Veja o que dizem as avaliações
Snelle levering. Er was een pak koffie opengegaan en zat van een item een verkeerde kleur. Klantenservice reageerde snel, vriendelijk en stelde meteen meerdere oplossingen voor. Heel fijn! Daar gaan w... Ver mais
Tot mijn grote schrik bleken mijn koffiebonen op en aangezien ik nogal verslaafd ben had ik direct een betrouwbare aanbieder nodig! De Prijshamer is echt helemaal top! Een inzichtelijke websit... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Enige tijd geleden een bestelling…
Enige tijd geleden een bestelling 8112310435 gedaan.best veel besteld echter nooit aan mij geleverd.de prijshamer blijft maar factuur sturen en zegt gewoon te hebben geleverd.vele malen gemaild en naar een onderzoek gevraagd.geen duidelijk bewijs getoond ,geen vriendelijke oplossing.nu voor de kerst een factuur met verhoging van maar liefst 138,05 ,_ voor geen Levering!!!
Dit was de 2e keer dat ik besteld heb…
Dit was de 2e keer dat ik besteld heb hier. De bestelling was compleet, snel geleverd en ontzettend goed ingepakt!!
Perfect
Om 12 uur besteld en de volgende dag om 14:00 bezorgd, de houdbaarheid datums zijn ruim voldoende tot maart/april 2025.
Niks op aan te merken zeker voor herhaling vatbaar.
Schneller Versand
Schneller Versand. Verpackung war ok. Preise sind der Hammer. Gerne wieder.
1 product was niet op voorraad
1 product was niet op voorraad, keurig netjes telefoontje met uitleg en opties (vervangend product of terugbetaling). Nu in het pakketje ook nog een klein zakje snoep met een verontschuldiging. Leuk gedaan, hartstikke goede service and ook heel erg leuk dat ze bijvoorbeeld noedels en Amerikaans snoep hebben. Pakketje in goede staat ontvangen en ook heel zorgvuldig ingepakt.
Geen antwoord op vragen
Heb nu 3x een vraag gesteld via email. Ik krijg gewoon geen reaktie.
Dit terwijl ik toch een redelijke goede klant ben. Waardeloos.
Zeer snelle bezorging
Zeer snelle bezorging, goed op de hoogte gehouden. Goed product ontvangen, top!
Goedkoop
Goedkoop! alleen wordt er gezegd voor 14 uur besteld morgen in huis dat klopt niet al 2x besteld en kreeg het 2-3 dagen later pas binnen
Stuk goedkoper en snel geleverd
Stuk goedkoper en snel geleverd. Helaas zijn er in toenemende mate producten niet leverbaar en ook dit duurt vrij lang. Net weer een bestelling geplaatst, maar weer 5 dingen niet op voorraad en Day is de hele week al zo.
Betrouwbare webshop
Absoluut goede prijzen voor wat ik zoek, makkelijk te bestellen en betalen. Snelle levering en goed verpakt. Niks mis mee
Goede prijs en snelle levering
Weer koffiebonen besteld en werden de volgende dag met DHL bezorgd, zoals voorheen.
Saai en voorspelbaar
Beoordeling op basis van 3 a 4 bestellingen over de afgelopen 2 jaar (laatste bestelling vorige maand). Dat ging tot nu toe altijd probleemloos en de levering is vlot. Geen klachten. Ik kan er ook geen spannender verhaal van maken.
Heel goed!!
Al een paar keer koffiebonen besteld. Ik moet zeggen, het is een aangename ervaring want;
De website werkt goed.
De prijzen zijn laag.
En de snelheid van het versturen kan bijna niet beter.
Heel correct en betrouwbaar!!
Excellent
Excellent choice of products, good customer service and quick delivery.
Geen excuus van prijshamer
Bij de levering het verkeerde huisnummer is ingevuld door Prijshamer, waarbij het bij een persoon werd afgeleverd waar ik ruzie mee heb!
Onlangs prijshamer hiervan in kennis gesteld, en kwam nog niet eens een welgemeend excuus.
Goedkoop & Ruim Assortiment & Snel
Goedkoop & Ruim Assortiment & Snel
Vaste verzendkosten wat, mijns inziens, logisch is.