Onlangs een plafondventilator gekocht die helaas defect bleek te zijn. Kan gebeuren, maar de afhandeling daarna was echt top. De service van de Ventilatorenbaas is écht next level; er werd direct e... Ver mais

Ik kwam een dag na dat de bestelling was geplaats erachter dat ik de verkeerde ventilator had besteld, Bericht verstuurd via de website en werd binnen een uur gebeld door eigenaar dat hij mijn bestell... Ver mais
Helaas heb ik niet de beste ervaring met de Ventilatorbaas. Nadat ik het pakket had ontvangen ontbrak de Nederlandse handleiding. Nadat ik hierom gevraagd had via de (handige) chat/bel/email functie o... Ver mais
Mijn negatieve review bleek onterecht. I.v.m. vakantie werd er niet gereageerd op mijn twee vragen. Direct na hun vakantie werd contact met mij gezocht en is het probleem wat vanwege een bestelfout... Ver mais
Welkom bij De Ventilatorenbaas, dé expert op het gebied van ventilatieoplossingen! Wij bieden een breed assortiment aan plafondventilatoren, tafelventilatoren, staande ventilatoren en design ventilatoren die zorgen voor een aangenaam binnenklimaat.
Bij De Ventilatorenbaas vind je ventilatoren in diverse stijlen en formaten. Of je nu een moderne, industriële of klassieke ventilator zoekt, wij hebben het allemaal. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.
De Ventilatorenbaas
📍 Nederland
📞 Klantenservice: +31610162153
✉️ E-mail: info@deventilatorenbaas.nl
🌐 Website: www.deventilatorenbaas.nl
Volg ons op sociale media voor inspiratie en updates!
✅ Kies voor comfort en kwaliteit – kies voor De Ventilatorenbaas!
Imbosweg 30B, 7371DD, Loenen, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 28% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Plafond ventilator silent ,
voor de slaapkamer snelle levering , ziet er goed uit, zeer stil makkelijk te installeren ga er binnen kort nog een bestellen ,
een minpunt er geen Nederlandse beschrijving bij

Goedemiddag
Was keurig bezorgd
Alles ziet er goed uit
Gr c de Ruijter

Resposta da De Ventilatorenbaas
Ik heb gebeld met een vraag over een artikel. Ze hebben goed antwoord op gegeven en toen ik had gevraagd voor andere alternatieven, hebben ze dat uitgezocht en heel snel een bericht gestuurd. Communicatie was steeds goed en ik heb mijn artikel heel snel gekregen.

Resposta da De Ventilatorenbaas
Bestelling kwam op tijd binnen ondanks dat ik het adres moest wijzigen. Geen tegenvallers bij het product.

Resposta da De Ventilatorenbaas
Top service, mijn bestelling snel ontvangen.
Bedankt!!

Resposta da De Ventilatorenbaas
Net voor de zomer een plafondventilator besteld nadat ik contact op had genomen voor advies. Binnen een aantal werkdagen geleverd! Top ding, nu kan ik lekker slapen tijdens de zwoele zomernachten!

Resposta da De Ventilatorenbaas
Super contact met Matthew gehad. De juiste kennis en expertise om een geschikte ventilator te vinden.
Het is thuis weer heerlijk koel dankzij de Ventilatorenbaas!

Resposta da De Ventilatorenbaas
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.