ik heb het orakeldeck en boek Healing Creatures ontvangen, wat een prachtig kaartendek is dat! de boodschappen, tekeningen en de kwaliteit zijn echt super! en dan krijg je het ook nog als cadeautje op... Ver mais
Vaak bestel ik wel es iets online..... Maar wat een verrassing bij deze!! Nog nooit ontving ik zo'n verzorgd verpakt kadootje aan mezelf . De kaarten waren apart ingepakt ,en met droogbloemetje... Ver mais
Ben heel enthousiast over jullie werk. Had van Bas Ortmans, mijn neef, zelf een set cadeau gekregen en ontdek echt heel veel nieuwe en vooral interessante zaken hierdoor. Werk als energetisch ther... Ver mais
Ik bestelde het magical notebook bij de orakelmeisjes! Niet zomaar een notebook. Ik kreeg een superleuk pakketje met twee orakelkaarten waardoor ik meteen aan de slag kon met journalen. Op verschille... Ver mais
De Orakelmeisjes maken professionele orakelkaarten en tarotsets om wijsheden te delen door kunst en spiritualiteit samen te brengen. Alle kaarten worden met de hand geschilderd door kunstenares Amber Delahaye. Alle teksten worden geschreven door holistisch therapeute en schrijfster Jenneke van Genechten.
Huskensweg 17B, 6412SB, Heerlen, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Wonderschone orakelkaarten Healing Plants ontvangen met persoonlijke boodschap en met veel zorg verpakt. Een echt cadeautje! Zeer mooi en ik ben er heel blij mee! Bedankt Orakelmeisjes 😘

Resposta da De Orakelmeisjes
Het boek was precies zoals ik het verwacht had.

Resposta da De Orakelmeisjes
Met veel zorg was het ingepakt en snel werd het verstuurd.

Resposta da De Orakelmeisjes
Snelle service, met persoonlijke aandacht verpakt. Magic Notebook prachtig zoals beschreven.

Resposta da De Orakelmeisjes
Prachtige spullen met een persoonlijk briefje. Netjes verpakt én snel geleverd.
Helemaal happy met mijn decks en journal.🥰
De tekeningen zijn prachtig en de papierkwaliteit goed 👍🏻
Zeker een aanrader.

Resposta da De Orakelmeisjes
Snelle verzending, duidelijkheid. Prachtige producten, allemaal zo mooi en origineel.

Resposta da De Orakelmeisjes
Het boek is prachtig!!! Mooi samen met de Orakel kaarten. Het wordt ook altijd mooi verpakt. 😍

Resposta da De Orakelmeisjes
Mooi en met zorg ingepakt.
Kreeg nog leuke extra dingetjes erbij zoals een essentiële olie

Snelle verzending. Prachtige orakelkaarten en het persoonlijk berichtje erin 😍😍

Resposta da De Orakelmeisjes
Prachtig mooi inspirerend kaartendeck gekregen en heel leuk cadeaupakket. Er zit liefde in, dat voel je en dat zie je.
Prettige communicatie....!

Resposta da De Orakelmeisjes
Geven goede info, zorgen dat alles snel en goed afgehandeld werd . Lieve dames

Resposta da De Orakelmeisjes
Snelle service en dank je wel voor het inpakken! 😘