Delete Professionals in hair removal Avaliações 510

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The treatment was for my young daughter and Eleorieke is always very gentle in performing it and always makes her welcome and at ease.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Sinds mei 2025 kom ik elke maand voor een full brazilian & onder- bovenbenen wax. Eerst in almere (waar ik woon) bij Annelies. En nu in Amsterdam Zuidas. Ontzettend tevreden. Word gerust gesteld, geze... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Na een waxbehandeling is mijn onderkant helemaal opgezwollen, verbrand en vol blaren. Ik ben net terug van de huisarts. Heb het service nummer gebeld en halverwege mijn uitleg werd de verbinding verbr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super geholpen door Soraya in Amsterdam Oud-West. Ze was eerder klaar met de vorige klant en was meteen eerder aan de beurt. Kom veel vaker bij delete maar dit was de beste behandeling tot nu toe! Hel... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de depilação a cera
  2. Serviço de Depilação
  3. Serviço de depilação a laser

Delete is de Nr.1 ontharingsspecialist van Nederland. Bekend van de ultieme Brazilian wax! Onze salons onze medewerkers en onze producten, alles is enkel gericht op de beste ontharingsbehandelingen. Zowel waxen als permanent ontharen. Delete is geen beautyfarm, schoonheidssalon of cityspa. Wij zijn een ontharingsspecialist. En daar zijn we uniek in!

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

510 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kelly is goed maar het bedrijf Delete…

Kelly is goed maar het bedrijf Delete is waardeloos! Had een Brazilian wax maar helaas braken mijn haartjes af, geen probleem kan gebeuren en moest over een weekje bellen naar Delete voor een touche up in te plannen. Na een weekje gebeld en vergeet het maar, touch up Max 4 dagen en daarna moet je weer betalen….Niet over te praten dus conclusie: nog steeds harig en geen fijne afhandeling met dit onsympathieke starre bedrijf!

Conclusie:

1 Brazilian hars en haartjes breken af
2 Afspraak gemaakt met de angel voor een touch up na 2 weken en deze in te plannen via de klantenservice
3 klantenservice geeft niet thuis en een touch up is Max 4 dagen, ook als je iets anders hebt afgesproken met de angel
4 “Mag” een touch up na 10 dagen op eigen kosten en wel 25% korting!

Pffff nog steeds harig en nog steeds een onsympathiek bedrijf😂

25 de março de 2022

Goed concept

Goed concept. Kelly is super fijn en maakt er iets gezelligs van. Had van te voren een creme gebruikt voelde veel minder.

26 de fevereiro de 2022

Hele fijne ervaring!

Ik was ontzettend bang voordat ik kwam maar werd meteen gerustgesteld en de pijn viel ook heel erg mee! Dit kwam vooral omdat ik mij erg op mijn gemak voelde. De behandeling ging heel snel. Het is me heel erg mee gevallen en ik kom zeker terug!

23 de fevereiro de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Wanneer je afspraak niet afgezegd…

Wanneer je afspraak niet afgezegd wordt, dan heb je geluk en zul je een zeer efficiënte als in een prettige omgeving gewaxt worden. Helaas, hebben ze vaak afzeggingen, geen backup plan voor uitvallen en daardoor zeer onbetrouwbaar indien je voor een event gewaxt wilt worden.

15 de fevereiro de 2022

Heel tevreden!

Professioneel, snel, secuur, stelt je gerust. Heel tevreden over het resultaat! Elien, je bent geweldig!!

4 de fevereiro de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

In Den Bosch geweest

In Den Bosch geweest. Ik heb was iéts te laat en heb vooraf gebeld maar kreeg geen gehoor. Bij binnenkomst werd direct gezegd dat de helft van de behandeling niet kon doorgaan omdat ik 5 minuten te laat was.

Het was tevens mijn eerste keer zo'n behandeling...zoals ik het ook geboekt had(en als het goed is dus bij de boeking staat?). Heb het erbij gezegd. Maar buiten dat het even opgemerkt werd(oh is het je eerste keer?), werd er weinig rekening mee gehouden.

De tafel met de wax enz was smerig en de prullenbak(zonder deksel) zat vol met harige wax van voorgaande klanten. Niet heel smakelijk om te zien.

Ik las veel goede reviews maar Den Bosch hoort er helaas niet bij.

26 de dezembro de 2021

Aanrader, echt super

Ik kom altijd graag voor mijn maandelijkse behandeling. Je wordt snel en vakkundig gewaxt en er is altijd aandacht voor mijn comfort. De angels zijn stuk voor stuk toppers!

1 de dezembro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.