Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering Keurig binnengebracht Ontdaan van alle rommel & dat ook weer mee genomen T0P service!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Iitala borden besteld die nog op mijn wensenlijstje stonden. Helaas had Post.nl een legpuzzel van onze bestelling gemaakt. Even telefonisch contact en er werd een fijne, snelle oplossing geboden. De... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. Designer de interiores
  3. Loja de móveis para sala de estar

In ons woonwarenhuis kun je ontwerpen vinden van bekende en minder bekende vormgevers en architecten, ‘Nederlands ontwerp’ neemt een prominente plek in. Onderscheidend en verrassend door de sterke keuzes, inspireert Teun al 25 jaar door zijn unieke visie op interieur en styling. Diverse merken hebben een uniek stuk uitgebracht dat speciaal voor ons is gemaakt of aangepast in een gelimiteerde editie. Teun blijft verrassen en inspireren! Bekijk hier ons digitale woonwarenhuis of breng een bezoek aan onze inspirerende woonwarenhuis in Middelburg! Een vraag of advies nodig? Neem dan contact met Teun op.

Informações de contato

4,9

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

510 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Top!

Fijne communicatie , supersnel geleverd. Top!

17 de março de 2026

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, duurzaam verpakt. Alleen extra reclamefolder en kaarten + enveloppen waren overbodig en sluit niet aan bij de duurzasmheidsdoelstelling.

13 de março de 2026

Resposta de Designvanteun

Bedankt Estelle voor je review en waardevolle feedback! Goed punt over de extra materialen, we nemen dit mee in het verbeteren van onze duurzame aanpak.

groetjes,

Mooie klok

Mooie klok. Service super. Klok aan huis gebracht.

6 de março de 2026

Resposta de Designvanteun

Bedankt Emmie, voor je review!

Uitstekend!

Snelle levering. Prettig telefonisch contact en zeer vriendelijke klantenservice. Uitstekend! Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan.

4 de março de 2026

Snel en professioneel

Snelle levering, professionele en vriendelijke benadering van de klant!

25 de fevereiro de 2026

Resposta de Designvanteun

Bedankt Janny, voor je review!

Snel geleverd

Snel geleverd, vriendelijk berichtje erbij.

20 de fevereiro de 2026

Voor herhaling vatbaar.

Het was een heel goede ervaring! De levering was supersnel en heel deugdelijk ingepakt. Dat was van belang, want het ging om servies. Ook een soepele aflevering bij het afleverpunt en zonder een probleem, op vertoon van mijn ID, het pakket meegekregen. Hele service dus ruim voldoende.

2 de fevereiro de 2026

Resposta de Designvanteun

Bedankt voor je review Birgit!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Design Teun is een topzaak in zeeland…

Design Teun is een sfeervolle meubelzaak in het centrum waar je veel bekende meubelmerken vindt. De eigenaar heeft enorm veel ervaring en een uitstekend gevoel voor interieur. Zijn deskundigheid en vriendelijke aanpak maken het winkelen hier extra prettig. Absoluut een aanrader

31 de janeiro de 2026

Resposta de Designvanteun

Wat een prachtige woorden, dank daarvoor! 🙏
Wat fijn om te horen dat onze ervaring en aanpak zo gewaardeerd worden. We doen er elke dag alles aan om een inspirerende plek te creëren waar kwaliteit, sfeer en persoonlijk advies samenkomen. Heel graag tot ziens in de winkel!

Snel gereageerd

Snel gereageerd, snel geleverd & goed verpakt. Prima.

28 de janeiro de 2026

Resposta de Designvanteun

Bedankt Luuk, voor je review!

20 de janeiro de 2026

Gewoon nieuwsgierig geworden

Ik heb nu 2x correct en zo snel mogelijk (natuurlijk ook afhankelijk van de bezorgdienst) bestelde artikelen van TEUN ontvangen. De artikelen waren goed en zorgvuldig ingepakt. Het lijkt mij een mooi warenhuis en zodra ik in Zeeland kom, ga ik beslist langs (woon in het noorden!). Gewoon nieuwsgierig geworden!

19 de janeiro de 2026

Resposta de Designvanteun

Bedankt voor je review Paula, je bent meer dan welkom om langs te komen bij ons in de winkel!

team teun

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.