Veja o que dizem as avaliações
Super verf, dekt goed en mooie kleur. Snelle levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook heel fijn de verf was bijna geurloos dus er kon gelijk geslapen worden in de ruimte.
Goede kwaliteit en een snelle levering Vaker besteld en altijd naar volle tevredenheid Zal er in de toekomst zeker weer bestellen
De metalic verf alsook de staaltjes in prima orde ontvangen. Kleur (zilver grijs) metallic verf hecht goed, prettige verwerking en dekt na twee keer. Blij met de aankoop en het uiteindelijke resultaat... Ver mais
Detalhes da empresa
Online verf kopen is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Decoverf! Je bestelt de meest gave kleuren verf eenvoudig online. Van trendy kleuren muurverf tot aan badkamer verf, van metallic verf tot aan een mooi lak, je vindt het online bij Decoverf. Weet je dat onze muurverf en lakverf verkrijgbaar is in 100 kleuren? Hierdoor kun je altijd een kleur vinden die je mooi vind en kun je de klus helemaal afmaken. Ga je met je tuinhout aan de slag? Ook daar hebben we de juiste buiten beits voor. Twijfel je nog over de juist kleur? Laat je door ons adviseren of bestel gratis kleurstalen! Onze kleurstalen zijn voorzien van een laag echte verf zodat je zeker wet dat je kleur naar wens gaat zijn. Omdat wij online verf verkopen vinden we het belangrijk dat je thuis eerst goed kunt beoordelen of de kleur goed is, beeldscherminstellingen kunnen namelijk een vertekend beeld geven. Vanuit onze HQ in Apeldoorn versturen wij aan Nederland en België en wordt je bestelling dezelfde dag nog klaar gemaakt voor verzending. De levering mag je dan binnen 1-3 werkdagen al verwachten! Goed om te weten: onze verven worden in Nederland geproduceerd in onze eigen fabriek en getest is door professionals. Goede verf hoeft niet duur te zijn!
Informações de contato
Talhoutweg 17, 8171MB, Vaassen, Holanda
- 085-7608941
- info@decoverf.nl
- decoverf.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 36% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Top producten
Top verf zowel de muur als de lak verf
Fijne producten snelle levering
Al enige malen tot tevredenheid hier… totdat
Al enige malen tot tevredenheid hier besteld en gebruikt, echter..
Afgelopen week krijg ik een levering binnen doe niet helemaal is goed gegaan. Het doosje deels ingescheurd en ja hoor, blik beschadigd en verf door de hele verpakking heen. Kortom, een bestelling waar je niet meer mee kan en dus direct decoverf voorzien van een klacht hierover met foto's. Aangezien je toch zsm door wil met je werk verwacht je snel een reactie van het bedrijf, maar die blijft uit. Dan maar bellen... ook dat blijkt zinloos, de telefoon blijft onbeantwoord. Ook op een tweede mail komt geen antwoord.. Kortom, geld weg en geen verf en veel te lang in de troep zitten. Toch maar weer naar de bouwmarkt dan en een paar euro meer betalen met de zekerheid dat het in 1 x goed gaat. Jammer, heel erg jammer dat decoverf zo met haar klanten omgaat.
Goed en goedkoop verf.dekt goed
Na aanleiding van de 3 gratis testers
Na aanleiding van de 3 gratis testers, een mooie kleur verf uitgekozen.
Erg blij mee! Super handig, fijne service.
Geeft de hobbyklusser vertrouwen!
De keuze is reuze, de verzending is snel, de kwaliteit is fantastisch en ik als "hobby klusser" met mijn eerste eigen huis krijg zelfvertrouwen van schilderen met de verschillende soorten verf van decoverf!
Snelle en correcte levering.
Snelle en correcte levering.
Verf van een mooie kwaliteit! Heel blij mee! 🤗
Snelle levering en goede kwaliteit
Voor de eerste keer met plakfolie…
Voor de eerste keer met plakfolie gewerkt en het ging geweldig!
Top product!
Bezorgdienst uitstekend!!
Bezorgdienst uitstekend!!
Goede kwaliteit!!
Ben zeer tevreden en raad iedereen aan om jullie te bestellen!!
Onze tuinbeits gaat af op ons tuinhuis…
Onze tuinbeits gaat af op ons tuinhuis en al contact opgenomen geen antwoord gekregen. Vorige week 2 potten verf besteld. 1 pot was open en al verf op mijn kleren want was al verf in de plastiek zak. Mijn kleren kapot en terug geen antwoord op mijn mail
Netjes geholpen en snelle verzending
Netjes geholpen en snelle verzending. Jammer dat post.nl mijn pakketje kwijt was maar daar kan decoverf niks aan doen en we hebben een passende oplossing gevonden. Enorm vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon! Ik had de metallic verf gekocht en heb al eerder bij decoverf besteld. Ook ben ik Zeer tevreden over de metallic verf!!!
Goed verpakt
Goed verpakt, goede service, goede kwaliteit van de verf en ruime keuze in de kleuren en soorten. Site overzichtelijk en duidelijk met bestellen 👍
Wat een uitstekende service
Wat een uitstekende service, klantvriendelijkheid en eerlijkheid.
Wauuuuw top bedrijf.
De toppers van Decoverf!
Goede verf, redelijke prijs, geen verzendkosten en snel geleverd. Toppers!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.