We are very happy that the plant arrived in good condition in Germany. We hope you can enjoy the Epiphyllum for a very long time and hope to see you soon in our webshop!

Regards,

Opnieuw een perfecte aankoop

Opnieuw een perfecte aankoop. Mooie planten voor een mooie prijs
Dik tevreden.

10 de julho de 2021

Beste Hans,

Bedankt voor jouw tweede bestelling bij De Cactus Winkel en voor de mooie review!

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen op onze website.

Mooie planten!

Top, mooie planten en netjes verpakt! Aanrader!

6 de julho de 2021

Beste Michael,

Wat fijn te lezen dat de plantjes goed zijn aangekomen en dat je De Cactus Winkel graag aanraadt!

We hopen je snel weer blij te mogen maken met onze plantjes.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

snelle levering en zeer goede plantjes

snelle levering en zeer goede plantjes, mooi van vorm en goede wortels

26 de junho de 2021

Beste heer/mevrouw B.Giesselbach,

Bedankt voor het schrijven van een review we vind het erg fijn te lezen dat de plantjes naar wens zijn.

We hopen u snel weer blij te mogen maken met onze plantjes.

Leuke cactusjes

Leuke cactusjes! Mooi inpakt, veel soorten.

25 de junho de 2021

Beste Ronald,

Bedankt voor het schrijven van een review, we zijn blij te lezen dat de cactusjes naar wens zijn.

Hopelijk tot snel weer in onze webshop.

The service is great

The service is great. Speedy despatch and really very beautiful plants. Delivery service sucks. But the store itself, awesome

18 de junho de 2021

Dear Jamie,

Thank you very much for your review! I am very happy to read that after the delivery from DPD you where able to receive the new plants in great condition.

We hope to see you again soon on our webshop.