Sol og Strand Feriehusudlejning takker for et fantastisk arrangement, med de lækreste burgere og pommes frites!😋😋😋 110% Service fra start til slut🤗 ANBEFALES!👍🤩
A empresa respondeu
En stor anbefaling herfra skal lyde til "den muntre gris". Vi afholdte et stort arrangement for 100 personer. Alle roste de lækre burgere- og kvalitet og service var bare i top.
A empresa respondeu
Vi havde købt 2deal i burger. Bestilte de 4 burgere kl 17, til afhentning kl 17.30. For det første fik vi ikke det vi havde bestilt. Mormor bøfsandwich havde ingen sovs på, det fik vi kold me... Ver mais
Køb ikke derfra Ventede to timer på at få leveret min ordre. Da jeg endelig modig den, manglede der en ret. En uge efter har jeg stadig ikke modtaget pengene retur for den manglende ret. Derudover... Ver mais
Grillmad lavet fra bunden
Østerbro 64, 9000, Aalborg , Dinamarca
110% Service fra start til slut🤗
ANBEFALES!👍🤩

Resposta de Denmuntregris
Det tog over en halv time for min mad at komme frem

Resposta de Denmuntregris
Jeg har spist mange gange ved jer og hver gang har været en fornøjelse! så tænkte andre skulle vide det herinde at man får god kvalitets burger for pengene, smilende og super god service. Burgerne er smagsfulde og ikke kedelige, kan klart anbefale deres klassiske burger "Den Muntre gris"!! har kun oplevet en fejl hos dem ud af den 10-15 gange jeg har spist/bestilt hos dem og de fik hurtigt rettet op på fejlen igen. Mega god service alle gang jeg har været ved jer lige fra par unge glade knægte til virkelig søde kvinder bag disken og i foodtrucks :)
Kan kun tage hatten af for jeres arbejde og anbefale alle til at prøve jeres burgere!!!
KOMMER SNART IGEN!!!! ;)

Resposta de Denmuntregris
Jeg var til 30 års fødselsdag i går, hvor de havde bestilt en food trug fra den muntre gris.
Alt i alt en skøn oplevelse med et smilende professionelt personale, som formåede at skabe et godt flow så vi alle hurtigt fik vores mad.🥰🥰🥰
Friske råvarer de bedste burger jeg har smagt i mange år blev serveret sammen med de skønneste sprøde pomfritter😉😉😉 kan kun give min bedste anbefaling om at bestille en trug fra den smilende gris, hvis man gerne vil have en pragtfuld oplevelse med det bedste mad🤩🤩🤩🤩🤩top klasse friske råvarer!!! Med venlig hilsen en yderst tilfreds kunde Maibritt

Resposta de Denmuntregris
Efter en booking til et arrangement i juni, hvor der var flere problemer, tog Casper hurtigt fat i os, og tilbød halvdelen retur. Alt lød godt, så hvorfor skulle vi ikke tro på det? Men jeg har nu i 3 mdr. hørt på løgne og dårlige undskyldninger om hvorfor pengene ikke blev overført. Først blev vi lovet, at de kom indenfor en uge, det gjorde de ikke. Så var du på ferie – fair nok – en måned senere stadig på ferie. Derefter gav du revisorens skylden nogle gange – det er åbenbart svært for en revisor at lave en almindelig bankoverførsel.. Derefter brugte du lidt tid på flere gange at påstå, at du havde overført – du havde dobbelttjekket flere gange, at de var overført til det rigtige kontonr.. Der var bare lige den detalje, at da jeg bad om dokumentation for betalingen, så kunne du ikke give det. For lige pludselig var der sket en fejl i banken, så den betaling, du havde snakket om i en uge, var overført, var så ikke overført alligevel pga. fejl i banken. Det ender med, at du, Casper, rent faktisk laver en ny betaling, og sender et skærmprint. Pengene skulle komme dagen efter. Kujonagtigt slettede du så efterfølgende betalingen i din bank – det antager jeg i hvert fald – for trods rigtige oplysninger på skærmprintet, kom pengene aldrig ind på vores konto. Først da jeg tog fat i Nuento, som vi havde booket igennem, har du overført penge – dog ikke det beløb, du skulle.. 🤡

Resposta de Denmuntregris
Vi fik besøg af foodtruck fra den muntre gris. Dejlig mad. Kan anbefales.

