Virkelig god service
Virkelig hurtig service, professionel og gode priser. Patrick kan klart anbefales og jeg bruger ham meget gerne igen.
Autoriseret elektriker virksomhed der udfører alt i el service og installationer.
Birkevej 26, 9000, Aalborg, Dinamarca
Patrick gør et godt stykke arbejde til rimelige priser - jeg kommer helt sikkert igen.
Fast, fair pris og hurtig svar tilbage fra Patrick, som leverede lige det vi havde bedt om. Behagelig og stille og rolig mand - Ham bruger vi helt klart igen.
Kom som aftalt og leverede et hurtigt og godt stykke arbejde. Stor anbefaling her fra
God oplevelse og hurtigt svar på mail. kom til aftalt tid. Viste hvad der var nødvendigt og hvilke øvrige muligheder der var. Absolut fint prisniveau.
Jeg har ikke andet en ros at give jer efter en komplet udskiftning af min eltavle. Jeg kan forestille mig at det tog længere tid end forventet, men der var altid et godt humør og god kommunikation undervejs.
Tak for et veludført arbejde
Patrick gjorde et rigtig godt stykke arbejde med udvidelsen af tavlen og forbedringer til vores eksisterende installation, så alt kører som det skal nu. Vi havde en samtale om opgaven og vores behov. Her blev vi ordentlig vejledt og han klarede en ret stor opgave på en dag, selvom jeg havde flere ønsker om ændringer i løbet af dagen. Det var meget tydeligt at mærke, at han ikke prøvede at sælge os noget, som vi ikke havde behov for. Det er helt klart en elektriker, som jeg vil anbefale til andre. Sidst, men ikke mindst, var prisen fair i forhold til andre vi havde ude.
Aftalt tid, aftalt arbejde, aftalt pris.
-og tilmed med overskud til at forklare og engagere en spørgende kunde.
Kan varmt anbefale at vælge Patrick til dit næste projekt.

Resposta de Den Direkte Kontakt ApS
Virker faglig dygtig og omhyggelig. Let at få fat på og svare mail og sms samme dag. Sørger for at alt er checket igennem inde han går
Kan anbefales

Resposta de Den Direkte Kontakt ApS
Venlig og hurtig service.
Patrick udførte sit arbejde til min fulde tilfredshed.
Jeg er yderst tilfreds og anbefaler Den direkte kontakt.

Resposta de Den Direkte Kontakt ApS
Mit lys i badeværelset var gået i stykker. Patrick var der dagen efter, rimelig i pris og omhyggelig

Resposta de Den Direkte Kontakt ApS
Patrick Skrubbeltrang fra elektrikerfirmaet Den Direkte Kontakt er tydeligvist fagligt dygtig og erfaren. Han lytter til kundens ønsker og rådgiver og arbejder ud fra disse. Min bedste anbefaling!

Super service. Dygtig og behagelig elektriker. Holder sine aftaler

Resposta de Den Direkte Kontakt ApS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.