Dentalklinikken - Ballerup Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

Hold-An Vej 70, 2750 Ballerup, Storkøbenhavn, DK

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En 5 stjernet tandlægeoplevelse Dejlige trygge rammer og især hvis man har lidt tandlægeskræk kan man med god ro i maven bestille tid her. Tandlæge Seyfi er dygtig, rolig og virkelig tillidsvækkende... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god oplevelse ifm alm tandeftersyn. Først fik jeg en meget grundig tandrensning af klinikassistent Halime. Dernæst kom tandlæge Sara til, tjekkede røntgenbilleder og tænder. Afsl... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

At gå til tandlægen, handler for mig om tillid og om at blive taget alvorlig, når jeg giver udtryk for smerter forud for behandling og vi får en snak om det, eller når jeg sidder i stolen og bliver sm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk! Blevet anbefalet af både mine kunder, men også en kollega. Havde fået voldsom tandpine, om aftenen, dagen før og da jeg ringede om morgenen, kunne jeg komme til allerede kl.12. Min... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dentista
  2. Dentista Cosmético
  3. Clínica Odontológica
  4. Periodontia de Implantes Dentários
  5. Serviço Dentário de Emergência
  6. Clareamento dental

Escrito pela empresa

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Hold-An Vej i Ballerup. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre. Vi glæder os til at høre fra dig - tak for at du tager dig tid til at anmelde os!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1.043 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Venligt personale

Venligt personale, pæn klinik

9 de setembro de 2026

Resposta da Dentalklinikken - Ballerup

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du oplever vores personale som venligt og klinikken som pæn og indbydende.

Taget rigtig godt imod

Taget rigtig godt imod, venlig personale og god tandbehandling

7 de setembro de 2026

Kære Emilie

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du følte dig godt modtaget og oplevede både venligt personale og god tandbehandling.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Regningen

Service
Skulle have lavet et hul i en tand samt en tandrensning
Blev ikke informere om at jeg også skulle have en rodbehandling
Da jeg skulle betale regningen var den løbet op på 3200 kr dette er jeg meget utilfreds med d jeg er pensionist og ikke har de store penge

6 de setembro de 2026

Kære Eva

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af, at du ikke oplevede at være tilstrækkeligt informeret om behandlingen og prisen undervejs. Vi forstår godt, at en større regning end forventet kan være frustrerende.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid god og hurtig betjening

Altid god og hurtig betjening. Behagelig atmosfære. Venligt personale.

7 de setembro de 2026

Kære Jan

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du altid oplever god og hurtig betjening, en behagelig atmosfære og venligt personale.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har tandskræk men ved dental…

Jeg har tandskræk men ved dental klinikken i Ballerup bliver jeg altid modtaget af professionelle medarbejdere så jeg føler mig godt tilpas. Klinikken og plejer og tandlæger kan helt sikkert anbefales.

3 de setembro de 2026

Kære Trine

Tak for din flotte anbefaling. Det betyder meget for os, at du trods din tandlægeskræk føler dig tryg og godt tilpas hos os, og at du oplever vores medarbejdere som professionelle.

God oplevelse

Sød, imødekommende, tandlæge.
Er god til at forklare om behandling og evt. smerter.
God oplevelse!

2 de setembro de 2026

Kære Pernille

Tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os, at du blev mødt af en sød og imødekommende tandlæge, som tog sig tid til at forklare behandlingen og hvad du kunne forvente undervejs.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tandlægen var mega sød og forklarede…

Tandlægen var mega sød og forklarede alt der skulle ske.

2 de setembro de 2026

Resposta da Dentalklinikken - Ballerup

Tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du blev mødt af en sød tandlæge, som tog sig tid til at forklare alt undervejs, så du vidste, hvad der skulle ske.

En 5 stjernet tandlægeoplevelse

En 5 stjernet tandlægeoplevelse

1 de setembro de 2026

Kære Kasper

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at du føler dig tryg hos os, også når tandlægeskrækken melder sig. Tak også for de pæne ord om Seyfi og hans rolige og tillidsvækkende måde at behandle på. Vi giver med glæde rosen videre til ham.

Super professionel tandlæge

Super professionel tandlæge. Følte mig i sikre hænder.

31 de agosto de 2026

Kære Mustapha

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du oplevede en professionel behandling og følte dig i sikre hænder hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grundig og venlig behandling.

Grundig og venlig behandling.

Resposta da Dentalklinikken - Ballerup

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du oplevede behandlingen som både grundig og venlig.

Personalet er meget kompetente

Personalet er meget kompetente, og man føler sig altid godt behandlet…

Kære Ditte

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du oplever vores personale som kompetent, og at du altid føler dig godt behandlet hos os.

Super professionelle

Super professionelle. Alle er søde, og engageret. Og de lytter og vejleder i alt tandrelateret. Kan klart anbefales.

Kære Camilla

Mange tak for din varme anbefaling. Det betyder meget for os, at du oplever vores team som både professionelt, engageret og lyttende, og at du føler dig godt vejledt hos os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er uden tvivl ikke det rareste I…

Det er uden tvivl ikke det rareste I verden at gå til tandlæge.. men når det nu skal være så ville jeg til en hver tid, vælge dental klinikken i Ballerup. Skønt personale lige fra klinikassistenter til tandlæger!

25 de agosto de 2026

Kære Cathrine

Tak for din varme anbefaling. Selvom et tandlægebesøg måske ikke står øverst på ønskelisten, betyder det meget for os, at du til enhver tid ville vælge os. Vi giver med glæde dine pæne ord videre til hele teamet i Ballerup. 😊

Altid professionelle

Altid professionelle. Kom til, til tiden. Man føler ikke man bare bliver flået for penge

25 de agosto de 2026

Kære Charlotte

Tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du altid oplever en professionel behandling, at tiderne bliver overholdt, og at du føler dig tryg ved vores vurderinger og priser.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super oplevelse og en rigtig god og…

Super oplevelse og en rigtig god og professionel behandling og rådgivning.

24 de agosto de 2026

Kære Lars

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og var tilfreds med både behandlingen og rådgivningen.

Kompetent og behagelig

Min tandlæge Elmedina Bekiri er dygtig, kompetent og behagelig.

19 de agosto de 2026

Kære Finn

Tak for de flotte ord om Elmedina. Det betyder meget for os, at du oplever hende som både dygtig, kompetent og behagelig. Vi giver med glæde din ros videre til hende.

Hurtig tid

Hurtig tid. Fik operativt fjernet en kindtand. Fuldstændigt smertefrit - selv bedøvelsesstikket mærkerde jeg ikke.

11 de agosto de 2026

Kære Ivan

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du hurtigt kunne få en tid, og at hele behandlingen forløb smertefrit, selv bedøvelsen. Det er en stor ros til teamet, som vi med glæde giver videre.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid gode service havde der.

Altid gode service havde der.
Anbefales derfra

19 de agosto de 2026

Kære Caner

Mange tak for din anbefaling. Vi sætter stor pris på, at du altid oplever god service, når du besøger os.

Behagelig atmosfære

Pga. flere sygemeldinger måtte personalet løbe stærkt. Fin info om årsag til lidt ventetid.

17 de agosto de 2026

Kære Bente

Tak for din forståelse og for de pæne ord. Vi er glade for, at du blev godt informeret om ventetiden og trods den travle dag havde en god oplevelse hos os.

Dentalklinikken Ballerup

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais