Goed advies, prettig geholpen bij de keuze van zonnewering. Flexibel bij het vaststellen van een datum voor plaatsing. Plaatsing van de zonwering begon keurig op tijd en zeer netjes gewerkt, goede... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Medewerker die komt inmeten helpt indien nodig verder met het kiezen van de meest passende oplossing, monteurs waren in voor een babbel en voerde zeer goed werk uit. Al bij al een aanrader!
Wij zijn erg tevreden over De Kroon Zonwering. Voor de zonwering aan onze achtergevel. De wachttijd viel ons uiteindelijk alles mee. In de showroom werden we goed geholp en werd naar onze wense... Ver mais
Onze 3 'Screens' moeten 1x per jaar worden nagekeken op werking en ook dat de 'geleiders' worden gesmeerd. Dat is 2 jaar overgeslagen ondanks het contract, vanwege ?, ook na een belletje naar De Kr... Ver mais
Detalhes da empresa
Al vele jaren staat De Kroon Zonwering bekend als dé specialist in hoogwaardige binnen- en buitenzonwering, en verfijnde woninginrichtingsoplossingen, waaronder gordijnen en vloeren. Of u nu een particuliere klant bent die zijn huis wil upgraden of een zakelijke professional die functionele en esthetische oplossingen zoekt, bij De Kroon Zonwering vinden we altijd een passend aanbod. Ons assortiment omvat gerenommeerde kwaliteitsmerken voor zowel binnen- als buitenzonwering. Ontdek een wereld van mogelijkheden in onze royale showroom, waar u een uitgebreid scala aan producten kunt verkennen. Ons toegewijde en vriendelijke team staat klaar om u deskundig advies te geven, zodat uw keuzes nauw aansluiten bij uw persoonlijke stijl en behoeften. Bij De Kroon Zonwering begrijpen we dat elk project zijn eigen unieke karakter heeft. Om die reden bieden we gratis inmeetservices en vrijblijvende prijsopgaven. Dit helpt u niet alleen bij het plannen van uw project, maar stelt u ook in staat om weloverwogen beslissingen te nemen die passen bij uw budget en vereisten. Onze klantgerichte aanpak weerspiegelt zich in alles wat we doen. We geloven dat functionele zonwering en doordachte woninginrichting de sleutel zijn tot comfortabele leefruimtes. Of u nu een specifieke ruimte wilt verbeteren of een totale woningmake-over nastreeft, De Kroon Zonwering staat klaar om aan uw wensen te voldoen. Contacteer ons vandaag nog voor een persoonlijk advies en ontdek hoe we u kunnen helpen om van uw huis een comfortabel en stijlvol toevluchtsoord te maken.
Volledige ontzorging en topkwaliteit zonwering voor een eerlijke prijs

- Wij vinden dat iedereen moet doen waar hij of zij goed in is. Laat de zonwering maar aan ons over – wij regelen alles tot in de puntjes, terwijl u geniet van het resultaat.
- Bij De Kroon Zonwering streven we ernaar om elke klant te verblijden met zonwering van topkwaliteit. Daarom gaan wij persoonlijk op zoek naar de beste producenten, zodat we hoogwaardige producten en uitstekende service kunnen leveren – altijd tegen een eerlijke prijs.
Gratis inmeten, gratis parkeren, gratis drankje tijdens uw showroom bezoek.
uitstekende service met een lach!

Informações de contato
Amsterdamsestraatweg 602, 3553 EP, Utrecht, Holanda
- 030-2440149
- zonwering@dekroon.com
- dekroonzonwering.nl

Tijdelijk: Scherpe Seizoensdeals!
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Dit was de tweede keer na 3 jaar…...
Dit was de tweede keer na 3 jaar geleden dat wij door twee medewerkers van De Kroon op een geweldig deskundige en klantvriendelijke wijze zijn geholpen bij het weer werkend krijgen van een zonnescherm dat waarschijnlijk al 15 of 20 jaar geleden was geplaatst door onze voorgangers-bewoners. Er wordt goed meegedacht.

Resposta da De kroon zonwering
Door de vorst was ons rolluik kapot en…
Door de vorst was ons rolluik kapot en kon niet meer open. Eén telefoontje naar Kroon en de volgende dag werd het probleem vakkundig opgelost.

Resposta da De kroon zonwering
Goede voorlichting in de winkel…
Goede voorlichting in de winkel envriendelijke,deskundige meting en montage.

Resposta da De kroon zonwering
Goede service zowel bij de aankoop als…
Goede service zowel bij de aankoop als bij levering en installatie

Resposta da De kroon zonwering
Mooie winkel, zeer veel keus
Goede kundige verkoper, alles is ingemeten thuis en tenslotte is het keurig opgehangen. Al met al zijn we blij met de aankoop bij de Kroon.

Levering screens buiten
Uitstekende snelle levering monteurs zeer vriendelijk en kundig . Al 10 tallen jaren klant en altijd super kwaliteit.

Helaas moest de monteur
Helaas moest de monteur, die eind september kwam, terugkomen omdat hij de betreffende onderdelen niet bij zich had, anders waren de kosten lager uitgevallen.
Daardoor een extra rekening voor voorrijden en kijken.

Resposta da De kroon zonwering
Rommelig totaal, goede kwaliteit producten
Producten zelf zijn netjes en van goede kwaliteit, we hadden meerdere producten gekocht. Maar wat er in de winkel wordt gezegd en wat er bij installatie niet blijkt te kunnen is niet op elkaar afgestemd. En ik heb weinig het gevoel gehad dat iemand daar wat uit wilde leren. Stekker was toch aan de verkeerde kant gemonteerd. En de gordijnen bleken niet besteld, en ook erna zelf steeds moeten bellen of ze er al waren . Dubbel gevoel dus wat ik er in totaal als winkel van vind.

Resposta da De kroon zonwering
Hele goede begeleiding en voorlichting…
Hele goede begeleiding en voorlichting in de zaak. Alle tijd werd genomen.. Zelfs stalen mee naar huis om rustig te beslissen. Prachtige uitvoering, zeer mooi en prachtig gemaakt.. Ook het ophangen ging met extra service, van de zaak. Zeer plezierige meneer die mee dacht en ook zeer professioneel was .. Alles top. Aan te bevelen bedrijf.

Resposta da De kroon zonwering
prettig contact en denkt met de klant…
prettig contact en denkt met de klant mee. daarnaast komen ze hun afspraken na.

Resposta da De kroon zonwering
Aanrader als service, vakmanschap en klantvriendelijkheid belangrijker is dan de laagste prijs
Goede informatie bij het kiezen en aanschaffen van de verduisterende plissegordijnen. Er werd goed meegedacht en duidelijk gecommuniceerd.
Ook de montage verliep soepel, met tijd om de app voor de bediening rustig uit te leggen. Kortom, een tevreden klant!

Resposta da De kroon zonwering
Montage was voorbereid met vooraf…
Montage was voorbereid met vooraf opname ter plaatse. Aardige monteurs , meedenkend. Mogelijk bij de verkoop ook aandacht schenken aan de solar optie .

Resposta da De kroon zonwering
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.