Zeer tevreden over de service en advies, heeft echt met ons meegedacht tijdens het geven van gericht advies. Montage verliep ook heel goed en professioneel. Het eindresultaat ziet er heel strak uit... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ons plissé hor deur is door Brain R.ingemeten en volgens afspraak 5 weken later afgeleverd en gemonteerd. De zeer mooie kwaliteit en afwerking van deze hordeur geeft onze balkon een fraaie uitstraling... Ver mais
Door Nick van de Horrenshop is een nieuwe plissé hordeur geplaatst. De oude was aan vervanging toe n.l. gaas beschadigd en slijtage waardoor het veel geluid maakte tijdens open - en dic... Ver mais
Wat een top bedrijf. Komt afspraken naar, geeft deskundig advies, denkt mee in oplossingen en plaatsing van hor en plissé perfect gedaan. Geen ander bedrijf hoeft bij ons nog horren te plaatsen. Dus z... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Heel goed advies
Heel goed advies. Correcte afspraken voor inmeting en het plaatsen.
Toppers!
Via hun website contact gezocht. Na enkele dagen werd ik gebeld voor een fysieke afspraak bij ons thuis. Op vrijdag (na hemelvaart) kwam de vriendelijke Nick voor vakkundig advies aan huis. Fijn dat er werd meegedacht wat zorgde voor nieuwe inzichten en vooral maatwerk! Na akkoord voor de scherpe offerte werd er na korte levertijd snel en netjes de nieuwe hordeur gemonteerd. Met een woord top! Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen!
Mee denkend
Na veel hordeuren getest te hebben, bleek de hordeur van de Horrenshop voor mij de enige optie. Goed meegedacht dat ik ook in de toekomst de deur kan blijven openen en sluiten.
Snel een inmeetafspraak, snelle levering en nette montage.
Mooi horren voor onze schuifpui
Mooi horren voor onze schuifpui, precies de RAL kleur die we graag wilden. Goed werk, topper!
Aanrader!
Ik heb bij horrenshop.com plisséhordeuren laten plaatsen voor mijn tuindeuren en ben supertevreden! Na mijn aanvraag werd er snel contact opgenomen en het inmeten was zo geregeld. Het plaatsen ging sneller dan verwacht en het resultaat is top: de deuren zitten er perfect in, strak en netjes afgewerkt. Hele fijne service en een mooi eindresultaat – echt een aanrader!
Geweldige service, goed contact
Nick heeft al meerdere horren geplaatst in mijn huis, hij geeft heel goed advies en maakt waar wat hij belooft. Het contact is van het maken van een afspraak tot plaatsing van de horren heel erg prettig. Ik zou de horrenshop bij iedereen aanraden.
Goede service en afwerking!
Een prima service. Goed eerste contact en inmeting. Top montage en afwerking. Heel blij met mijn hordeur. En ook afwijkende maten en schuine muren worden meegenomen goed opgelost!
Snelle en prettige levering van de…
Snelle en prettige levering van de hordeur. Besteltijd en plaatsen kwamen goed overeen. Heel prettig hoe het is verlopen.
Uitermate tevreden over Dehorrenshop!
Uitermate tevreden over Dehorrenshop!
Vooraf aan huis, vakkundige en volledige informatie over de te kiezen materialen en mogelijke oplossingen, en bovendien zeer vriendelijke en correcte communicatie tijdens bezoek aan huis, waar tevens meteen de offerte gemaakt werd zodat je precies weet waar je aan toe bent.
Heel goede kwaliteit, en zeker niet te duur 👌
Binnen enkele weken werden bij mij op zeer vakkundige wijze 4 horen geplaatst, die al kant en klaar waren bij binnenkomst. Petje af hoor! Keurig!
Een zeer tevreden 😊 klant, die bij een volgende keer zeker weer voor DeHorrenshop zal kiezen
Top service met goede communicatie
Een fijn bedrijf na een telefonisch contact zeer goed geholpen. Het inmeten volgde al snel en na 3 weken belde ze al dat de horren geplaatst konden worden. Zeer tevreden wat een service ( zo vindt je ze niet gauw meer)
Raad het iedereen aan die overweegt om horren te plaatsen. Prima kwaliteit
Zeer mooi product geplaatst door TOP gasten!
Goed advies, kwalitatief goed & zeer mooi product! Brian een uiterst vriendelijke, correcte en bekwaam vakman heeft alles goed ingemeten en de installatie van mijn dubbele tuindeur was binnen 45 min klaar ✅ ik had gekozen voor mat zwart en het eindresultaat is prachtig! Kan eindelijk ‘s avonds mijn tuindeur open laten staan zonder dat al dat gespuis naar binnen kan vliegen! Had ik eerder moeten doen 😉 De cassettes met het gaas erin kunnen eenvoudig verwijderd en er weer ingeklikt worden. Het ophang kliksysteem hebben hun zelf verbeterd. Dit is handig als er iets aan t kozijn gedaan moet worden. Top bedrijf, top mensen, goede prijs! Twijfel niet langer, DOEN !! 👍🏻
Topbedrijf
Topbedrijf, topmensen en topkwaliteit. Ze maken direct bij het eerste gesprek een afspraak om te komen meten. En na het opmeten komt er al snel een vakman die de installatie perfect uitvoert. Heel erg bedankt voor het geweldige werk.
Top bedrijf
Top bedrijf! Wij hebben al een tijdje de horren in de ramen van de horrenshop! Heel tevreden over!
Kan het iedereen aanraden!
Een goed bedrijf met een kundig en…
Een goed bedrijf met een kundig en helder advies. Makkelijk in de omgang. Komt afspraken zorgvuldig na en levert uitstekend werk! Zeer tevreden!
Een geweldig bedrijf
Een geweldig bedrijf! Vanaf de 1e kennismaking, het inmeten, de prijsopgave & de levering van de raamhorren. Nick die regelt het perfect! Wij zijn zeer tevreden met de mooie kwaliteit horren & kunnen iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen.
We zijn volledig ontzorgd en het eind resultaat is perfect
Een belletje was genoeg — ze kwamen langs om met ons mee te denken over de beste oplossing voor onze situatie. Alles werd netjes ingemeten, en twee weken later werd ik gebeld om een afspraak te maken voor de vakkundige plaatsing.
We zijn volledig ontzorgd en het eindresultaat is perfect.
Een dikke aanrader!
Goed geregeld
Binnen 3 weken ingemeten, geleverd en perfect geplaatst.
Snel, vriendelijk en goede kwaliteit
We zijn goed en snel geholpen! Binnen een maand zijn de horren ingemeten en geplaatst. Erg vriendelijk met een duidelijke uitleg. Dankjewel!
Horrenshp Geweldig
Heb twee schuilhordeurn waarvan het gaas kapot was niemand kon mij helpen om het gaas te vernieuwen kwan per toeval bij de horrenshop terecht Brain Rutjens is gekomen en die had de oplossing schuifdeuren zijn weer als nieuw en een snellen levering Deze firma DeHorrenshop is zeer zeker een aan Rader Geweldig kan je zeggen
Plaatsing plissehordeuren
Onlangs 2 plissé hordeuren geplaatst en een raamhor, binnen 3 weken geleverd en netjes geplaatst door Nick.Goede kwaliteit, vriendelijke man,bij inmeten diverse keuzes besproken.
Prima service, een aanrader!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.