De Koffiejongens Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik laat het bio gedeelte voor wat het is , ik ga voor een echte koffie smaak en als het dan ook nog op een biologische en op een verantwoorde manier geproduceerd is, is helemaal goed. En eerlijk is ee... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

(H)eerlijke koffie, goede service en goed gevoel. Koffie is lekker. Ik hou van sterke koffie dus bestel per definitie "forte" en "ristretto".

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na lang zoeken heb ik hier de beste prijs/kwaliteit/smaak verhouding gevonden van biologische koffie. Heerlijk dat ik niet meer steeds opnieuw moet bestellen. En goed geregeld dat je de volgende... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ben voor de bonenvariant gegaan, ook vanwege de aanbieding met een baristina. Zonder cups dus, da’s toch beter voor m’n gemoed. Ik meng de twee bonenvaianten, en dan vind ik de smaak top. Dus alle hok... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Venda de Café

Met onze 100% biologisch afbreekbare koffiecups en onze 100% biologische koffiebonen zit je nooit meer zonder koffie. Jouw bestelling wordt ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en we bezorgen jouw koffie waar kan lopend of met de fiets. Zo kan jij zorgeloos genieten van jouw favoriete koffie.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

312 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

131 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lekkere koffie met een goed verhaal.

De koffie is heerlijk. De cups kunnen bij de compost en de leveringen zijn altijd op tijd en gemakkelijk aan te passen bij een abonnement. De website is ook lekker overzichtelijk.

16 de agosto de 2025

Resposta da De Koffiejongens

Hi Simone, bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met zowel ons concept als de koffie! Daar doen we het voor natuurlijk!

Heerlijke biologische koffie

Ik ben inmiddels al jaren klant bij de koffiejongens. Ik vind het heerlijke koffie en vind het fijn dat ik zo mijn duurzaam steentje kan bijdragen. Op naar meer van dit soort initiatieven! 🙌

Vandaag werd mijn koffie terug geleverd door Bpost (ik woon in België). Dit is niet altijd het geval maar voor mij een enorme meerwaarde, omdat ik het dan bij de krantenwinkel kan laten leveren als ik niet thuis ben.

Resposta da De Koffiejongens

Wat leuk om te lezen dat je al zo lang klant bent én zo enthousiast bent over de koffie, dankjewel daarvoor! Fijn ook dat de levering via Bpost voor jou goed werkt, dat maakt het net weer een stukje makkelijker. Op naar nog veel lekkere en duurzame kopjes koffie!

Lekkere biologische koffie

Lekkere biologische koffie met keuze uit verschillende smaken.
Duidelijke communicatie wanneer je je nieuwe levering krijgt die je ook kunt aanpassen naar eigen wens .

Resposta da De Koffiejongens

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de koffie ☕️

Prachtig concept

Koffie is goed! In smaak vergelijkbaar met de reguliere alternatieven van DE en L'or. Iets duurder maar het verhaal vind ik minstens net zo belangrijk, en met de huidige taferelen van DE valt het prijsverschil praktisch weg. Verbeterpunt WAS de levering, maar dat is al aangepast naar een brievenbus pakket voor 2 zakken bonen. Ben ontzettend tevreden met het huidig abbonement.

Resposta da De Koffiejongens

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de koffie én het abonnement, en dat de levering nu goed verloopt 😊

pluspunten op meerdere niveaus

Ik ben volledig tevreden om meerdere redenen. Het concept heeft mijn sympathie: transparantie over herkomst koffie (vaak vrouwelijke boeren!), natuurvriendelijke verpakking en deelname aan originele initiatieven, handige en flexibele abonnementsmogelijkheden en mijn koffie valt gewoon als een cadeautje door de brievenbus naar binnen. O ja, by the way, koffie ook lekker :)

9 de agosto de 2025

Resposta da De Koffiejongens

Wat een fijne review, heel erg bedankt voor je mooie woorden! Geniet van je koffie! ☕😊

lekkere biologische koffie

lekkere biologische koffie, handig geleverd

29 de julho de 2025

Resposta da De Koffiejongens

Hoi Bart, wat fijn om te horen dat je blij bent met de koffie én onze service! Geniet ervan!

Goede koffie, maar gratis Tiny Toni’s zouden niet moeten

Goede koffie, prima levering.
Wel een opmerking: als je je voorstaat op biologische en afbreekbare cups dan zou je geen gratis Tiny Tony’s met om elk chocolaatje een verpakking die niet gerecycled kan worden moeten schenken
Na het lezen van de reactie heb ik de aangeraden site gelezen en neem ik m’n opmerking terug. Blijkbaar kan de gehele verpakking bij het plastic afval.

