Dhaba Indian Kitchen Avaliações 256

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Altid en fornøjelse at komme ind hos jer i København K. Lækkert mad, god service og dejlig atmosfære. Glemmer altid hendes navn, men jeres iranske kvindlige medarbejder er så hjertevarm og skøn! T... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurante indiano

Escrito pela empresa

Dhaba Indian Kitchen er en kæde af autentiske indiske restauranter i Danmark med lokationer i København, Tivoli, Fields, Køge, Næstved og Nykøbing Falster. Oplev ægte indiske smagsoplevelser tilpasset til det danske smagspublikum med mindre chili, lavet med friske ingredienser og kærlighed til traditionel madlavning.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 44% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dhaba i Køge. Vi manglede en ret, men betalte fuld pris.

Vi besøgte her til aften Dhaba i Køge. Vi var fem personer, som bestilte deres Thali menu samt drikkevarer. Vi betalte regningen lige inden lukketid, og gjorde dem opmærksom på, at de ikke havde serveret en af retterne; en krabbesuppe. Hende jeg betalte til, sagde at køkkenet havde glemt det. Jeg havde ikke mine briller på, så jeg kunne ikke se, om hun havde trukket rettens pris fra, som vel udgjorde 5 x 40-50 kr. Altså 200-250 kr. i alt. Jeg blev vildt skuffet, da jeg kom hjem og så, at vi havde betalt fuld pris for menuen. Ærgelig afslutning på en ellers god aften, hvor vi havde set stand up show med Eva Jin.

10 de abril de 2026

Kære Rune,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at I manglede en ret, og at I alligevel endte med at betale fuld pris. Det skal selvfølgelig ikke ske, og i skal naturligvis have pengene tilbage for den manglende ret. Send os meget gerne en mail på kontakt@dhabakitchen.dk, så vi kan få det løst.

Vi kommer igen.

Vi besøgte Dhaba i rosengaardcenteret. Vi blev mødt af en virkelig sød og smilende tjener, Iben, der fortalte grundigt om menuen og deres koncept. Vi fik vores mad super hurtigt og alle retter var lækre og velsmagende. Vi giver vores bedste anbefalinger og kommer helt sikkert igen.

24 de março de 2026

Kære Mia,
Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at både service og mad gjorde jeres besøg til en god oplevelse. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

👏👏rigtig godt

Maden var super god, rigtig dejlige omgivelser, og rigtig god service. Specielt tak til Michelle for sin super gode service, og sørgede for at betjene mig og min familie på bedst vis, ved at tale med os, ønskede os glædelig Eid og sørgede for vi havde det godt👏👏👌

20 de março de 2026

Kære Alan,
Tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at både mad, omgivelser og service gjorde oplevelsen god. Og tak for de varme ord om Michelle, vi er virkelig glade for hende. Vi håber at byde dig og din familie velkommen igen.

Dhaba kbh.

Dhaka kbh.

Vi var 3 gutter der var inde og spise ad libitum, alt var virkelig lækkert autentiske smage og rigeligt af mad, vi fik ikke genopfyldning da der var rigeligt i første servering, vi satte os efterfølgende i deres lounge og fik nogle cocktails virkelig flot resturant god stemning god betjening generelt en god oplevelse vi kommer igen.

28 de fevereiro de 2026

Kære Andre,

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det er det dejligt at høre, at I havde en rigtig god oplevelse med både ad libitum, cocktails og stemningen i loungen. Det betyder meget for os, at maden og servicen ramte plet.
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Maden er fin nok med god smag, men

Maden er fin nok med god smag. Problemet er når man har fire deals og så kun serverer tre fisk! I lammegryden var der et stort ben uden kød med en stor fedtklump (de tilbød at komme med et andet stykke kød), men det skulle aldrig havde været på bordet. På toiletterne var der kun brugte håndklæder til at tørre fingerne i, det til trods for at tjeneren flere gange gik ned til toiletterne, Men det var dejligt at man ikke sad så tæt og der var afstand mellem bordene.

20 de fevereiro de 2026

Kære HN,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at I nød smagen og den gode plads mellem bordene, men vi er selvfølgelig kede af de fejl, der opstod under jeres besøg.
Både manglende fisk, et stykke lam der ikke burde være serveret, og håndklæderne på toilettet er ting, vi tager meget alvorligt. Det følger vi op på med både køkken og service, så det ikke gentager sig.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – det hjælper os med at blive bedre.

De bedste hilsner,

Skønt!

