Veja o que dizem as avaliações
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Ledande inom wellness och god design sedan 1979. Brett utbud inom spa, pool, kemi, massage och bastu.
Informações de contato
Viborgvej 291, 8210, Aarhus V, Dinamarca
- +4587126900
- mail@denform.se
- denform.se
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
As pessoas também visitaram
Har haft mitt spa bad i 7 år och kan…
Har haft mitt spa bad i 7 år och kan inte annat än rekommendera det. Bra kvalitet, bra support. Fick mitt kretskort utbytt tre år efter köp utan kostnad trots att jag kontaktade supporten i Danmark och bor i Uppland. Behövde byta lock efter sex år då det började svacka men hittade bästa priset hos Denform.
Kan inte annat än rekommendera!
Snabbt svar som ledde till lösning.
Otroligt kundvänlig och snabb…
Otroligt kundvänlig och snabb återkoppling
Bra och snabb service
Bra och snabb service och hjälp med beställning! Mycket trevliga att handla med!👍😊
Bra medarbetar som var kunniga och…
Bra medarbetar som var kunniga och löste mitt problem.
Denform spalock swimspa dåliga
Denform spalock swimspa.
Swimspa inköpt 2018. Nu har vi beställt ett tredje swimspalock. Hoppas det kan hålla mer än 2 år denna gång.
Tyvärr Svårt att hitta något annat spalock som passar. Bra mailrespons och svar på frågor men inte bra att spalocket håller så kort tid!
Har väntat 14 månader gällande påbörjad åtgärd av min DenForm spa
DenForm!
Det har gått över 1 ÅR nu och jag har fortfarande inte fått min DenForm fixat.
Läs mailtråden och ert installatörers svar
Se alla bilder
Se gärna videofilmer kontra Ert/DenForm:s svar och hantering av mitt ärende.
DenForm
Ni har dessutom krävt att jag ska betala, och hotat med inkassokrav?
Men det har gått över 14 månader och min DenForm står isärplockade på min tomt och snart är det vinter.
Dessutom har er egen installatör skriftligen skrivit/bekräftad att ni inte kan hantera era produkter.
Ni har inte ens egen serviceavdelning i Sverige men marknadsför er som ni skulle ha det. Ni saknar reservdelar och lagerhållning av dessa i Sverige.
Det är vilseledande marknadsföring, att ni finns i Sverige och säljer era produkter och ska tillhanda hålla även service här i Sverige.
Sanningen måste fram så ni inte lurar andra att köpa era produkter i Sverige när ni endast finns i Danmark/Århus
Kräver svar och återkoppling
Bra support från Denform!
De har tillverkat mitt spabad som jag tog över i samband med husköp.
Jag vid två större tillfällen bett om hjälp med hur jga ska ordna saker. Första var för en reparation och hur det gick till (utan någon ekonomisk vinning alls för Denform) och andra för inköp av nytt lock och lyft (möjlig vinning - köper av dem eftersom de är trevliga och har bra pris).
Båda gångerna har jag fått snabb service och de har med frågor till mig försökt komma närmare problemet så de kan hjälpa mig bättre.
Två gånger med 1,5 år emellan och olika personer i supporten. Det visar att de har en fungerande organisation för god support.

väldigt besviken
beställde ett lock med tillbehör 5 dec -21. När jag ringer i januari för att kolla vad som hänt med min leverans får hjag till svar att det blivit fel och den skickas omedelbart. 2 veckor senare ringer jag igen och får till svar att dom skall kolla upp vad som hänt. ingen ringer? Jag ringer 3 dgr senare och får till svar att det finns inget lock i lager och nu blir jag tvungen att hitta en annan leverantör. så fruktansvärt dåligt. ingen som hör av sig och jag måste sitta och ringa och lösa det själv
Swimspa - förstklassig service
Köpt ett swimspa från Denform och har bara positiva saker att säga - från snabb och tydlig offert, snabba svar på frågor till en superb service under och efter leverans av vårt swimspa, som levt upp till alla de förhoppningar vi hade på förhand. Kan varmt rekommendera denna leverantör.

Resposta da Denform
Fick problem med att bluetooth inte…
Fick problem med att bluetooth inte koppla upp på mitt 2 månader gamla spabad, löstes snabbt och smidigt med att jag fick en ny modul skickad till mig. De är service 😃
Mvh Michael

Återkoppling
Hej! Vi har nu fått återkoppling från Denform o en förklaring till varför de inte svarat på de mail vi skickat och den långa handläggningstiden. De har återkommit med en fin lösning på problemet och en mycket bra kundservice, precis som vid första kontakten. Tack för det Ann-Charlotte.

Resposta da Denform
När ute spa blev levererat och vi…
När ute spa blev levererat och vi skulle av emballera för kranlyft så var den transportskadad. Efter månader av väntan vlir man självklart besviken, ska man få vänta någon månad till. Efter jag var i kontakt med Ann Charlotte på Denform, DK så löste hon en ny leverans under samma vecka. Som kund så har jag aldrig upplevt denna kundservice tidigare. Ann Charlotte arbetade även över för att lösa problemet.
Ett Stort Tack Ann Charlotte
Varma hälsningar fårn en supernöjd kund.

Ej levererat spalock
Beställt och betalat ett spalock i september men ej levererats. Nu en månad senare inget besked när den kan levereras. Även långa svarstider när man skickar mejl - blir en svag 2:a i betyg.
Köpte ett uppblåsbart spabad
Köpte ett uppblåsbart spabad, men tyvärr fattades det delar både till spabadet och från ordern. Problemet är att nu går det inte att få tag på Denform, svarar inte i telefon eller via mail, ingen respons om längre väntetider etc.
Själva spabadet är jag mycket nöjd med (bortsett från locket som saknas).
Bra produkt men lång leveranstid.
Produkten var det inget fel på men en och en halv veckas leveranstid är i längsta laget.

Smidigt och pålitligt
Smidigt och pålitligt och Den form har de produkter jag har sökt. Något höga priser, dock.

Resposta da Denform
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.