Zwrot dostarczony wg. inpost 2 tygodnie temu, a na stronie wciąż wisi "oczekiwanie na produkt". Nie wiem co magazyn zrobił z moim zwrotem, ale teraz musze się wachlować z Decathlon, aby łaskawie otrzy... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Nie polecam. Czekałem ponad tydzień na to, aby się dowiedzieć że jednak anulują zamówienie, mimo że zmienili, tego samego dnia co anulowali, status na zatwierdzone, a potem wysłane. Następnie status z... Ver mais
Masakra nie polecam tej sieci. Jak bym mogła to bym oceniła na -5. Kupiona bluza Regatta fatalnej jakości a zwrot do partnera do Francji na własny koszt za 60 zł. Taka polityka odstrasza zwłaszcza ż... Ver mais
Pierwszy raz pisze taką recenzję ale sprawa poniżej wszelkiej krytyki. Zakupiłem na prezent dla syna nowy kosz do koszykówki zewnętrzny a przyszedł kosz UŻYWANY, PORYSOWANY, EWIDENTNIE ZE ZWROTU ALBO... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Decathlon: sprzedaż artykułów, ubrań i butów sportowych. Sprzedaż internetowa i Sklep sportowy decathlon.pl
Informações de contato
Geodezyjna 76, 03-290, Warszawa, Polônia
- decathlon.pl
Nie dostaniecie ode mnie ani grosza
Nie dostaniecie ode mnie ani grosza, po tym jak bezczelnie oszukaliście ludzi i wyłudziliście dane do wysyłania spamu podczas konkursu inspirujsportem.pl. Sprawa została zgłoszona do UOKiK-u. Poniesiecie odpowiedzialność za swoje oszustwa i przekręty. Oddajcie nam nasze bony na 20 zł!
Super sprawa z możliwością naprawy u…
Super sprawa z możliwością naprawy u nich roweru. Koszt przygotowania sprzętu do sezonu jest 3 razy tańszy niż w innych sklepach a w dodatku robią to z miejsca
SCAM Decathlon Polska
Wielokrotnie korzystałem z usług tego sklepu będąc na ogół zadowolonym z poziomu świadczonych usług. Tym niemniej ostatnio Decathlon Polska postanowił mnie oszukać. Brałem udział w konkursie: "Insnpiruj sportem - odbierz gwarantowany voucher 20zł do Decathlon" spełniając wszystkie jego warunki a regulaminowego vouchera nie otrzymałem. Próbowałem coś wskurać poprzez chat jednakże nic to nie daje. Do dnia 01.08.23 powinniście Państwo wywiązać się z zapisów Waszego regulaminu i przesłać voucher. W związku z powyższym czuję się przez Was oszukany i najpewniej w przyszłości będę omjać Wasz sklep. DLa mnie ów konkurs to zwykły SCAM Decathlon Polska...
Scam
Bezczelnie oszukali ludzie i jeszcze się do tego przyznają i się tym chwalą! Organizowali konkurs na stronie inspirujsportem.pl, gwarantując, że wyślą bony po 20 zł za każdą pracę na temat. Okazało się, że voucherów nie wysłali, za wyłudzili dane mailowe, bo spam od nich dochodzi bezbłędnie... Czyli reszta wygrała darmowe reklamy na skrzynce pocztowej! Ich pracownicy żyją w jakiś matrixie - raz mówią, że konkursu wcale nie organizowali, raz że vouchery miały być na wszystkich, ale wysłali tylko do 311 osób, bo tak im się podoba. Łamią swój regulamin, ale pouczają innych, co jest uczciwe, a co nie. Bo przecież to taka wspaniała korporacja. Jedno wielkie oszustwo!
Nigdy więcej nic od was nie kupię
Nigdy więcej nic od was nie kupię. Nieterminową dostawa, wybór dostawcy który podniósł na mnie głos, gdy próbowałem się dowiedzieć dlaczego kurier kłamał na temat mojej obecności w domu. Oczywiście można zrzucić to na żenująca PP, ale to nie od nich kupiłem sprzęt który miałem zabrać na wakacje. N
Dziś w sklepie Targówek kupowałam rower…
Dziś w sklepie Targówek kupowałam rower dla córki - pan z działu pokazał odpowiednie modele, dopasował rower i zamontował wszystkie bajery, w tym upragniony koszyk. Po pół godziny mogłam iść do kasy, wszystko gotowe od ręki. Dostałam również kartkę z informacją o darmowym przeglądzie. Jestem zadowolona, córka przeszczęśliwa!