Glemmer altid hendes navn, men jeres iranske kvindlige medarbejder er så hjertevarm og skøn! Tak for de adjektiver oplevelser vi som familie får

19 de fevereiro de 2026

Kære Sara,
Mange tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os at høre, at både maden, servicen og atmosfæren gør jeres besøg hos os til en god oplevelse.
Vi sætter stor pris på din anerkendelse af vores kollega, hun er en vigtig del af teamet, og vi er glade for den varme og energi, hun bringer med sig.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Anbefaler ikke at spise her

Anbefaler ikke at spise her (Nykøbing Falster), vi bestilte derfra og vi har fået madforgiftning af det.

1 de fevereiro de 2026

Resposta de Dhaba Indian Kitchen

Tak fordi du deler din oplevelse med os. Det er meget beklageligt at høre, at I har følt jer utilpasse efter jeres bestilling, og vi tager sådan en henvendelse yderst alvorligt. Fødevaresikkerhed er en af vores højeste prioriteter, og vi ønsker at undersøge sagen nærmere.

Hvis I har mulighed for det, vil vi sætte stor pris på, at I kontakter os direkte på kontakt@dhabakitchen.dk med flere detaljer om jeres ordre. Det hjælper os med at følge op internt og sikre, at alle gæster får en tryg og god oplevelse hos os.

Kold mad!!!

Har lige fået min mad indad døren, og det er bare koldt. Det kan virkelig ikke anbefales, desværre

22 de janeiro de 2026

Kære Gitte,

Tak for din anmeldelse. Det er meget beklageligt at høre, at maden ankom kold, det skal naturligvis ikke ske.
Vi følger op med det samme, så vi kan sikre en bedre oplevelse fremover.
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

For småligt og ubehagelig oplevelse

Vi besøgte spisestedet i Rosengårdscenter (ægtepar med 2 børn)... Børnene var ikke sultne og derfor bestilte vi 2 menuer ... Da maden blev serveret, spurgte vi sønnen om han vil smage lidt ? Hvilken han tog en skefuld ris med et stk kylling ...Inden han overhovedet havde smagte på maden, stod der tjeneren og sagde, at her i huset betaler man per person, der spiser!!!
Jeg finder det særdeles småting at træde ind på den måde... Om jeg spiser min mad selv eller deler den med mit barn, burde overhoved ikke kommenteres.
Det blev vores ABSOLUT sidste besøg og fraråder venner og bekendte spisestedet.

18 de janeiro de 2026

Kære Amir,

Tak fordi du deler jeres oplevelse. Det er beklageligt at høre, at besøget i Rosengårdscentret ikke levede op til forventningerne. Den situation, du beskriver, er ikke i tråd med den måde, vi ønsker at møde vores gæster på.
Vi oplever desværre indimellem, at vores ad libitum koncept bliver misforstået eller misbrugt, og derfor gør vi opmærksom på, at det er pr. person og ikke til deling. Hvis alle deler deres menuer, kan vi desværre ikke få forretningen til at hænge sammen. Det ændrer dog ikke på, at situationen burde have været håndteret mere hensigtsmæssigt, og det følger vi op på internt.

DHABA Ad libitum

Det var mit andet besøg på DHABA Odense i torsdags, og denne gang prøvede vi deres Ad Libitum-menu med lidt af det hele. Alt smagte godt, og personalet var rigtig gode til at forklare retterne. Deres nye ret, Lamb Laal Maas, var klart min favorit. Kan varmt anbefale stedet for både den hyggelige atmosfære og den gode mad.

4 de dezembro de 2025

Dårlig oplevelse

Fredag den 5. december omkring kl. 21:00 besøgte jeg sammen med tre venner Dhaba Restaurant i Odense. Vi havde kørt hele vejen fra Silkeborg for at prøve stedet. To af os valgte “All You Can Eat”, mens de to andre bestilte fra menukortet.

Der fremgik ingen steder – hverken på skilte, på menukortet eller via mundtlig information – at det ikke var tilladt at smage hinandens mad ved bordet. Under vores måltid kom en medarbejder hen til os med tærklædepå og talte i en særdeles nedladende og arrogant tone. Hun tog min tallerken foran mig og meddelte, at jeg ikke måtte spise maden.

