De er super søde og behagelige og de har gjort et rigtig godt arbejde. Jeg har haft flere ubehagelige forløb ved andre tandlæger samt været tilknyttet socialtandplejen osv. De gir sig god tid og der... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg oplevede, at jeg blev mødt med respekt og venlighed. Jeg blev venligt orienteret om en mindre forsinkelse. Det var 1.gang så jeg modtog udelukkende tandeftersyn, røntgen og tandrensning. Det forlø... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har netop været til mit første besøg hos Dentalklinikken i Rødovre med henblik på tandlægeskift. Det er længe siden jeg har følt mig så velkommen og godt taget imod. En super fin oplevelse. Der... Ver mais
A empresa respondeu
Meget dygtigt personale. Blev godt modtaget. Jeg fik forklaret hvad der skulle ske under hele forløbet. Tandlægen holdt hele tiden øje med om jeg var ok. Selv om jeg både fik renset tænder-blev bedøve... Ver mais
A empresa respondeu
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Rødovrevej. Vi sætter stor pris på at høre, hvad du synes om den behandling og service, du har fået hos os. Vi gør os umage hver eneste dag for at give alle patienter en god oplevelse. Uanset om du er fast eller ny patient, om du har tandlægeskræk, om du kommer til det regelmæssige eftersyn, eller om du skal have lavet en større behandling, sørger vi for at tage os tid til dig og gør os umage for at udføre den bedste behandling. Både ris og ros kan gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre det til en endnu bedre oplevelse at gå til tandlægen. Du finder vores tandlæger i København K, København N, Amager, Husum, Rødovre, Ballerup, Hillerød, Jægerspris, Hedehusene og Odense. Dentalklinikkens tandlægevagt i København og Nordsjælland holder åbent alle weekender og helligdage året rundt.
Rødovrevej 245, 2610, Rødovre, Vestegnen, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Første besøg i dag. Verdens sødeste tandlæge fik mig til at slappe af, lider ellers af voldsom tandlægeskræk. Vil bestemt komme der fremover.

Resposta da Dentalklinikken - Rødovre
Det er længe siden jeg har følt mig så velkommen og godt taget imod. En super fin oplevelse. Deruodver har jeg fået et meget fint tilbud på at få lavet en krone, hvilket tilbud var meget mere overkommeligt end det jeg har fået fra min nuværende tandlæge.
Beslutningen var derfor nem og jeg har pr. d.d. skiftet tandlæge og er helt tryg ved denne beslutning og mine fremtidige besøg hos Dentalklinikken i Rødovre.

Fin pris, venlige.
Kom hurtigt til

Utroligt hyggelig og imødekommende
Stille og rolige omgivelser og virker
som min kommende tandlæge Klinik.

Resposta da Dentalklinikken - Rødovre
God oplevelse. Venlig personale og god betjening.

Resposta da Dentalklinikken - Rødovre
Mange kan ikke lide dem , men de er nu meget flinke og profesionelle ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra

Resposta da Dentalklinikken - Rødovre
Meget profesionelle behandling hos tandlæge Muzher

Resposta da Dentalklinikken - Rødovre
Altid søde, imødekommende og respektfulde, samt rigtig god service. En rigtig god tandlæge og klinik 😊

Resposta da Dentalklinikken - Rødovre
Jeg har haft en rigtig god oplevelse, da jeg kom ind med tandpine. Super søde og kompentente medarbejdere, tusind tak
Oven i købet til en pris der er til at betale.
De kan klart anbefales 😊

Resposta da Dentalklinikken - Rødovre
Søde og venlige. Jeg har tandlæge skræk men de gjorde det til et trygt sted at være. Helt klart ikke sidste gang jeg kommer der!

Resposta da Dentalklinikken - Rødovre
Fantastiske søde mennesker, rigtig tryg og god oplevelse! Kan varmt anbefales!

Resposta da Dentalklinikken - Rødovre
En god og behagelig atmosfære. Jeg blev mødt med respekt og ligeværdighed, der blev lyttet til mig, mine ønsker blev anerkendt. Helt igennem professionelt til en god og rimelig pris til mit tandbehandlings behov.

Resposta da Dentalklinikken - Rødovre
Rigtig behageligt personale. Kan varmt anbefale Dentalklinikken.

Resposta da Dentalklinikken - Rødovre
Jeg fik lavet en knækket tand samt to huller af Erblina i Rødovre. Rigtig god og blid behandling. Tak.

Resposta da Dentalklinikken - Rødovre
Personalet var søde, faciliteterne pæne. Ikke en finger at sætte.

Resposta da Dentalklinikken - Rødovre
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.