A empresa respondeu
A empresa respondeu
Jeg kan varmt anbefale designshoppen. Produkterne er i gode til fornuftige priser, og alt fungerer præcis som det skal. Det er nu tredje gang, jeg handler her, og jeg er aldrig blevet skuffet. Man mæ... Ver mais
Elsker konceptet bag Designshoppen! Det er tydeligt, at der er tænkt over både kvalitet og æstetik man kan finde alt fra rengøringsudstyr til lækre møbler i samme butik. Servicen er i top, og alt ko... Ver mais
God oplevelse og meget fin kundeservice. Jeg vil helt sikkert handle Designshoppen igen.
Designshoppen er en butik med alt til boligen. Her finder du møbler, belysning, tekstiler og boligtilbehør, der kombinerer funktion og design, og gør det nemt at indrette et hjem med stil. Og som en ekstra bonus er priserne usædvanligt lave.
Strandvejen 100, 2900, Hellerup, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En stjerne er for meget. Alt jeg har bestilt kom enten brækket eller skævt.
Jysk priser, men temu kvalitet.

Resposta de Designshoppen
Fantastiske produkter og god betjening. Jeg kommer gerne igen
Jeg har nu handlet her for anden gang, og jeg er stadig super tilfreds! Produkterne er virkelig billige i forhold til kvaliteten, og man føler, man får meget for pengene.
Hjemmesiden er nem og overskuelig at finde rundt på, og der er mange gode varer at vælge imellem. Leveringen var hurtig begge gange, og det hele kom som forventet.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg shopper her 😊 Kan klart anbefales!
Jeg tror jeg handler med Designshoppen .
Det jeg fr er fra VidalX . Som jeg aldrig ville handle med .
En vaskemaskine forhøjer som er noget bras .
Ser så ovenikøbet at nu koster den 405kr
Jeg må betale 660kr.
Da jeg kom til at ødelægge æsken og derfor ikke kan sende braset tilbage står jeg her med l….. .
Pas på derude . Hvor mange steder er det VidalX man handler med og tror det er et andet firma .
Føj fup firma

Resposta de Designshoppen
Designshoppens kundeservice har været en god oplevelse. Jordnær kundeservice, som ser kunden og går op i at man har lyst til at vende tilbage 😊
Gode svartider også ⭐️
Fin leveringstid og er tilfreds med produktet og prisen
Nu er min vare kommet og jeg fik en rigtig god og hurtig service over mail. Så jeg er fuldt ud tilfreds med det hele. Tak til designshoppen.dk
Tidligere anmeldelse:
Jeg er spændt på om min vare nogensinde dukker op. Håber den kommer næste uge. Bestilte badeværelses spejlskab d. 6. dec. De trak pengene d. 10. dec. Og nu har vi den 14.dec.

Resposta de Designshoppen
Jeg kan varmt anbefale designshoppen. Produkterne er i gode til fornuftige priser, og alt fungerer præcis som det skal. Det er nu tredje gang, jeg handler her, og jeg er aldrig blevet skuffet. Man mærk
er tydeligt, at det er drevet af søde og engagerede mennesker, som virkelig går op i deres kunder.
Føler mig meget snydt efter at have givet 800 kr, for en elendig kontorstol fra Vida XL. Stolen har stået i uåbnet tilstand i noget tid, hvilket vil sige min returret ikke gælder længere. Designshoppen er god branding og forfærdelig kvalitet.

Resposta de Designshoppen
Elsker mit flotte sofabord og reol. Virkelig nem og hurtig levering. God service, tak😊
Købte en lampe til en virkelig god pris og kvaliteten var meget højere end forventet. Kan absolut anbefales.
Mange flotte produkter, god levering og tilbud! Her vil jeg helt klart handle igen!
Tak for god service og jeres store udvalg. Har bestilt 3 varer og alle har været til gode priser og fin kvalitet.
Hurtig levering og så ud præcis som på billedet. Købte et sofabord.
Kunne jeg give 0, havde jeg gjort det. Jeg købte et badeværelsesmøbel fra Designshoppen, men får leveret noget forfærdeligt bras fra VidaXL???
Tjekker deres servicevilkår og refusionspolitik, som lugter langt væk af en forretning der ikke selv ved hvad de sælger eller hvad deres butik hedder.

Resposta de Designshoppen
God kommunikation, lynhurtig levering og varer der lever fuldt ud op til forventningerne
Flotte møbler og hurtig levering! Kan kun anbefales
Virkelig positiv oplevelse fra start til slut. Priserne var overraskende gode, og de var hurtige til at vende retur på min henvendelse. Jeg handler helt klart her igen.
Meget tilfreds med mit køb hos jer :) Hurtig levering, produktet var som forventet og da jeg havde nogle spørgsmål, fik jeg hurtig og god respons.
Jeg vil helt sikkert handle hos jer igen, og anbefale til venner og bekendte. Man kan jo finde alt på den hjemmeside 🤩
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.