14 de junho de 2025

Resposta da De Koffiejongens

Hi Dorothe, bedankt voor je feedback. We vinden het inderdaad heel belangrijk dat onze acties aansluiten bij onze duurzame missie en we tegelijk onze klanten blij kunnen maken met leuke verrassingen! En gelukkig zijn wij niet de enige; mocht je meer willen lezen over het recyclebare materiaal wat Tony's gebruikt, kan je even een kijkje nemen op deze site: https://nl.tonyschocolonely.com/blogs/nieuwe-repen-producten/nieuwe-tiny-tonys-in-recyclebaar-jasje

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heel fijn dat er een composteerbare…

Heel fijn dat er een composteerbare optie is voor de cupjes-koffie! En dat de koffie biologisch is! Anders was ik nooit overstag gegaan.
De koffie is lekker, met opties voor de verschillende smaken in ons huishouden. Van mij mag er nog een sterkere variant komen, ik blijk van enorm sterke koffie te houden :-).

4 de agosto de 2025

Resposta da De Koffiejongens

Hi Sylva, bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat je onze duurzame missie ook zo belangrijk vindt! En natuurlijk begrijpelijk dat je van sterke koffie houdt, wie weet komt er nóg een sterkere smaak aan in de toekomst, dit nemen we zeker ook weer mee in onze mooie plannen!

De koffie smaakt goed

De koffie smaakt goed en het is erg prettig dat de bestelling steeds op tijd geleverd wordt.
Heel blij met de composteerbare cups.

2 de agosto de 2025

Resposta da De Koffiejongens

Hi Fen, wat fijn om te lezen dat je blij bent met ons product en de service! Daar doen we het natuurlijk graag voor!

De darkroast is heerlijk

De darkroast is heerlijk!
Prettige communicatie ook en makkelijk aan huis geleverd, door de brievenbus.
Dat het ook nog eens duurzaam is is helemaal top. Ik ben fan!

2 de agosto de 2025

Resposta da De Koffiejongens

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de dark roast. Fijn ook dat het bezorgen en de communicatie goed bevallen zijn en je het het duurzame aspect waardeert, daar doen we het voor. Dankjewel voor je reactie!

Top concept

Goede, lekkere koffie. Da’s natuurlijk het belangrijkste. Maar recyclen via GFT én brievenbuspakket zijn wel de kersen op de taart!!

30 de julho de 2025

Resposta da De Koffiejongens

Hi Dick, bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je geniet van de koffie, maar ook inderdaad van onze duurzame missie! Daar worden we heel blij van!

Heerlijke medium roast bonen

Heerlijke medium roast bonen! Geweldige bezorging, brievenbuspakjes, ondersteuning kleine koffieboeren en wat geweldig dat jullie onmisbare medewerkers bij de inpak en verzending hebben. ( zie ps theater Leiden) wat fijn dat we de prijs kunnen betalen! Ada

30 de julho de 2025

Resposta da De Koffiejongens

Hoi Ada, bedankt voor deze fijne beoordeling! Heel mooi om te zien hoe je ook zoveel geeft om onze missie, dat is super leuk om te zien! En fijn dat je van de koffie geniet natuurlijk, ook niet onbelangrijk!

Lekker, biologisch en milieu-verantwoord

De koffiecups van de Koffiejongens is heerlijk van smaak en wat de hoge(re) prijs rechtvaardigt is het gegeven dat de koffieboeren een eerlijke prijs krijgen, de koffie biologisch is en dat de cups bio-afbreekbaar zijn waardoor de milieu-impact laag is.

28 de julho de 2025

Resposta da De Koffiejongens

Bedankt voor je leuke review! Fijn om te lezen dat je ook zo enthousiast bent waar wij voor staan, hier worden wij blij van.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat een fantastische decaf koffie zeg

Wat een fantastische decaf koffie zeg! Ik was opzoek naar een Arabica decaf verse koffiebonen en heb deze gevonden bij de koffie jongens. Het is wat aan de prijs maar het is wel met een zeer mooie gedacht om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en koffieboeren een eerlijke prijs te geven. De bestelling was super snel verzonden. Dit is nu mijn favoriete koffie, bedankt Koffie Jongens! :)

10 de julho de 2025

Resposta da De Koffiejongens

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn dat onze decaf je zo goed bevalt. De eerlijke prijs voor de boeren en sociale impact vinden we super belangrijk, leuk dat andere mensen dat ook vinden. Geniet van je favoriete koffie!

