Eerste verzending is nooit aangekomen. Tweede verzendpoging door devakshop heeft negen dagen gezworven en is uiteindelijk door post nl naar een verkeerd aflever locatie verzonden. Dit zou door p... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Had een drukschakelaar nodig voor mijn hydrofoorpomp Had er een bij een ander leverancier besteld maar werkte van geen meter Tot ik op de site terecht kwam van Devakmanshop ik belde ze op en jaa... Ver mais
Ik werd netjes gebeld met een voorstel voor een alternatief toen het bestelde product een langere levertijd had dan verwacht. Pro actief meedenken dus; goede service.
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vriendelijke mensen en een goede…
Vriendelijke mensen en een goede service. Kom er zeker nog iets kopen.
En goud eerlijk.
Groeten Henry
Altijd goede prijzen en goede service
Meedenkend. Goede prijzen. Goede kwaliteit. Goede service
"Het duurde even voordat de bestelling…
"Het duurde even voordat de bestelling werd bezorgd, maar de communicatie was snel en vriendelijk. Na mijn bericht werd het diezelfde dag nog geleverd. Goede service!"
The right order delivered fast
The right order delivered fast. Can;t ask for more than that!
Nooit ontvangen
Ik heb een bestelling geplaatst en betaald. Vervolgens krijg ik de volgende dag bericht dat de bestelling is geannuleerd en mijn aankoop bedrag wordt terug gestort.
Mijn vraag per mail hoe dit kan wordt niet beantwoord. In mijn post NL app zie ik dat er wel een zending is aangemaakt.
Ik dacht…. Laat maar…. Ik ga het ergens anders kopen. Maar inmiddels krijg ik nu de zoveelste reminder om jullie te beoordelen. Dus dan nu toch maar. Ik kan er niets beters van maken dan een 1 ster.

Resposta de Devakshop
Nadat PostNL onrechtmatig mijn paket…
Nadat PostNL onrechtmatig mijn paket niet afgeleverd
heeft, hebben jullie op een corecte wijze mijn bestelling toch laten geworden, waarvoor mijn dank.

Resposta de Devakshop
Gewoon goed duidelijk goed tel…
Gewoon goed duidelijk goed tel berijdbaar en komen afspraken na👍🍒
Zeer goede service.
Zeer goede service.
Pakketje was bij post nl zoek geraakt,en dit is door de vakshop prima uitgezocht en opgelost.
Goede en deskundige hulp.
Goede en deskundige hulp! De medewerker ging zelfs naar het magazijn om na te meten of ik echt het juiste product had.
Prima service
Zeer snelle oplossing Het was een goede ervaring omdat er na…
Het was een goede ervaring omdat er na een verkeerde levering het zeer snel (binnen 24 uur) alles opgelost was.
Snelle en juiste levering.
Verkeerde koppeling in Google…
Verkeerde koppeling in Google zoekresultaten zorgt voor bestelling van verkeerde artikelen. Je gaat ervan uit dat een verwijzing naar een pagina correct is, maar ik kwam uiteindelijk op een ander product uit. Ik had inderdaad zelf nog even moeten controleren, maar als je lang zoekt naar een product en een goede prijs, dan zie je soms dingen over het hoofd.
De verzending en communicatie zijn op zich prima in orde, maar het aanmaken van een retourformulier of n-aanvraag lukte niet via de pagina met transportgegevens. Hiervoor heb ik gemaild en uiteindelijk is alles netjes afgehandeld.

Resposta de Devakshop
Duidelijke website en snelle reactie op…
Duidelijke website en snelle reactie op mijn mail.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.