Nigdy więcej nie zrobię u nich zakupów
Ich obsługa klienta jest okropna nawet jak na polskie standardy. Zamówiłem, dopłaciłem za dostawę weekendową, zamówienie nigdy nie dotarło, skontaktowałem się z nimi i musiałem błagać, żeby sprawdzili, co się stało, dlaczego próbują mnie otrząsnąć. Okazało się, że nigdy nie wysłali mojego zamówienia na czas, więc postanowili zwrócić pieniądze, nigdy mi o tym nie mówiąc.
w dniu 26.05.2023 zapłaciłem transferem…
w dniu 26.05.2023 zapłaciłem transferem za ROCKRIDER
kurtka przeciwdeszczowa rowerowa MTB damska Rockrider Expl 700
4271484 dostałem mailem potwierdzenie otrzymania zapłaty i termin dostawy wyznaczony najpóźniej na 08.05.2023, trochę długo pomyślałem tym bardziej , że na stronie był termin 3 dniowy ale w związku z faktem, iż wyjeżdżam z żoną na urlop 12 maja 2023 pomyślałem ok, w dniu 06.05.2023 bez podania przyczyny decathlon mailem poinformował mnie że zwrócić pieniądze lub mogę wymienić na coś innego, pieniądze pewnie dostanę za 14 dni jak będę po urlopie a decathlon przez miesiąc bezkarnie obraca moimi pieniądzmi - nigdy więcej u nich nic nie kupię i nie polecam innym
Na zamówiony rower czekam już 3…
Na zamówiony rower czekam już 3 tygodnie. Na stronie produktu czas dostawy wynosi 2 dni. Świetny sklep, polecam. Mam nadzieję, że dostarczą rower przynajmniej latem.
Jestem zażenowany sytuacją
Jestem zażenowany sytuacją, która po raz pierwszy w życiu mnie spotkała i to w sklepie internetowym Decathlon oraz podejściem lekceważącym klienta ze strony tej firmy. Zamówiłem kilka artykułów w tym między innymi spodenki. Decathlon nie przykłada uwagi do swoich produktów,ani ich nie kontroluje. Spodenki musiał ktoś wcześniej przymierzać lub nosić ponieważ miały bardzo nieprzyjemny zapach specyficzny w środku i mniej intensywny na zewnątrz. Był to bardzo nieprzyjemny i specyficzny zapach potu. Oczywiście produkt odesłałem i dodatkowo złożyłem reklamację opisując zaistniałą sytuację. W odpowiedzi otrzymałem przeprosiny i w ramach przeprosin zaoferowano mi kupon na bezpłatną dostawę. W zaistniałej sytuacji uważam że to nieadekwatne do zaistniałej sytuacji, ponieważ nie wiem kto przede mną przymierzał te spodenki i czy ta osoba była zdrowa. Przecież mogłem dostać uczulenia. Wniosek z tej sytuacji mam taki, że Decathlon nie przykłada uwagi do higieny i bezpieczeństwa produktów oraz ma lekceważący stosunek do klienta. Mam uraz do sklepu online Decathlon i z pewnością już nie kupię. Podaję wykaz rozmowy z czatu z konsultantem jak Decathlon podchodzi do klienta i jak ma go za nic bo kwota rekompensaty w mojej sytuacji jest nieadekwatna do problemu: Dzień dobry,
dziękuję za poświęcony czas i wystawienie opinii.
Bardzo mi przykro powodu opisanej sytuacji.
Każdego dnia staramy się, aby nasze produkty miały jak najwyższą jakość.
Sprawę przekażę do osób odpowiedzialnych na naszym magazynie w celu weryfikacji i uniknięcia podobnych zdarzeń w przyszłości.
Zatwierdziłam już formularz zwrotu i zleciłam zwrot kosztów.
Serdecznie przepraszam za wszelkie niedogodności z naszej strony.
Ze sportowymi pozdrowieniami,
Agnieszka z decathlon.pl
main-img
2022-11-26 11:27
Przesyłam załączniki
img-fluid
img-fluid
2022-11-26 11:28
Wszystko co opisałem jest zgodne z prawdą.
