Meget ubehøvlet reception i Deloitte…
Meget ubehøvlet reception i Deloitte Odense. Ærgerligt at det er stemme udad til... Man får ikke lyst til at kontakte dem igen :-(
Deloitte Touche Tohmatsu Limited /dəˈlɔɪt ˈtuːʃ toʊˈmɑːtsuː/, commonly referred to as Deloitte, is a UK-incorporated multinational professional services network.
Rockefeller Plaza, 10111, New York, Estados Unidos
Deloitte er ansat af min arbejdsgiver, da jeg er udstationeret i Spanien, men ind i mellem arbejder i Danmark.
Har den mest simple økonomi, da jeg hsr solgt alle aktiver i Danmark og bor til leje i Spanien.
Men det er simpelthen for svært for både Deloitte i Danmark og Spanien. Ikke mindst fordi de internt ikke kan finde ud af at snakke sammmen.
Den rådgivning man får i går ændrer de i dag. Og de laver hele tiden ansvarsfraskrivelse.
Jeg skal selvfølgelig betale den skat jeg skal. Men det er svært når årsopgørelser i Danmark og Spanien hele tiden laves om, fordi at jeg spørger ind til ting, som jeg ikke forstår.
Og det medfører rettelser, og så spørger jeg igen. Igen finder de fejl i det, som de har fortalt mig.
Det er utrygt og uprofessionelt. Og skræmmende at Deloitte ikke vil tage ansvar for alle deres fejl. Så jeg sidder med kæmpe restskatte, fremfor at jeg hver måned bare havde betalt den skat som jeg skulle.
Brugt til årsopgørelse 2022 ved delvist arbejde i Tyskland og Danmark, da firmaet i Tyskland benyttede Deloitte til nye medarbejderes skatteindberetning året før. Det er åbenbart ikke den samme Deloitte, som jeg så er kommet i kløerne på, da de fine systemer der blev anvendt og klare kommunikation med tidsfrister for hvilke dokumenter der skulle indleveres det første år ikke blev benyttet det andet år, hvor jeg så selv skulle finansiere de dyre drenge. Havde da en klar forventning om at det var ét firma og de samme systemer de anvendte og samme ekspertice. Det var det desværre ikke, men til gengæld virkede mere som om det var sådan noget sidste øjebliks venstrehåndsarbejde, og som så selvfølgeligt fordi det ikke var helt lige til, hvilket var årsagen til at søge professionel hjælp, at den udførende skulle konsultere en endnu dyrere skatteekspert, som blot måtte konstatere at det var korrekt det der var foretaget og derfor ikke skulle justeres noget, men jeg skulle selvfølgeligt lige betale et honorar der oversteg det oprindelige honorar for udførelse af årsopgørelse. Jeg har desværre fortsat min tyske selvangivelse til gode at få indberettet, så der kommer selvfølgeligt flere dyre regninger for special assistance. Jeg må sige at jeg er voldsomt frustreret over at blive taget sådan med bukserne nede
En virksomhed der insitere på at ansætte 50% kvinder, i en branche hvor knap 30% er samme, er useriøs. Fortrækker en revisionsvirksomhed der fokuserer på at drive god forretning frem for kønspolitik.
Har lige erfaret, at de laver negativ forskelsbehandling af mænd
Det er meget usympatisk
virkelig middelmådigt - kombineret med lidt arrogance. NU har jeg så også lige læst at de vil sige nej til mandlige talenter, for at favorisere dem som ikke er mænd.
Deloitte Kolding står bag en ualmindeligt useriøs vurdering af værdisættelse af virksomhed.
Det bliver et nej tak herfra.
so many bad reviews not sure if they are legit hit my experience was great! sorry haters.
Holder på ingen måder deres aftaler og lader bare en sidde i venteposition…
Pludselig dyrere end aftalt !!!
