De flesjes die we besteld hebben zien er heel mooi uit, geheel volgens onze wens.Ook goede communicatie en support over onze vraag. Alles zorgvuldig en netjes ingepakt hebben we het pakketje ontvangen... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Wel ik was totaal verast door de schoonheid van de herdenkings amulletjes.het zal voor altijd de herinnering met warmte vasthouden. Ook de verrassing van het glazen mini potje met amellet voor beide h... Ver mais
Wij hebben een herinneringsflesje besteld met een gegraveerde hanger van onze kat. Wij kregen een persoonlijk berichtje dat de hanger die gegraveerd was niet naar zin was van Simone. Zij heeft een... Ver mais
Vandaag het urntje binnen gekregen voor onse allerliefste meisje molly die is overleden 🙏🕊 super mooi echt waar, en de mooie kaart die er ook bij zat deden me doen huilen zo mooi en lief vond ik... Ver mais
Pede aos clientes que avaliem
As pessoas também visitaram
Als herinnering aan onze lieve hond…
Als herinnering aan onze lieve hond kochten we een herinnering en deze werd snel, goed verpakt ontvangen met een mooie boodschap erbij die ons raakte … dank!
Hele snelle levering
Hele snelle levering. Mooie urn! Heel lief dat er een sleutelhanger was bijgevoegd.
En het medeleven van jullie ❤️
Hele fijne webshop
Hele fijne webshop, met enorm goede service. Enorm bedankt voor alles ❤️🩹🐾
Simone is een topper.
Het contact met Simone was geweldig. Wat een medewerking, dat maak je niet veel mee. Wij werden goed op de hoogte gehouden. Super.
Beoordelingscijfer 10+++.
Pleuntje
Ik heb telefonisch contact met iemand gehad om de laatste wensen voor mijn lieve hond Pleuntje door te nemen. Dat vond ik heel fijn omdat ze met je meedenken. Heb heel fijn gesproken met de medewerkster en wist daarna zeker dat Pleuntje bij hun in goede handen was.
Goede winkel
Ik heb afgelopen week een bestelling gedaan bij de laatste aai en heb deze in goede orde ontvangen.
Ook kregen wij een lieve boodschap van de de laatse aai over het verliezen van ons hondje .
Dat vonden wij zeer netjes .
Goede winkel.
Mooie, unieke producten
Fantastisch mooie en persoonlijke producten. Uniek in zijn soort! Snel geleverd ook vond ik en zelfs met wat extra's erbij en een lief kaartje. Aanrader!
Snelle levering, super mooi verpakt, mooi en lief kaartje erbij en nog een extra item om iets van je huisdier in te bewaren.
Heel tevreden
Goed verpakt, snel verzonden en mooie betaalbare producten.
Vaak zijn producten in deze categorie meteen heel duur, bij de laatste aai was dit niet het geval.
Twee schattige flesjes ontvangen waar…
Twee schattige flesjes ontvangen waar ik nu met veel liefde haartjes van mijn overleden kind hondje bewaar en in de andere zijn melktandjes.
Ik was op zoek naar een leuk flesje om…
Ik was op zoek naar een leuk flesje om de haren van mijn overleden kat in te doen en kwam bij de laatste aai terecht. Toen ik het flesje ontving voelde ik toch heel veel troost aan dit aandenken van mijn beste vriend. Ik raad het zeker aan om eens een kijkje te nemen
Top bedrijf!
Prachtige urn met gegraveerde hanger voor onze dwergteckel gekocht. Eerst de verkeerde ontvangen, maar na een mailtje heeft Simone meteen de juiste urn opgestuurd en mochten we de andere ook houden. Heel blij mee.
Besteld en geleverd binnen de 48u. Perfect.
We bestelde donderdag avond de urne voor "Sushi" en kregen deze zaterdag ochtend thuis geleverd. Zeer professioneel verpakt. En dan dat extraatje waar we zeer blij mee waren.
Delaatsteaai heeft ons bijgestaan in een moeilijke tijd en heeft zonder het te beseffen heel veel gedaan voor ons.
Een super ervaring
Een super ervaring. Een droevige gebeurtenis werd toch een beetje getroost door een mooie aandenking.
Zeer mooi duidelijk met zorg verzonden!
Netjes en mooi verpakt en nog een lieve…
Netjes en mooi verpakt en nog een lieve attentie erbij ook.
Echt een aanrader.
Liefdevol bedrijf met mooie spullen
Mooi, en liefdevol bedrijf. Mooie collectie van spullen die je kunt kopen voor een laatste herinnering aan je overleden huisdier. Snel verzonden, goed en degelijk verpakt en duidelijk met liefde voor mens en dier ingepakt en verzonden. De kleine ingesloten attenties zijn echt waardevol