Panelerne er fantastisk
God service og godt arbejde af håndværkeren
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service og godt arbejde af håndværkeren
Vi har lige bestilt 7 stk Stone PVC marmor panel – Piatra Grey
Det er super nemt og arbejde med, vi er utrolig glade for vi valgte design panel og valget på plader til vores køkken vi kommer igen når vi skal ha resten af vores køkken færdig 😁
Jeg bestilte et Stone PVC marmor panel – Blue Sky. Alt var super hele vejen fra bestilling til modtagelsen. Jeg synes dog, at der kunne være en bedre beskrivelse af farverne. Som nævnt hed panelet Blue Sky men der var overhovedet intet blåt, derimod mange grå skyer. Det var også lidt svært at se på billedet. Ellers er det et super materiale og nemt at arbejde med.
Virkelig god service og meget hjælpsomme mennesker derovre. Rigtig glad for resultatet.
Jeg har købt PVC vægpaneler fra Designpanel, og jeg må sige, at deres paneler er virkelig flotte.
Jeg har bestilt 3 Arabescato White paneler hos Designpanel - Virkelig flotte vægpaneler og hurtig levering!
Jeg bestilte 5 Black&White vægpaneler, og de blev leveret lynhurtigt. Super god service - Kan varmt anbefales!
Meget dårlig oplevelse.
Medarbejderne er useriøse og uprofessionelle. Min pakke blev beskadiget tre gange under transporten på grund af utilstrækkelig emballering. To gange forsøgte jeg at annullere ordren, men dette blev ignoreret, og jeg fik fejlagtige oplysninger. Til sidst modtog jeg varen efter to uger, selv om jeg klart havde fortrudt købet. Nu står jeg med produkter, jeg ikke har brug for, og virksomheden svarer ikke længere på mine henvendelser.
Jeg kan ikke anbefale dette firma.
Redigering:
Pakken blev leveret den 26. juni. Den 23. juni skrev jeg tydeligt til virksomheden, at de ikke skulle sende pakken igen efter endnu en skade. En medarbejder svarede, at den ikke var beskadiget, men at det blot var en systemfejl, og oplyste, at levering ville ske den 24. juni. Da jeg ikke modtog noget den dag, sendte jeg endnu en e-mail og bad om at annullere ordren. Trods mine to henvendelser blev pakken alligevel afsendt den 25. juni. Jeg har dokumentation for dette, så virksomhedens forklaring er efter min mening ikke berettiget.

Resposta de Designpanel
Jeg har bestilt to Blue Sky vægpaneler, som er virkelig flotte. De var meget nemme at montere, og meget venlig personale.
Har modtaget en virkelig god service. Meget kompetent og ufattelig tålmodig. Nu glæder jeg mig bare til at modtage produkterne. Kæmpe anbefaling (og mega hurtig svar) på deres service del.
Jeg er imponeret over, hvor flotte vægpanelerne er, og så kom de allerede få dage efter bestilling!
Jeg fik lavet en virkelig flot dekoration i mit badeværelse med paneler fra Designpanel. Kvaliteten er i top, og servicen var både hurtig og professionel. Kan varmt anbefales!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.