Veja o que dizem as avaliações
Den måde man bliver modtaget på søde og venlige personale dejligt sted at komme hvis man som mig er rædselsslagen for tandlæger , kan kun anbefales
A empresa respondeu
Jeg har lige haft mit første besøg på klinikken, en akut tid pga. tandpine! Jeg har meget slem tandlæge skræk og var meget bange og ked af det, allerede da jeg trådte ind på klinikken! Men de var... Ver mais
A empresa respondeu
Kære Dentalklinikken, jeg må bekende min synd… jeg har været jer utro 🙈 Men i dag vendte jeg tilbage til de trygge rammer hos Tandplejer Sabrina Sadi og jeg blev mindet om, hvorfor jeg aldrig burde h... Ver mais
Detalhes da empresa
- Dentista
- Dentista Cosmético
- Clínica Odontológica
- Periodontia de Implantes Dentários
- Serviço Dentário de Emergência
- Clareamento dental
Escrito pela empresa
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Hold-An Vej i Ballerup. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre. Vi glæder os til at høre fra dig - tak for at du tager dig tid til at anmelde os!
Informações de contato
Hold-An Vej 70, 2750, Ballerup, Storkøbenhavn, Dinamarca
- 4497 3305
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God og behagelig behandling Jeg fik en tidlig tid det var dejlig da…
Jeg fik en tidlig tid det var dejlig da jeg havde mange smerter . Meget venlig og hjælpsom personale der var meget beroligende og professionelle. Smertefri behandling og de sørger for jeg fik en hurtigt tid hos tandteknikeren .fik god information på skrift med hjem .
Den måde man bliver modtaget på søde og…

Altid god betjening og gode forklaringer
Altid god betjening og gode forklaringer

Resposta da Dentalklinikken - Ballerup
Fast kunde gennem 12 år, og oplever altid god og kompetent behandling og rådgivning.
Jeg har kun rosende ord om Dentalklinikken i Ballerup, hvor jeg oplever god og kompetent rådgivning, og oplever en god atmosfære på klinikken. Det er blevet til en del behandlinger gennem de seneste 12 år, og altid har det været en god oplevelse. Så jeg tager gerne fra Dragør til tandlæge i Ballerup :-)

Resposta da Dentalklinikken - Ballerup
Tryg og rigtig god behandling- og bedst…
Tryg og rigtig god behandling- og bedst af alt helt uden nogen form for smerte, fordi tandlægen forstår at lægge en bedøvelse. Kommer helt sikkert igen.

Tom er rigtig god
Tom er rigtig god
Jeg har været klient hos ham i 40 år
Altid super
Hilsen Peter Poulsson

Resposta da Dentalklinikken - Ballerup
Det var en ny medarbejder jeg var inde…
Det var en ny medarbejder jeg var inde hos. Hun var sød og rigtig god til at berolige mig. Super oplevelse

Resposta da Dentalklinikken - Ballerup
Dygtig tandlæge og venlige personale.

Altid i trygge hænder
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Tandlæge Seyfi. Han er sød, rolig og meget rar, og jeg føler mig altid tryg i hans hænder. Jeg kom med en knækket tand, som han fik lavet virkelig flot og resultatet blev bedre end jeg havde håbet på.
Jeg har gået hos ham i flere år og har fuld tillid til ham. Kan varmt anbefales

Klart at anbefale!
Dentalklinikken i Ballerup er et trygt og behageligt sted, med søde og kompetente medarbejdere. Klart et sted jeg vil anbefale - de har været til stort hjælp for mig, hvor andre ikke lykkedes.

KÆMPE OVERPRIS
KÆMPE OVERPRIS.
Havde smerter i min éne visdomstand. Fik tid hos Seyfi samme dag, hvilket var positivt. Han rensede kun min éne visdomstand og tilbød en panoramascanning til 995kr for at være sikker på roden ikke var for tæt på nerven. Takkede pænt nej tak og fik en regning på 465kr for 5 min rensning af 1 tand.
Tog til en anden tandlæge og fik samme rensning, almindelig scanning, grundig rådgivning ift. at få fjernet tanden. Samlet pris 178kr
Jeg forstår gamet, når man er provisionslønnet, men 1500kr vs 178kr. Nøjagtigt samme resultat. Nej tak 😂

Resposta da Dentalklinikken - Ballerup
Ja hvis jeg har en tandlæge men er tyk…
Ja hvis jeg har en tandlæge men er tyk ved og taler med en hele tid

Fik akuttid med 2 dages frist
Fik akuttid med 2 dages frist. Problem blev løst

Resposta da Dentalklinikken - Ballerup
God og rolig oplevelse når man træder…
God og rolig oplevelse når man træder indfor,glade og venlig personale

Resposta da Dentalklinikken - Ballerup
Yderst behagelig og omsorgsfuld samt…
Yderst behagelig og omsorgsfuld samt tryg sted med sødt personale og god tandbehandling.

Tryghed og nærvær
Min tandlæge fortæller mig hvad hun gør og hele tiden sikre sig at jeg er okay og informere mig hvis der sker nye ting fx. hvis hun skifter til et andet bor eller lignende.
Hun giver mig en tryghedsfølelse ved hele tiden og orientere mig om hvad der skal ske.

Resposta da Dentalklinikken - Ballerup
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.