Resposta de Denmuntregris
Fantastisk oplevelse i lørdags.
Casper var så nem at lave aftaler med og helt igennem fantastisk.
Vi vil klart anbefale Den muntre gris

Resposta de Denmuntregris
Jeg havde fornøjelsen af, at have Jer på besøg til min 60 års fødselsdag det var en succes, der var så positiv en stemning mens gæsterne stod i kø, for at bestille burgeren efter at forretten, snack kurven, var indtaget, vi kan kun give de bedste anbefalinger hvis maden skal være god, der er rigeligt af den, mor og søn klarer maden, tak for den dejlige oplevelse 🍔🍔vi vil klart anbefale Den muntre gris

Resposta de Denmuntregris
Vi skulle spise på den muntre gris i dokkedal. Men nøjj en skuffelse. Maden var kold og burgeren lignede bare en der var kastet sammen. Og pomfrittere var næsten ikke Eksisterende. Jeg spiser ALDRIG der igen
Og vi betalte for en burger vi ikke har fået

Resposta de Denmuntregris
Bedste foodtruck oplevelse til dato!
85 burgermenuer blev serveret til gæsterne, som alle var glade og tilfredse. Gæsterne var 3-93 år gamle, og alle blev mætte - og de få store drenge der lige kunne klemme en ekstra burger ned, kunne sagtens få lov at få det.
Hele vejen igennem var der god kommunikation, og Casper ringede et par dage inden, for at høre om vi var klar til festen.
Personligt én af de bedste burgere jeg har fået - uden tvivl gode råvarer og lækre hjemmesyltede løg og agurker.
Tusinde tak for mad - vi skal helt sikkert have burgere fra jer igen!

Resposta de Denmuntregris
Virkelig lækre burgere i Den Muntre Gris’ foodtruck, hvor man kunne vælge mellem flere forskellige slags. Kan kun anbefales at få leveret mad herfra 🍟🍔

Resposta de Denmuntregris
De er nye forpagtere på Dokkedal Camping. Og i dag lørdag kl 17.40 i forårs sæsonen. Vi ville have en alm. hakkebøf og en burger. Men de havde hverken boller eller bøffer. Så bestilte vi nuggets og pommes frites. Men så fik vi besked på de ikke tog imod flere bestillinger. Mega dårlig service. Og synd for vores Camping ejer.

Resposta de Denmuntregris
Så lykkes det og få burger fra Den munter Gris..
Ved sku ik hvad jeg skal sige… men selv på et Deal tilbud var den ikke pengene værd…
Bare KEDLIG.

Resposta de Denmuntregris
Jeg kan ikke beklage mig over maden, for jeg fik ingen.
Hvis i får min adresse, så vil jeg gerne bestille de 2 burgere jeg har tilgode på dealbevis til levering på min adresse næste søndag. 🤯🤯

Resposta de Denmuntregris
Jeg har et dealbevis, hvorpå der står bestilling ikke nødvendig. Jeg kører fra Storvorde til Østerbro Aalborg. Jeg ankommer til den Munter Gris kl 18.00. ( De har åben fra 16:00 til 20:00 ) Må køre tomhændet hjem, da de ikke har mere mad 🤬

Resposta de Denmuntregris
Vi ville have haft mad fra den muntre gris i Aalborg. Vi prøver at kontakte dem lørdag omkring kl 17, men ingen svar. Vi prøver at ringe op flere gange men får intet svar overhovedet. Vi beslutter derfor at vente med maden til søndag, da vi kan se på nettet og facebooksiden at der er åbent og vi så tænker der må være bedre held der. Da vi så ringer søndag for at bestille mad kl 17.30, får vi bare beskeden om, at de ikke har mere mad tilbage og at vi derfor ikke kan bestille hos dem. De spørger ikke ind til hvad vi ønsker at bestille, så man må jo gå ud fra at ALLE råvarer er udsolgte (at de åbner kl 16 på en søndag og allerede har udsolgt kl 17.30 er måske også lidt spøjst i første omgang).
Derudover har vi købt nogle af deres deals på burgere, men da stedet
1) havde lukket butikken fredag
2) ikke svarede telefonen lørdag
3) er løbet tør for mad søndag
4) holder lukket mandag og tirsdag
Så er det ikke nemt at få brugt de deals der udløber d. 21/2-24.
Har intet at sige om maden, da vi ikke har fået mulighed for at prøve, men med så forvirrende og dårlig service samt manglende information og tilgængelighed, tænker jeg næppe at vi prøver stedet en anden gang!

Resposta de Denmuntregris
For det første fik vi ikke det vi havde bestilt.
Mormor bøfsandwich havde ingen sovs på, det fik vi kold med.
Bearnaise burger var uden frittet og bearnaisesauce på toppen.
Alle 4 burgere var kolde og ingen god smagsoplevelse.
Fritter var også kolde.
Så vi handler aldrig der mere😡
Betjeningen var forvirrende.
Familien Nielsen
Mængde ift. pris var rimelig ringe.
Slet slet ikke pengene værd.
Derudover får du en burger hvor bollen er næsten sort, en bøf hvor den ene har de tabt salten, den anden er det peber. Det var så også det eneste smag der var i den burger.
Leveringen var 2 timer, hvilket simpelthen er for lang tid. Man skulle spise hurtigt hvis den sidste bid stadig skulle være lunken.

Resposta de Denmuntregris
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.