Serieus lekkere koffie

Serieus lekkere koffie. Ik vond het wel duur maar vind het na eerste proefzending echt de kosten waard. Levering betrouwbaar via brievenbus én composteerbare cups zijn ook een pré. Ik heb al meerdere mensen overtuigd simpel door ze deze koffie aan te bieden

10 de abril de 2025

Resposta da De Koffiejongens

Bedankt voor je geweldige review! Sinds 1 januari is de koffie in onze cups volledig biologisch: koffie die zonder pesticiden en in balans met de natuur is verbouwd. En hierbij willen we ook een eerlijke prijs voor de boer garanderen. Daarnaast heb je misschien in het nieuws gezien dat de koffieprijs dit jaar flink is gestegen.
Ondanks die stijging hebben we bewust gekozen om niet in te leveren op kwaliteit, maar juist een stap vooruit te zetten naar nóg betere koffie.
En wat leuk om te horen dat je al meerdere mensen hebt overtuigd!

Lekker en handig

Lekker en handig, zowel cups als bonen. Ik vind het prettig dat de cups recyclebaar zijn, de verpakkingen door de brievenbus gaan en dat de bezorgfrequentie flexibel aan te passen is.

13 de julho de 2025

Resposta da De Koffiejongens

Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat je zo blij bent met de koffie, de recyclebare cups en de flexibele bezorging. Geniet ervan!

Lekker, biologisch, duurzaam, sociaal

Lekkere koffie, biologisch en duurzaam. Makkelijk bestellen en snelle levering. Ik blijf!

10 de julho de 2025

Resposta da De Koffiejongens

Hoi Dorien, Leuk dat je zo enthousiast bent en dank voor je fijne review! We blijven ons best doen om lekkere koffie te maken die ook goed is voor de wereld!

Erg lekker

Erg lekker, biologisch en duurzaam afbreekbaar. Aanrader!!

5 de julho de 2025

Resposta da De Koffiejongens

Hi Giel, bedankt voor je positieve review! Daar worden we erg blij van:)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Goede service, smaak met ruimte voor verbetering

Sinds kort gebruik ik de koffiecups van De Koffiejongens thuis én op kantoor. De levering is snel, het verpakkingsmateriaal duurzaam en de biologisch afbreekbare cups maken het tot een verantwoorde keuze. Ook het abonnementsmodel is ideaal: geen gedoe, altijd voldoende voorraad en de flexibiliteit om te pauzeren of een leverdatum aan te passen is heel gebruiksvriendelijk.

De smaakbeleving verschilt sterk per variant. De decaf drink ik meestal ’s middags, maar die is vrij waterig, meer een warme hint van koffie dan een volle kop. Dit is ook de ervaring bij Lungo, vrij slap. Gelukkig brengen Lungo Extra en Extra Strong wel het broodnodige pit in mijn dag: krachtig, vol en betrouwbaar.

De varianten Ristretto en Espresso blijven hier meestal in de lade. Smaaktechnisch prima, maar ik laat ze graag over aan de echte liefhebbers van een stevige slok.

Heel af en toe wordt een cup niet goed geperforeerd door mijn apparaat, waardoor ik hem opnieuw moet plaatsen. Geen drama, maar op een drukke ochtend telt elke seconde.

Kortom: het concept staat als een huis, de uitvoering is prettig en het gemak is groot. Als de decaf wat meer body krijgt en de cupcompatibiliteit nog net iets stabieler wordt, is dit voor mij bijna een 5-sterrenervaring, maar voorlopig geef ik een sterke 4.

5 de julho de 2025

Resposta da De Koffiejongens

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze service, het gemak van het abonnement en natuurlijk met het duurzame karakter van onze koffiecups. Daar doen we het voor!

Goed dat je ook eerlijk aangeeft wat je mist in de smaakbeleving. Dat nemen we serieus en we zijn continu bezig om de juiste balans te vinden. Recent hebben we de decaf iets veranderd, waardoor deze nu sterker is geworden. We nemen je feedback mee in de verdere ontwikkeling.

Dat je de Lungo Extra en Extra Forte als krachtig en betrouwbaar ervaart, maakt ons dan weer heel blij.
Wat betreft het niet goed perforeren van een cup: dat hoort natuurlijk niet te gebeuren. Als je wil, kijken we graag even met je mee welk model je gebruikt en of we je een paar tips kunnen geven om dit te voorkomen. Stuur ons gerust een mailtje!

Fijn dat je met ons meedenkt. Zo blijven we samen verbeteren.

Groetjes,
De Koffiejongens

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.