Min 4-årige søn er begyndt at kalde Vallensbæk bageren for “Det Sure Brød” primært pga den samme gamle sure dame, som jeg kan se andre på denne side også har kommenteret. Senest her til morgen,fik jeg... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
I dag om formiddag den 23 juli 2024 har jeg været ude at handle, og medarbejderen med sort hår rørte ved brødet og kagerne uden at tage handsker på eller i det mindste bruge en tang. Da jeg ba... Ver mais
Dette er Hvidovre afdelingen… Altid brød i topklasse. Smager fantastisk👍🏼. Deres flødekager derimod, er en helt anden historie…. De smager af absolut INGENTING! Eller rettere, den flødeskum der er... Ver mais
Var inde for at købe morgebolle og sandwich til frokost . Men endte med kun at købe morgenbolle, pga den sure bager dame der tog imod bestillingen, havde en grim attitude. Gad ikke at bruge flere peng... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Toppen af kvalitet starter fra bunden. Hos Det Gyldne Brød mener vi, at en bager - bager selv. Vores kunder skal tilbydes friskbagte varer bagt med hjerte og sjæl i overensstemmelse med god bagertradition. Vi arbejder fleksibelt i bageriet, o...
Informações de contato
Lystrupvej 236, 8520, Lystrup, Dinamarca
- detgyldnebroed.dk
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Daggammel tør Waleskringle - til fuld pris hos Det Gyldne Brød
Jeg var inviteret til eftermiddagskaffe hos venner, som havde købt en waleskringle med flødeskum hos Det Gyldne Brød på Vejlegårdsvej 41. Det er jo den eneste rigtige bager i vores område, når man lige ser bort fra Lagkagehuset som er vanvittigt dyrt og derfor ikke velegnet for os pensionister. Det Gyldne brød er lidt billigere og sådan set det eneste alternativ i nærområdet, hvis man ikke vil tage til takke med discountforretningernes bake-off koncept.
Kringlen så festlig ud, men desværre var det kun synet der var OK! Selve kringlen var TØR; meget tør. At den så var fyldt med for meget flødeskum og for lidt creme er jo en smagssag - men at tage fuld pris for kringle der helt tydeligt skulle have været solgt igår (eller måske i forgårs) det er skammeligt.
Vores værtinde beslutter da også at klage og kontakter forretningen telefonisk dagen efter. Det fik hun desværre ikke meget ud af - for at gøre en lang historie kort - det blev konstateret, at sådan er det hos "Det Gyldne Brød" på Vejlegårdsvej 41 i Vallensbæk Strand. Det er bagermesterens politik at man skal sælge daggammelt brød til fuld pris! Ingen undskyldning, beklagelse, dekort eller tilbud om ny kage! Hvilket heller ikke ville have hjulpet - oplevelsen og forventningen var jo ødelagt allerede dagen før! Så vores værtinde kunne blot meddele at de så nu havde mistet en kunde.
Dette beslutter jeg så også, idet jeg mener, at bagerbrød i dag er så dyrt at man som kunde MÅ kunne forvente at kvaliteten altid er helt i top.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.