Trods lidt forsinkelse, så havde jeg virkelig en tryg og rar oplevelse hos min nye tandlæge Ferial. Jeg havde utrolige smerter i undermunden, men hun fixede det på ingen tid, og var så omsorgsfuld, go... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig god oplevelse siden jeg trådte ind ad døren. Fik en akut tid, og tandlæge Ferial var fænomenal, hun gav sig god tid til at forklare og er sød og behagelig person. Alt i alt super god service✨J... Ver mais
A empresa respondeu
Var akut afsted i søndags med en visdomstand der drillede. Var inde hos en sød ung dame Ferial. Virkelig dygtig, behagelig og lyttende. Hun fik bedøvet mig og fjernet tanden hurtigt, men stille og ro... Ver mais
A empresa respondeu
Venlige, hurtige, dygtige og professionelle. Mine kone var meget nervøs før, men havde en rigtigt god oplevelse. De fiksede problemet på stedet. Vi har nu en ny tandlæge. Kan varmt anbefale dem.
A empresa respondeu
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Havnegade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Havnegade 51, 1058, København, København K, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 96% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det skal lige siges jeg har tandlægeskræk
Bliver taget godt imod og kan slappe af.
Jirbran er den bedste til at få en til at slappe af Og være tryg under hele behandlingen
Er god til at give bedøvelser
Kan varmt anbefales
Så god service hele tiden

Resposta da Dentalklinikken - København K
Super professionelt tandeftersyn til UG. Jinnie gjorde et rigtigt godt indtryk og klarede eftersynet til perfektion. Dejlig oplevelse.

Resposta da Dentalklinikken - København K
De fiksede min knækket tand og,labende en kunstig en. Gennem hele processen fortalte de hvad de gjorde og hvorfor. De var behagelige og imødekommende. En god oplevelse.

Resposta da Dentalklinikken - København K
Positiv og god oplevelse.
Jinnie var klar til aftalt tid (paradentose tjek + behandling) og hun var dygtig til at kommunikere og forklare opfølgende tandpleje.
Vigtigst at alt så gjorde det ikke ondt og var slet ikke ubehageligt, som det plejer - KÆMPE plus i min bog.
Faktisk får det en lyst til at komme igen. Troede aldrig jeg skulle skrive det, da jeg plejer at have det modsat.

Resposta da Dentalklinikken - København K
Alle ansatte i klinikken er kompetente, hjælpsomme og superflinke.

Resposta da Dentalklinikken - København K
Igen fantastisk behandling hos Jinnie. Fremragende service og grundighed - hver gang!

Resposta da Dentalklinikken - København K
Jeg har verdens bedste tandlæge

Venlig imødekommenhed!
God og tryg behandling samt grundig vejledning. Tandplejeren Jinnie er virkelig nænsom også ved tandrensning. Har min varmeste anbefaling!

Resposta da Dentalklinikken - København K
Jeg har fået ny tandplejer som var forståelig i min behandling

Resposta da Dentalklinikken - København K
En god og professionel behandling, hvor man føler sig tryg og vejledt.

Resposta da Dentalklinikken - København K
Dygtige, hjælpsomme og forstående tandlæger. Det betyder stor tryghed, når man har tandpine!

Resposta da Dentalklinikken - København K
Hurtig, kompetent og venlig behandling.

Resposta da Dentalklinikken - København K
Følte jeg var i trygge og kompetente hænder. Trods travlhed i klinikken var der tid til at “berolige” mig med det der skulle foretages.
Al personale var venlig og imødekommende.

Resposta da Dentalklinikken - København K
Effektiv og kompetent medarbejdere.
Jeg ringede kl 8( skærtorsdag) og fik tid kl 10. Var på vej hjem igen 10.35. Veltilfreds
med resultatet og prisen.

Resposta da Dentalklinikken - København K
Super sød og venlig tandlæge 🦷
Tak for god behandling

Resposta da Dentalklinikken - København K
Fra man går ind og møder en smilene Christina ved skranken til at man går ud igen efter en tur hos Martin, så får man det ikke bedre hos en tandlæge. Exceptionel behandling, god patientkontakt så i alt en altid god oplevelse og med fantastiske resultater.

Resposta da Dentalklinikken - København K
Hat altid fået god behandling af al personale. Martin er den bedste og dygtigste tandlæge og jeg er altid tryg. Her er skabt tryghed, nærvær og tillid til patienter.

Resposta da Dentalklinikken - København K
Rigtig god oplevelse, med en tandlæge der var god til at forklare, hvad der blev gjort og hvorfor.

Resposta da Dentalklinikken - København K
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.