Jeg bad hende venligt om at tale roligt og oplyste, at jeg ønskede at tale med den ansvarlige. Jeg forklarede også, at jeg lider af svær angst, hvilket jeg dokumenterede med mit handicapkort. Medarbejderen reagerede ved at grine, hvilket jeg oplevede som både ydmygende, respektløst og ekstremt krænkende. Hændelsen udløste et angstanfald hos mig foran mine venner og de øvrige gæster.

Herefter kom chefen og talte med os. Det ændrer dog ikke på, at det er dybt uacceptabelt, at en medarbejder kan tillade sig at grine ad en gæsts handicap og optræde så uprofessionelt. Situationen kunne og burde være håndteret roligt, respektfuldt og professionelt ved blot at forklare restaurantens regler og koncept.

Min oplevelse var præget af manglende respekt, manglende empati og manglende professionalisme.
Af den grund kan jeg på ingen måde anbefale Dhaba Restaurant i Odense.

5 de dezembro de 2025

If i could give this 0 stars i really would

If i could give this 0 stars i really would. First off all the drinks menu is bad. Their policy is that if you pay for your own drinks you are not allowed to share. How does that make sense? Thats our drinks that WE paid for. The manager when questioned about this had an overall condecending and rude attitude. Keep in mind it was her who came up with this concept.
Outside of this, the quality of the service was very low. We had 3 courses, and it took them about 40 min to bring out the first course, (lamb chops) which were practically raw. The 2nd course took them well over an hour, and the food came cold and every dish we ordered took a long time to arrive. I mean we waited maybe 10 min between first getting our rice(Which was cold) and then came the curry later.
In terms of the food: If you want good Indian food go anywhere else but here. I understand they are trying to adapt the food to scandanavian taste, but quite frankly the food was 100% bland.

4 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Smider folks glemte ting ud

Mega dårlig oplevelse med restauranten i Fields. Da vi har spist, fjerner vi alt af vores madaffald og jeg glemmer desværre et gavekort, i en sort æske, på bordet. Da jeg kommer tilbage 45 minutter senere fortæller medarbejderen, at han har smidt det ud og at ham som kommer og tømmer affald netop er gået. Jeg kontakter kæden, da det er LOVPLIGTIGT for en restaurant at bevare glemte ting i 30 dage. De fortæller mig at det er en politik at smide folks glemte ting ud og fejede det væk med at de smed “vores mad ud” sammen med gavekortet - selvom der kun lå et gavekort på bordet. Kæden var ikke interesseret i at refundere mig det beløb som deres medarbejder havde smidt ud. Jeg har heldigvis kontaktet politiet som hjalp mig videre og afventer også butikken som gavekortet var fra, om de kan hjælpe mig. Tænk at man som restaurantkæde ikke har styr på lovgivningen og bare smider folks ting ud, uden interesse for at erstatte det, når de ikke overholder loven - jeg er glad for at det kun var et gavekort jeg har mistet.

26 de novembro de 2025

Kæmpe skuffelse

Kæmpe skuffelse. Havde bestilt 11 x Den Klassiske til 269kr pr. Person til en hyggelig julefrokost. Havde bestilt for flere måneder siden. Og ringede dagen før for at sikre mig min bestilling. Alt var under kontrol. Kom for at hente kl. 17 som aftalt i Køge. Nåe, vi har lige glemt dig! Så måtte vente en halv time.
Og hvad fik vi så:
Butter chicken, naan, ris til hele vejen, nogle friturestegte “stænger”, squash-chips og daal. Derudover en grå sovs, som røg direkte i afløbet.
Der var ingen beskrivelse med til maden, så vi var noget rådvilde, da vi åbnede bøtterne. Så havde nok allerede der oplevet, at vi havde fået noget forkert.
Det var ikke lige det, vi havde betalt næsten 3000kr for - og den menu, vi havde bestilt.
Vores gæster var tydeligt skuffede. Det var en helt igennem mislykket middag.

21 de novembro de 2025

VÆRSTE OPLEVELSE

VÆRSTE OPLEVELSE. Virkelig dårlig service, medarbejderne råber af deres kunder og er meget respektløse. Virkelig en nederen og uprofessionel oplevelse - og hellere ikke god mad!!

6 de novembro de 2025

Hej Nada Zahran
Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster.

Må vi spørge, hvilket sted du besøgte? Så vil vi meget gerne tage hånd om det og følge op internt.

Tak fordi du deler din oplevelse – det betyder meget for os.

