Eerst in de winkel geweest met vriendelijke bediening. Uiteindelijk de stoelen online besteld. Zouden binnen een paar dagen geleverd worden. Dat was een fout op de website en bestelbevestiging. Een... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mooie, grote showroom met veel keus. Personeel dat echt de tijd voor je neemt en goede adviezen geeft. Meubels op tijd geleverd, en vakkundig thuis in elkaar gezet. We zijn echt superblij met onze n... Ver mais
Detalhes da empresa
Ontdek alle stijlen, trends & inspiratie met de collecties van De Troubadour Interieurs. Ontdek jouw woonstijl online of in de 5000m2 showroom bij dé interieur specialist van Nederland!
Informações de contato
Maalderij 32, 1185 ZC, Amstelveen, Holanda
- 0204560235
- detroubadour.nl
Respondeu a 7% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Duidelijk en behulpzaam
Vriendelijk begripvol
Gematigd
Tevreden over het uiterlijk en de kwaliteit van de spullen, maar heb ruim 7 maanden moeten wachten op een item dat initieel binnen 8 weken zou worden geleverd. Nul communicatie vanuit de winkel, moesten steeds zelf erachteraan om informatie te krijgen en steeds werd dan 'nog een paar weken gezegd'. Uiteindelijk dus wel ontvangen, maar nooit enige vorm van excuus of compensatie ontvangen.
Vriendelijk geholpen in de…
Vriendelijk geholpen in de winkel.stijle trap was voor mijn moeder op leeftijd, die een bankje kwam uitzoeken, een te grote uitdaging. We mochten van de goederen lift gebruik maken.
Ook bij het ophaal punt in Mijdrecht ben ik vriendelijk geholpen, de te grote doos werd verwijderd en het bankje werd zelfs in de auto gezet
Behulpzaam bij keuzes en we kregen…
Behulpzaam bij keuzes en we kregen goede informatie over gekozen meubels. Levering binnen de afgesproken termijn, heel fijn.
Snelle levering en goede bezorging
Snelle levering en goede bezorging. Bureau was goed ingepakt.
De uiteindelijke levering van mijn…
De uiteindelijke levering van mijn salontafel heeft erg lang geduurd, in november besteld in april pas geleverd gekregen. Zou eind februari geleverd worden wat al vrij lang was maar door dat er iets verkeerd is gegaan met bestellen nog langer moeten wachten. Wat wel netjes was dat ik het kosteloos kon annuleren omdat het zo lang duurde. En bij levering werd het afval(karton etc.) netjes meegenomen en de tafel gemonteerd. Dat ging heel netjes en mooi product waar we overigens blij mee zijn dat we toch hebben gewacht.
Super!
Levering was wel een dag eerder dan aangegeven waardoor ik het niet kon aannemen.
Product besteld
Product besteld. En pas na weken binnen gekregen. Helaas moest ik er 2 keer achter aan bellen en een bijdehand personeel lid aan de lijn. Dus geen fijne ervaring
Deze mensen weten war ze het over…
Deze mensen weten war ze het over hebben, goede service.
Goede service na onjuiste informatie
Nadat ik voor niets naar de outlet ben gereden, op basis van onjuiste informatie, kreeg ik een leuke korting op mijn onlinebestelling aangeboden ter compensatie. Heel tevreden met de aangekochte lamp,
Alles was prima geregeld,zelfs de…
Alles was prima geregeld,zelfs de leverdatum was eerder dan afgesproken.
Uitmuntende hulp
Uitmuntende hulp, ze zijn bereidt op elke manier mee te denken, altijd vriendelijk
Goede service!
Top service!
Fijne winkel met mooie meubels. Persoonlijk advies op maat. Ook een hele goede service na de aankoop toen ik twijfelde over de vulling van de bank. Gelijk werd er een onafhankelijke partij ingezet en werd alles keurig netjes naar tevredenheid opgelost! Dus ook na de aankoop nog een top service!
Tuinstoelen (bij)besteld.
Tuinstoelen (bij)besteld die ik ook binnen heb,
Goed contact via de mail en na het plaatsen van de bestelling werd ik gebeld om een leveringsdatum af te spreken, Ging allemaal goed! Ben er blij mee!
Na belletje van ons hebben ons als 1e…
Na belletje van ons hebben ons als 1e op de bezorglijst gezet. Top. Keurige aflevering en op de pootjes van de stoelen bescherming geplakt tegen beschadiging van de vloer.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.