2022-11-26 11:29
Czekam na sensowną i szczerą rekompensatę z Państwa strony. Napisałem reklamację i po uzyskaniu odpowiedzi odwołałem się od niej.
Odpowiedź firmy
2022-11-26 11:39
Panie Piotrze, zdaję sobie sprawę, że nie powinno dojść od zaistniałej sytuacji, będzie to wyjaśniane z osobami odpowiedzialnymi na naszym magazynie za strefę pakowania zamówień. Doszło do ludzkiej pomyłki, za co jeszcze raz bardzo przepraszam.
W ramach rekompensaty mogę zaproponować kartę podarunkowa w kwocie 10 zł.
Proszę o informację, czy taka forma rekompensaty Pana satysfakcjonuje?
main-img
2022-11-26 11:51
Taka kwota mnie nie satysfakcjonuje. Wygląda to tak jakby kpili sobie Państwo ze mnie. Proszę o przekazanie tej rozmowy i ciągłości korespondencji emailowej reklamacyjnej do dyrekcji firmy Decathlon skoro Pani ma ograniczone możliwości decyzyjne z całym szacunkiem dla Pani. Oczekuję zatem odpowiedzi ze strony dyrekcji.
message.notRead
2022-11-26 11:52
Czuję się zniechęcony do zakupów i proponuje mi Pani śmieszną kwotę do tak poważnej zaistniałej sytuacji. Sprawa nadaje się do mediów.
message.notRead
Wpisz swoją wiadomość...
Nie wybrano pliku
ZMIEŃ OPINIĘ
Jeżeli zdecydujesz się na zmianę oceny przed ukończeniem mediacji możesz to zrobić za pomocą przycisku "Zmień opinię".
WYCOFAJ OPINIĘ
Klikając w przycisk wycofaj opinię kończysz mediację. Twoja opinia nie pojawi się już w serwisie.
Przebieg dyskusji nie jest kontrolowany - możesz pisać swobodnie.
Podczas rozmowy należy przestrzegać zasad netykiety - kultura to podstawa budowania relacji.
W przypadku całkowitego braku reakcji z Twojej strony naniesiemy na Twoją opinię komunikat z informacją o braku chęci rozwiązania nieporozumienia - daj firmie szanse rozwiązać nieporozumienie.
Przez cały okres trwania rozmowy Twoja opinia pozostanie zakryta zaślepką. W jej miejscu znajduje się informacja o trwającej między Wami rozmowie. Opinia będzie ponownie wyświetlana w momencie zakończenia dialogu.
Twój adres email jest całkowicie bezpieczny, nikomu go nie udostępniamy.
Obsługę ankiet zapewnia
Decathlon Panties Challenge.
From 7 ordered panties on Sunday , First finished race on Tuesday. Second was cancelled on Wednesday. Five others are still running to me and can't finished up to Saturday. Just now looks like a " One week+ Marathon ".
Nevertheless All the best for all talented Decathlon Staff and ...
Climate Change contribution by Decathlon on the photo enclosed.
One panties, One big Box - really zero emission action !!!
Obawa.
Szkoda ze nie moge wkleic zrzutow z ekranu
dotyczacych pomocy specjalisty
Niejaka sylwia z czatu pomocy specjalisty
Zero wiedzy - kto to dopuscil do dzialu obslugi klienta z opisem "pomoc specjalisty"..(?!)
Kompletna strata czasu
Strach cokolwiek kupowac w Decathlon, bo jak wygladac bedzie serwis po sprzedażowy skoro juz przed zakupem dowiadujesz sie ze:
"nie znam sie niestety nie moge pomoc"
Na stronie były wszystkie rozmiary…
Na stronie były wszystkie rozmiary łyżew natomiast w sklepie nie było żadnego mojego rozmiaru miałam kupić inne
Lubie tu kupować
Lubie tu kupować, fajna jakosc, niska cena
Dobre promocje
Sklep jest dobry
Sklep jest dobry, ale cenzuruje komentarze. Już odżucili dwie moje opinie choć nie zawierały żadnych wulgaryzmów bądź podobnych sformułowań a jedynie wg. mnie przydatne sugestie.
Mirek
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.