Detalhes da empresa

1. Construção e Fabricação

Escrito pela empresa

Vi borer og skær’ på kryds og tværs

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service og ditto resultat

Nemt at lave aftale med Michael, som var fleksibel da jeg ikke kunne levere min del til tiden.
Super flot resultat af servicemindede folk som Rasmus og Søren, der leverer omhyggeligt arbejde og god vejledning.
Kan klart anbefales.

20 de junho de 2025

Super firma Diamantxperten

Diamantxperten det er sjældent man finder et firma der er så professionelt lige fra første kontakt, til arbejdet er udført.
ALLE personer er utrolig behagelige og det udførte arbejde var perfekt og prisen var fair.

17 de maio de 2024

Perfekt oplevelse

Nem at lave aftale med, super flot resultat. Servicemindede folk, der leverer omhyggeligt arbejde.
Kan klart anbefales.

19 de outubro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Høj service, og super professionel og pålidelig

Kanon dialog op til opgaven skulle udføres med helt gennemsigtig pris. Dukkede op efter aftale på slaget 8 og selvom der var et par små udfordringer hen af vejen pga. omstændighederen, blev de løst med et smil og endte i et perfekt resultat. Super fedt arbejde og med godt humør - kan 100% anbefales.

28 de junho de 2023

Virkelig god service

Michael var meget behagelig og hjælpsom i telefonen. Jeg fik en virkelig god pris for rilleskæring til stikkontakter på 90 kvm lejlighed. Det var tilmed en hastesag, som Diamantxperten trådte til med 2 mand, indenfor få dage og løste til UG. Den bedste håndværker oplevelse jeg har haft. Michael og Diamantxperten får mine varmeste anbefalinger. Tak til jer 😊

10 de fevereiro de 2022

spot on

Fik et skriftligt tilbud på 4 huller. Betondæk var dobbelt tykkelse end indeholdt i tilbud samt diameter at diameter også endte med at skulle være større. Men regning var som i tilbud, det er sku ret go stil. gik super hurtigt og venlig ung mand der også viste sig at have nogle gode råd

23 de dezembro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionalt og super ren service

Venligt betjent af Michael når aftale skulle træffes og det tog kun en uge fra bestillingen til i dag, hvor arbejdet blev udført til UG. Punktuelt, meget professionalt og til min store overraskelse var der ikke et gram støv i huset efter det 100mm Ø hul i det 300 mm tyk ydervæg var færdig. Store ros herfra, jeg ved præcis hvor jeg skal ringe en anden gang.

23 de julho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået en konge behandling af en…

Jeg har fået en konge behandling af en medarbejder fra DiamentXperten.
Deres medarbejder(som jeg desværre ikke kan genkalde navner på) var professionel fra første øjeblik. Han forstod, at han var inde i et fungerende hjem, der ikke havde behov for unødigt støv,støj og larm.
Jeg er meget imponeret over den professionelle behandling jeg/vi fik.
GodT gået DiamentXperten.
Mh.
Christian Bigum

9 de outubro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget positiv oplevelse ved fundamentboringer

Man må nok sige, at jeg har en helt anden oplevelse end den kritiske herunder. Ringede rundt til 3-4 firmaer, da jeg skulle have boret nogle huller i et gammelt hus, der skulle have mere luft i kælderen. Dette firma var langt det billigste og hurtigste til at give et tilbud. Opgaven viste sig at være en del mere omfattende end ventet, da vi fandt flere udfordringer, men tillægget var beskedent. Deres mand var i øvrigt vældig flink og behagelig at samarbejde med. Kan kun anbefales.

23 de setembro de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Glemte aftale

Glemte aftale, trods det at den var skriftlig. Sendte håndværkere som han fik hyret fra et andet firma og påstod at opgaven var mere omfattende en aftalt og tog derfor dobbelt pris. Let truende/pressende attitude for at få mig til at tage beslutning om udførelses af arbejdet (nu havde han jo to mand stående, som han sagde).
Opgaven viste sig at være lettere end han påstod. Jeg kan ikke anbefale at bruge dette firma.

11 de junho de 2019
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais