Dennis er humoristisk og faglig på én og samme tid. Hvis man hidser sig op over mennesker som leverer god og saglig undervisning, på en sjov og god måde, så skal man finde sig en mere kedelig og dårl... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med HL-kurset. Undervisningen var både professionel og let at forstå, og instruktøren var dygtig til at forklare og svare på spørgsmål. Der var en god balance mell... Ver mais
En rigtig god undervisningsdag med nærvær, grundig information og gode forklaringer. Fed humor fra underviser som både lettede stemning og samtidig var fuld af gode one-liners! Husk “vi gør det så g... Ver mais
Dennis er super dygtig. Han har med sin baggrundsviden en enorm styrke til at formidle og underholde samtidigt. Jeg kan klart anbefale ham og hans imødekommenhed og humor. Den eneste negative ting v... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Tilbyder alt indenfor undervisning i: - Førstehjælp - Elementær Brandbekæmpelse - Hjertestarter - Foredrag -
Informações de contato
Helsingørsvej 47, 3480, Fredensborg, Dinamarca
- Dennis_ml@hotmail.com
- den1hjaelp.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Bedste førstehjælps lærer
Rigtig god mand, rigtig sjov gut, har lige gjort min dag 100 gange bedre og rigtig god info

Gør en kedelig oplevelse ekstremt sjov
Gør en kedelig oplevelse ekstremt sjov

Virkelig fedt førstehjælps-kursus
Virkelig fedt førstehjælps-kursus. Dennis formår at gøre undervisningen spændende. Stemningen var god hele vejen igennem! Kan klart anbefales
Super fedt kursus masser af faglighed
Super fedt kursus masser af faglighed. Dennis formår at fange alle med hans lune humor..
Super kursus der er gjort sjovt og…
Super kursus der er gjort sjovt og lærerigt samtidigt
Endnu engang en god oplevelse med…
Endnu engang en god oplevelse med 1.hjælps kursus ved Dennis ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dennis er dygtig, engageret, og har en humoristisk måde at formidle viden om 1.hjælp på.
Engageret og humoristisk
Engageret, humoristisk og rigtig god.
Vi har haft Dennis ude flere på…
Vi har haft Dennis ude på vores hovedkontor og vores byggepladser. Han er virkelig dygtig og engageret. Vi har lært utrolig meget. Tak for det! Dbh Thea fra Zøllner
Dennis er en rigtig god underviser
Dennis er en rigtig god underviser!
Han sørger for at undervisningen er forståelig og har god humor! Kan stærkt anbefales. 😊

Resposta da Den 1. Hjælp
Rigtig god og sjov undervisning som er…
Rigtig god og sjov undervisning som er nem at forstå
Fantasisk sjovt
Fantasisk sjovt! Dennis er super god !!!!!!!!!
God og sjov undervisning
God og sjov undervisning, meget forståelig og tydelig undervisning.
En rigtig god undervisningsdag med…
Husk “vi gør det så godt vi kan”😊
Fremragende undervisning
Fremragende undervisning. Formår at gøre materialet spændede og underholdene.
Super godt kursus
Super godt kursus. Dennis er en god underviser og gør dagen spændende og lærerig.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.