Na bestelling van de dekbedovertrekken van Dekbedovertrek.com hebben wij de dekbedovertrekken ontzettend snel geleverd gekregen. Wij wonen in Portugal. Op vrijdag besteld en op woensdag erna al geleve... Ver mais
Het bestellen was eenvoudig te doen. Wat beloofd werd, werd nageleefd. Maar het slaapgenot op een laken van Egyptische katoen overtrof al mijn verwachtingen. Heerlijk zacht,blijft strak liggen (en da... Ver mais
Het dekbedovertrek van egyptisch katoen is super. Heerlijk zacht, ademend, ideaal met deze huidige temperaturen. Wij gebruiken het nu zonder het donsdeken erin te doen. De kleur is ook supermooi. He... Ver mais
Wereld van verschil! Egyptisch katoenen dekbedovertrek of een ander goedkoper dekbedovertrek! Je slaapt ongeveer 1/3 van je leven….. dan ook het beste he! Kwaliteit is een langetermijn investering! Z... Ver mais
Wij bieden hoogwaardig bedtextiel aan, dat geproduceerd is met respect voor mens en milieu. Vanaf het moment, dat je een dekbedovertrek of hoeslaken van ons in je hand krijgt merk je meteen het verschil. Als je waarde hecht aan kwaliteit en een goede nachtrust, dan ben je bj ons aan het juiste adres.
Ravelijn 10, 3905NV, Veenendaal, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede kwaliteit, snelle levering en top service.
Ik had per ongeluk de verkeerde kleur besteld van een topper hoeslaken. Er werd direct op mijn vraag gereageerd dat dit aangepast zou worden en een dag later was het juiste product in huis. Kwaliteit ook zeer goed tegen een scherpe prijs.

Resposta da dekbedovertrek.com
Goede, snelle service voor een scherpe prijs!

Resposta da dekbedovertrek.com
Heel snel mijn dekbed gehad, de volgende dag! We konden heerlijk slapend het weekend in! Het is voor de tweede keer dat ik mijn beddengoed heb besteld, egyptisch katoen. Ik ga hier voortaan mijn beddengoed kopen. Gr. Jamu

Resposta da dekbedovertrek.com
Nette en snelle verzending, de producten zoals omschreven

Resposta da dekbedovertrek.com
hele goede en snelle service! heerlijk schapenwollen dekbed, lekker van gewicht en niet te warm en ook niet te koud.

Resposta da dekbedovertrek.com
Hele fijne kwaliteit van de Egyptisch katoenen dekbedovertrekken met een extra lange instopstrook. Besteld met een leuke kortingscode. Mooi verpakt. Alleen jammer dat sommige overtrekken al heel lang niet op voorraad zijn.

Resposta da dekbedovertrek.com
Erg goede en betrouwbare service. Topproduct en slaapt erg lekker.

Resposta da dekbedovertrek.com
Goede kwaliteit en snelle levering!!

Resposta da dekbedovertrek.com
Een mooi overtrek en snel geleverd.

Resposta da dekbedovertrek.com
Goede kwaliteit en snelle levering

Resposta da dekbedovertrek.com
Goede communicatie, er was iets mis gegaan, maar snel opgelost.
Het product is netjes verpakt,en van mooie kwaliteit ook na het wassen.

Resposta da dekbedovertrek.com
Wat een zalig dekbedovertrek, hier kan ik wel onder blijven slapen! Snelle levering en prima kwaliteit van het dekbed. Design is met zijn twee kleuren heel verfijnd.

Fijne producten

Resposta da dekbedovertrek.com
Ik was vergeten mijn huisnummer te noteren.
Ik werd gebeld en gemaild om het zo snel mogelijk in orde te maken . Dekbed kon de volgende dag verzonden worden .
Super mooie kwaliteit dekbedovertrek met nette prijs!
Wat mijn slaapkamer veranderd in luxe hotelkamer

Resposta da dekbedovertrek.com
heerlijk dekbedovertrekken, voldoen volop aan verwachtingen

Resposta da dekbedovertrek.com
Prima, in eerste instantie was het verkeerde dekbed overtrek geleverd, dat werd snel en correct opgelost

Resposta da dekbedovertrek.com
Dekbedovertrek van egyptisch katoen: Fijne kwaliteit stof en mooi kleur.