Bedrijf heeft de achterzijde gedaan van de woning en na een klacht probleem verholpen dus dat gaf vertrouwen. Ook nu de voorzijde laten doen en ik wou een deur met brievenbus dat vond ik belangrijk. N... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
10 jaar geleden ons hoekhuis laten voorzien van kunststof kozijnen. We zijn nog steeds zeer tevreden. Onlangs ook garage en schuur laten doen. Ook nu weer erg tevreden. Fijne hardwerkende jongens. All... Ver mais
Erg blij met de geplaatste kunstof kozijnen en voordeur van de Kozijnmeesters. Vorig jaar hebben we de schuifpui laten vervangen door de Kozijnmeesters en nu de rest van kozijnen. Vriendelijk personee... Ver mais
Bij ons een forse klus van 6 werkdagen. Kozijnen, plus 2 deuren en een hele pui. Vanaf het 1 ste contact met de projectleider liep alles zoals besproken. De inmeter kwam volgens plan en ook de werkzaa... Ver mais
Detalhes da empresa
De Kozijnmeesters hebben jarenlange ervaring en kennis in huis om u op weg te helpen. We hebben enthousiaste, gediplomeerde vakmensen en voeren uw opdracht met passie uit. Zij zullen er alles aan doen om uw persoonlijke wensen te verwezenlijken
Informações de contato
Holanda
- dekozijnmeesters.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Een Vlekkeloze Kozijnvervanging met Kozijnmeesters
In een periode van vijf dagen hebben wij het genoegen gehad om onze kozijnen te laten vervangen door het bekwame team van Kozijnmeesters. Van begin tot eind waren we onder de indruk van hun professionaliteit, toewijding en vakmanschap.
Het begon allemaal met verkoper, die ons uitgebreid informeerde over de mogelijkheden en ons hielp om een afspraak te maken tegen een zeer redelijke prijs. De communicatie was helder en transparant; we ontvingen tijdig een e-mail met de datum van plaatsing en de levering van de benodigde materialen een dag van tevoren verliep zonder enige hapering.
Op de dag van plaatsing stonden de monteurs stipt op tijd voor de deur. Met een glimlach begonnen ze aan het werk en toonden ze een indrukwekkend niveau van vakmanschap. Het verwijderen van de oude kozijnen en het installeren van de nieuwe verliep vlot en efficiënt. Gedurende het hele proces waren ze vriendelijk, beleefd en uiterst professioneel.
Wat ons echt opviel, was de zorgvuldigheid waarmee ze te werk gingen. Na voltooiing van het project namen ze de tijd om alles grondig na te lopen en ons een gedetailleerde uitleg te geven over het functioneren van de nieuwe kozijnen. Ze lieten de werkplek schoon en opgeruimd achter, alsof ze er nooit geweest waren.
Al met al kunnen we niet anders dan onze oprechte dankbaarheid uiten aan het hele team van Kozijnmeesters voor hun uitstekende werk. Onze ervaring met hen was ronduit positief en we bevelen hen ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar professionele kozijnvervanging. Met Kozijnmeesters weet je zeker dat je in goede handen bent!

Resposta da De Kozijnmeesters
Wij hebben onze kozijnen vervangen door…
Wij hebben onze kozijnen vervangen door de kozijnmeesters.
We zijn door verkoper Bas goed ingelicht en een mooie prijs kunnen afspreken.
De levering zelf ging goed je krijgt een email met de datum van plaatsing en de spullen worden een dag van te voren geleverd.
De kozijnen nemen ze mee op de dag zelf.
De monteurs waren aardige mannen en zeer professioneel en lieten alles netjes achter.
De laatste dag hebben we een rondje gedaan om alles te checken en uitleg over hoe het werkt.
Al met al een positieve ervaring ik raad de kozijnmeesters aan.👍

Resposta da De Kozijnmeesters
Onlangs een schuifpui geplaatst bij…
Onlangs een schuifpui geplaatst bij ons. Ontzettend tevreden met de prima werk dat jullie hebben gedaan. Alles top en netjes afgewerkt.

Resposta da De Kozijnmeesters
Erg tevreden, zeker een aanrader!
Onlangs hebben wij (een deel van) onze kozijnen door de Kozijnmeesters laten vervangen. Van het moment van het kennismakingsgesprek tot de nazorg na het plaatsen zijn wij alleen maar tevreden!
De medewerkers nemen de tijd om vragen te beantwoorden en zijn vooraf/tijdens het plaatsen ook bereid om mee te denken en (indien nodig) zaken aan te passen.
De kozijnen zijn erg strak geplaatst en ook hierover hebben wij geen klachten. Wij zouden de Kozijnmeesters dan ook aan iedereen aanraden!

Super werk geleverd
Mooie schuifpui laten plaatsen, van begin tot oplevering super werk geleverd 👌

aantal revieuws te lezen
Had in mijn vorige melding beloofd het vervolg te melden.
In mijn vorige berichtgeving slechte ervaring met voordeur en brandplek in nwe geleverd glas gemeld, is nu hersteld door de kozijnmeesters, mede door deze melding op de revieuw site.