DHABA-teamet

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God smag og hurtig service

Jeg bestilte chicken tikka masala og var meget tilfreds med maden. Kyllingen var saftig, det smagte dejlig krydret og portionen var en god størrelse. Der gik meget kort tid før jeg fik min mad. Jeg giver dog kun 4 stjerner fordi maden skulle serveres med frisk koriander på toppen men det var de meget nærige med. Alt i alt en god oplevelse

17 de outubro de 2025

Hold jer langt væk!!!

FORFÆRDELIG OPLEVELSE!!!!!

Jeg var i dag på Dhaba i københavns afdelingen. Vi havde bestilt en chicken biryani og butterchicken.

Vi venter 50 min på vores mad for at vi så får maden.

Den såkaldte butterchicken var så smagsløs og kyllingen smagte af kød, der var INGEN krydderier i eller intet som mindede bare lidt om butterchicken

Jeg konfronterede medarbejderen med dette, hvor hun henter en ny omgang butterchicken 2 minutter efter (vi har ventet i 50 min) som igen smager og ligner det samme.

Hun forklarer os at det er spdan butterchicken laves hvortil jeg forklare hende at jeg har været der før og det ikke er sådan de plejer og lave den.

Hun svarer så flabet igen at det ikke ville blive slettet fra regningen hvor jeg sagde ok.

Hun tilbyder mig andre retter hvor jeg takker nej, da deres service er elendig.

Jeg modtager sp dernæst regningen hvor hun så siger at den er slettet, hvad skulle showet så til for…?

Forfærdelig oplevelse! Sætter aldrig mine fødder der igen!🤢

1 de setembro de 2025

Kære Ali

Tak fordi du delte din feedback. På DHABA sætter vi stor pris på både ris og ros – det hjælper os til at blive bedre. Derfor tager vi det alvorligt, når en oplevelse som jeres ikke lever op til forventningerne.

Jeg har allerede talt med mine medarbejdere for at blive klogere på forløbet, og jeres input om både ventetid, service og smagsoplevelse er taget videre til vores køkkenansvarlige. Flere gæster har nævnt styrken i retterne, og vi arbejder på at gøre det tydeligere, hvordan man kan vælge en mere krydret oplevelse.

Jeg vil meget gerne have lov til at give jer den oplevelse, vi ønsker for alle vores gæster – med både mad, service og stemning på plads. Du er velkommen til at skrive direkte til mig på mfmonrad@dhabakitchen.dk
, så finder vi en løsning sammen.

På forhånd tak for at hjælpe os til at blive klogere.

Michelle
Restaurant Manager

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg havde hørt så meget godt om Dhaba

Jeg havde hørt så meget godt om Dhaba, at mine forventninger var højere end naan-brødets hævning. Desværre var oplevelsen mere som en forkert krydret komedie end en kulinarisk rejse.

Maden? Jo, lad os sige, at min “butter chicken” mindede mere om “butter soup” – og den var så mild, at jeg begyndte at overveje, om køkkenet havde glemt, at de lavede indisk mad. Risene var hårde som små sten, og biryanien var så oversaltet, at jeg var tæt på at bede om en livline og et glas mælk. Naan’en… åh naan’en… den var så tør, at jeg overvejede at bruge den som underlag til bordbenet.

Og så er det altså lidt spøjst, at et sted, der markedsfører sig som autentisk indisk, har en afghansk ejer. Ikke at man ikke må lave mad fra andre lande – men det føltes næsten som at bestille sushi hos en pølsemand.

Det sjoveste er næsten, at stedet bugner af femstjernede anmeldelser, som om det var det bedste, der nogensinde er sket for Odense – men min oplevelse var det stik modsatte. Enten har jeg været på Dhaba på en rigtig dårlig dag, eller også har jeg uheldigvis gået glip af den parallel-dimension, hvor maden faktisk smager godt.

Alt i alt – hvis du leder efter en autentisk indisk oplevelse, så vil jeg anbefale at købe en pose krydderier i supermarkedet og invitere dig selv på middag. Det vil spare dig både tid og penge.

Her er 1100kr underholdning til dem der overvejer Dhaba restaurant. God dag:)

12 de agosto de 2025

Hej Abeda

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – vi er kede af at høre, at den ikke levede op til dine forventninger. Vi tager din feedback om smag og kvalitet meget alvorligt, da vi altid stræber efter at give alle vores gæster en positiv madoplevelse.

Vi har sendt dig en mail for at kunne tage en direkte dialog og finde den bedste løsning for dig. Vi håber på din forståelse og ser frem til at høre fra dig.

DHABA-teamet

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais