Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Hele besøget var behageligt fra start til slut, og personalet var venligt og imødekommende. Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandren... Ver mais
A empresa respondeu
Vi var i dag til tandlægen med vores søn på 5 år, efter han havde et uheld og slog nogle tænder ud. Vi fik en tid hos tandplejeren Maria i Odense C. Vi mødte ind på klinikken og blev mødt med et... Ver mais
A empresa respondeu
This was my second visit today and after my first visit in Odense super service. Ps.I have never ever liked Dentists with the exception of Jeppe, however, Barnabas and his assistant made me feel... Ver mais
A empresa respondeu
Bedste personale der får dig til at føle dig tilpasse og gennemgår hele processen med dig før de gør noget. Kæmpe anbefaling herfra
A empresa respondeu
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Odense. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000, Odense, Odense C, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 96% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Så upersonlig og kolde ligegyldige personer. Overvejer kraftigt at skifte.

Resposta da Dentalklinikken - Odense C
Oplevelsen var fin eller så fin som et tandlæge besøg nu kan være.
Men det gik fint, personalet var flinke og jeg skal snart tilbage og have lavet et par huller så satser på det også går godt der, men indtil videre er der intet at klage over.

Venlig og behagelig behandling

Resposta da Dentalklinikken - Odense C
Personalet var meget behagelige og imødekommende.
Fik trukket tand ud, og tandlægen gennemgik hele forløbet.
Han informerede også om at de havde mulighed for at lave en protese hvis jeg havde brug for en tand alligevel.
Vil så absolut anbefale dem

Resposta da Dentalklinikken - Odense C
En helt fantastisk oplevelse Fik akut brug for hjælp i julen
Blev modtaget med smil og varme

Resposta da Dentalklinikken - Odense C
24/12 virkelig god service . Kæmpe ro til de 2 der var på arbejde .

Resposta da Dentalklinikken - Odense C
Altid smilende især Rikke i receptionen har kun haft gode oplevelser meget dygtige og kompetente tandlæger 👍

Resposta da Dentalklinikken - Odense C
Meget professionel og venlig behandling.
Kom ind til tiden til et meget kompetent eftersyn og tandrensning, der tillige foregik i en hyggelig omgangstone.
Alt i alt en rigtig god oplevelse også selvom det er hos tandlægen 😊

Resposta da Dentalklinikken - Odense C
Et meget venligt personale. Jeg er meget taknemlig for deres behandling, Og de hjalp mig også med at få den rigtige bevilling fra kommunen -TAK FOR DET.

Resposta da Dentalklinikken - Odense C
Rigtig venlig og søde personale. Tog hensyn til min tandlægeskræk.

Resposta da Dentalklinikken - Odense C
Flinke og dygtige folk vi var i kontakt med. Intet at beklage sig over.

Ind til tid
Altid sød og venlig
Behagelig tandpleje

Resposta da Dentalklinikken - Odense C
Schnelle Hilfe und für dänische Verhältnisse gute Preise .
Der Arzt und auch die Hilfen verstehen Englisch.
Gerne wieder aber ich hoffe nicht ;)

Resposta da Dentalklinikken - Odense C
Kan virkelig kun anbefales. Takker for en virkelig behagelig oplevelse, hilsen en med stor tandlægeskræk.

Resposta da Dentalklinikken - Odense C
Altid god modtagelse! Og god omhyggelig tandlæge!

Resposta da Dentalklinikken - Odense C
Havde store smerter i tand, og måtte ringe til Dentalklinikken i Odense. Fik en tid en halv time efter og blev mødt af venligt personale. Tandlægen var yderst behagelig og fik tanden trukket ud. En god oplevelse.

alt alt for dyrt...
kom desværre ikke indtil Dorte. Hende har jeg haft i 10-20 år som tandlæge men hun har solgt butikken.
Ham jeg kom indtil sagde jeg havde et hul og han boret i 5 sek... Tænker han havde været udlært i max 1-2 år... mangler rutine og hvad man gør i de forskellige situationer.
over 2000kr... for et hul, et røntgenbillede og rensning...
Jeg har 2 valg... blive eller finde en ny tandlæge... det blev det sidst.

Resposta da Dentalklinikken - Odense C
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.