Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het zijn gewoon prachtige rozen voor een fijne prijs. Online bestellen en afrekenen is handig. Aardige mensen die oprecht gedag zeggen en even aandacht geven stel ik ook op prijs.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Weer een bos rozen mogen bestellen bij dex. Bij bestelling gelijk bevestiging en de vraag of we ze eerder konden halen ipv de afgesproken tijd ook gelijk een positieve reactie. Erg fijn om zo mensen... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

prachtige rozen, blijven gelukkig lang en mooi staan zodat ik niet iedere week dik 3 kwartier hoef te rijden voor een nieuwe bos... wanneer ik de rozen plaats op het graf bij mijn ouders en in oase st... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Floricultura
  2. Delivery de Flores
  3. Mercado de Flores

DEX Rozen is dé bloemenstal van West-Friesland en omstreken. Altijd mooie dagverse rozen voor een aantrekkelijke prijs en in de meest uiteenlopende kleuren.

Informações de contato

5,0

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

880 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Top! 🌹

Prachtige rozen en snelle vriendelijke service. 🌹

26 de março de 2026

Resposta da DEX Rozen

We zijn heel blij met je mooie review Bianca, dank je wel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige rozen met daarbij een…

Prachtige rozen met daarbij een uitstekende en snelle aflever service van DEX rozen.

1 de abril de 2026

Resposta da DEX Rozen

We worden vrolijk van zo'n mooie review, dank je wel. Onze Paas is al geslaagd

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer tevreden over mijn aankoop

Zeer tevreden over mijn aankoop! De rozen zijn van uitstekende kwaliteit – mooi vers, stevig en precies zoals beschreven. Daarnaast was de service top: erg vriendelijk contact en alles werd snel en netjes verzonden. Je merkt echt dat er zorg en aandacht in zit. Absoluut een aanrader, ik bestel hier zeker opnieuw!🌹

1 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta da DEX Rozen

Wow, Sokaina, hier worden we helemaal.een beetje verlegen van. We doen daar ons uiterste best voor en zijn blij dat dit wordt gewaardeerd, dank je wel.

TOP-kwaliteit rozen!

Mooie stevige rozen gekocht voor mijn zus. Wederom van uitstekende kwaliteit tegen een zeer redelijke prijs.
Ze heeft me foto's gestuurd na 1 week op de vaas, mooie kleur(en) en grote, stevige bloemen.
Dus ze is heel blij.....
Dankjewel Dex!

27 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Precies zoals op de afbeelding zo was…

Precies zoals op de afbeelding zo was het ook in het echt

Resposta da DEX Rozen

Bedankt voor je mooie review, we proberen de foto's altijd zo waarheidsgetrouw op de site te zetten, soms is er een lichte afwijking omdat het een natuurprodukt blijft, maar we zijn blij dat het gewaardeerd wordt dat we leveren wat we laten zien op de foto's

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service. Er wordt geleverd wat er beloofd is. Enkel hadden de rozen van iets betere kwaliteit gemogen.

13 de fevereiro de 2026

Resposta da DEX Rozen

Dank je wel voor je positieve review Justin. Ik weet niet wat er aan de hand was met de kwaliteit, maar we zorgen altijd dat de rozen hier dagvers de deur uitgaan. Maar het blijft een natuurprodukt waardoor ze de ene keer langer op de vaas blijven staan dan de andere keer...maar nogmaals bedankt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles geleverd volgens afspraak en goed…

Alles geleverd volgens afspraak en goed en vrolijk geholpen

Resposta da DEX Rozen

Bedankt Jacco, het waren een paar hectische dagen met Valentijn maar ik denk dat we ons goed verweerd hebben, en dat bijna alles op rolletjes is verlopen

Kwaliteit is top

Kwaliteit is top, service is ook top

Resposta da DEX Rozen

Dan vinden we je review ook Top, dank je wel

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De rozen stonden keurig volgens…

De rozen stonden keurig volgens afspraak klaar , een mooie bos voor een keurige prijs.

13 de fevereiro de 2026

Resposta da DEX Rozen

Heel erg bedankt, we houden de prijzen altijd zo netjes mogelijk, ook met Valentijnsdag en zijn blij dat dit gewaardeerd wordt

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nette prijs voor een mooi product.

Nette prijs voor een mooi product.
En even de vraag of de rozen verdeeld konden worden was geen.probleem.

7 de fevereiro de 2026

Resposta da DEX Rozen

Top Marcel, als jij blij bent zijn wij dat ook. Graag tot ziens

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.