Deur + raam plaatsen
De montage is uitstekend verlopen en de monteurs hebben prima werk afgeleverd. Wij zijn zeer tevreden.
Plaatsing kozijnen
Eind november 2023 kunststof kozijnen voorzijde benedenverdieping, voordeur en schuifpui achterzijde geplaatst. Aanbouw ook voorzien van kunstof kozijnen. Tijdens het hele proces goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Korte doorlooptijd. Alles is keurig geplaatst en afgewerkt. Alle lof voor de mensen die bij mij thuis geweest zijn, zowel verkoop, inmeten als montage. Ook het telefonisch contact met medewerkers verliep prettig. Ik ben heel erg blij met het resultaat en geniet er elke dag van. Hartelijk dank.
Uitstekende montage en keurige…
Uitstekende montage en keurige monteurs, volledig naar verwachting en afspraken!
Schuifpui en ramen geplaatst
Een grote schuifpui en 2 ramen laten vervangen door De Kozijnmeesters. Vanaf eerste contact tot plaatsen prima verlopen. Werken snel, netjes, conform afspraak en monteurs zijn zeer vriendelijk en overleggen voor de afwerking. Zeer tevreden!
Vervanging oude schuifpui
Er is een grote schuifpui geplaatst ter vervanging van de oude. het huis is direct stiller en voelt comfortabeler aan qua temperatuur.
De monteurs hebben hem zeer nauwkeurig geplaatst. Ondanks de flinke klus om de oude eruit te slopen is er absoluut geen schade ontstaan en is de schuifpui heel mooi afgewerkt. Wij zijn er heel blij mee!
Mooie kozijnen en zeer netjes geplaatst
Bij ons zijn vorige week de kozijnen op de begane grond en eerste verdieping aan de achterzijde vervangen. De mannen waren mooi op tijd, en hebben super netjes werk opgeleverd. We zijn meer dan tevreden!
Aanrader!
Wij hebben in 2021 alle kozijnen laten vervangen. Op enkele communicatieproblemen na, zijn wij erg blij met de keuze van de Kozijnmeesters. De monteurs waren op tijd, hebben hard gewerkt en alles enorm netjes afgewerkt. Ook werd er na enige tijd gebeld om te vragen of wij nog steeds tevreden zijn over het geleverde werk.
Wij hadden last van een lekkage op zolder. Hiervoor heb ik contact opgenomen met De Kozijnmeesters en zij hebben dit meteen opgelost.
Afgelopen maand hebben wij de schuifpui en de voordeur laten vervangen. Ook hier verliep alles naar wens en zijn we erg blij met het resultaat.
Wij zouden de Kozijnmeesters zeker aanraden!
Duurzaamheid.
Begin november is de derde en laatste fase van het plaatsen van kunststof kozijnen gebeurt.
Net als de vorige keren is dit prima gegaan.
Vriendelijke, professionele mensen.
Alles werkt goed, het ziet er netjes uit.
Vanaf het eerste contact t/m de…
Vanaf het eerste contact t/m de uitvoering wordt alles duidelijk uitgelegd. De monteurs werken snel, goed en netjes. Het product ziet er goed uit. Zeer tevreden.
Plaatsing kunststof kozijnen door Kozijnmeesters
Onlangs kunststof kozijnen en de voordeur laten plaatsen door de Kozijnmeesters. Ze hebben keurig werk geleverd en alles netjes achtergelaten. We zijn blij met het resultaat.
Erg tevreden over het geleverde werk.
De monteurs waren zeer bijtijds. Zij werkten snel met een schone werkplek. Lieten geen rommel achter!
Zij verwijderden ook op verzoek hang/sluitwerk van de oude deur. Waren duidelijk monteurs met kennis van hun vak.
Wij zijn dik tevreden!
Zeer goede ervaring bij gesprek/inmeten en plaatsen
Fijn gesprek gehad bij het opmeten. Eerlijk verhaal. Bij het plaatsen bleek de deur in spiegelbeeld geleverd, geen probleem, werd snel opgelost. Tevreden over het eindresultaat. Inmiddels overstag gegaan om de bovenste etage ook te voorzien van kunststofkozijnen.
Goede ervaringen met de vervanging van onze houten kozijnen voor kunststof
Goede ervaring met het plaatsen van de kunststof kozijnen. Schuco kozijnen zijn mooi, hadden de juiste maat, snel en netjes geplaatst, alles conform afspraken opgeleverd en opgeruimd. Zeer te spreken over dit bedrijf.
Vrouwonvriendelijk
Emancipatie is het streven naar een volwaardige plaats in de samenleving vanuit een achtergestelde positie. Dit kan via gelijkgerechtigdheid, zelfstandigheid of de formele toekenning van gelijke rechten, gelijkstelling voor de wet.
Vrouwenemancipatie = gendergelijkheid.
Wanneer je bovenstaande leest, denk je waarschijnlijk 'duh, mannen en vrouwen zijn gelijk in onze samenleving'. Nou, niet bij De Kozijnmeesters. Wanneer je iemand uitnodigt in je huis voor een offertegesprek en meneer de adviseur zegt 'ik kom voor het technisch verhaal wel terug als uw man er is' en 'met zijn drietjes maken we dan de keuzes, het gaat tenslotte om veel geld', dan ben je ronduit onbeschoft. Wanneer de potentiële klant je dan ook nog kritische vragen stelt en zegt goed op de hoogte te zijn van de huidige markt, is dat ronduit irritant en komt er nog net aan uit 'zo, u weet er wat van?'
Zonde van de start van mijn avond. Geen technische specs, geen gesprek over potentiële keuzes in de profielen, geen adviezen over soort beglazing, niks. Gewoon helemaal niks.
Maar wel op de website schrijven 'deskundig advies'
Typisch een geval 'nee mevrouwtje, wij gaan pas een serieus gesprek hebben als uw man er bij is.'
Resulteert in
'Nee eikels, zo ga je niet met potentiële klanten om.'