Ja, vi brugte Deloitte i Silkeborg, hvor vi mødtes med en medarbejder som havde bistået os med en smule hjælp til opstart med virksomhed. Han startede med at "prale" med at deres timepriser var billige, dvs. 1500 kr + moms og vi fik at vide at vi skulle betale for 8 timers arbejde, og det ved jeg med sikkerhed var det som blev sagt, fordi vi på hjemvejen snakkede en del om, at det var da godt nok utroligt, at manden havde brugt hvad der svarer til en arbejdsdag på det. Vi godtog det dog og ville selvfølgelig betale når vi fik regningen. Så skete der dog det at regningen pludselig var vokset fra 15.000 kr inkl. moms til nu 18750 kr inkl. moms.
Det undrede vi os selvfølgelig meget over, hvilket gjorde at vi skrev tilbage til medarbejderen og forklarede ham at det var ikke aftalen. Vi modtog ikke noget svar fra ham, men modtog et efterfølgende et rykkerbrev fra centralt hold. Vi betalte så de 15.000 kr som var den oprindelige aftale og skrev igen til Deloitte hvad aftalen oprindelig var og at vi selvfølgelig ikke ville betale en restance som "ikke var der". Vi hører igen intet fra Deloitte i et godt stykke tid før vi så modtager endnu en rykkerskrivelse fra et inkassofirma på den såkaldte "restance" med trussel om at ryge i RKI og retten. Vi har ellers intet hørt fra Deloitte. Det virker som om at de blot ignorerer vores skrivelser. Det her er endnu en sag hvor "den store" forsøger at tryne "den lille" og desværre vælger de fleste blot at makke ret for de "taber jo nok alligevel i det lange løb". Jeg mener dog klart, at hvis Deloitte skal gøre sig forhåbninger om at vinde en sag omkring dette, så skal de jo retsligt kunne dokumentere at pågældende medarbejder har rådgivet os til at betale mere og kunne dokumentere hvad alle disse timer er blevet brugt på.
At en stor virksomhed som denne blot forholder sig tavst og truer sine kunder er jo en skandale. Jeg er typen som nok skal betale det jeg aftaler med folk, men jeg gider ikke blive tage ved næsen af virksomheder. Den pågældende medarbejder har ikke engang taget sig tid til at skrive hvad han har afkrævet betaling for. Det svarer jo til at automekanikeren laver din bil, kræver 5.000 kr mere, men vil ikke forklare hvad pengene er gået til ! Det er jo langt ude! Det er en ommer Deloitte. Så, pas på hvad I betaler for derude og husk ALTID at få tingene på skrift, for mundtlige aftaler kan åbenbart bøjes og strækkes når sælger skal udskrive regningen. Håber på et svar fra Deloitte i denne sag.
Møghamrende dyrt, langsom respons, og havde en fornemmelse af at blive glemt i mængden.
Den absolut mest imødekommende service jeg i mit liv har oplevet, har jeg fået hos Deloitte's Skat -afdeling af Finn Hansen.
Giv ham en lønforhøjelse.
Alle tiders rådgivnings aftale de har indgået med Djøf.
Vi er ovenud tilfredse med Deloitte. Vi bruger deres Esbjerg-afdeling og vores rådgiver Martin Dahl Nielsen er så serviceminded og i øjenhøjde samtidigt med enormt kompetent. Jeg kan derfor anbefale Deloitte.
I forbindelse med et muligt salg / generationsskifte blev Deloitte Nykøbing F. involveret. Men revisoren "glemte" at rådgive om overdragelse af ejendomme i forbindelse med oprettelse af 3 anpartsselskaber, at rådgive om seniorordningen, hvor der var krav om en hvis årsløn og beskæftigelsesgrad, hvilket trods en regning på kr. 50.000 for et regnskabsår, kostede mig et tab på næsten en halv million.
Helt igennem ingen service
Har aldrig oplevet ringere service, men man skal åbenbart være villig til at svindle store summer for at være interessandt hos dem.
Jævn rådgivning gennem mange år, men fyldt med dårlige undskyldninger, når man ikke rådgiver sine kunder korrekt. Ingen reaktion fra ledelsen ved klager...
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.