Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg brukte Diction til å oversette et undervisningscase fra norsk til engelsk. Diction svarte raskt på forespørselen og holdt den korte tidsfristen. Oversettelsen holdt en meget høy kvalitet og jeg ko... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ble så fornøyd med oversettelse av en tekst. Hadde noen noen vanskelige begreper, men Dicton har eksperter i alle fagfelt! Anbefaler dem sterkt 😃 Det er første gang jeg skriver anmeldelse, men de fo... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som overskriften antyder så er jeg meget tilfreds med arbejdet der blev udført. Skulle have oversat et halvt A4 ark fra arabisk til dansk. Fik et uforpligtende tilbud super hurtigt. Jessika og Filip... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Detalhes da empresa

1. Tradutor

Escrito pela empresa

Diction er et ambitiøst oversættelsesbureau med kunder i hele Skandinavien. Vi er et oversættelsesbureau med ekspertise i mange forskellige brancher. Med mere end 2000 forskellige kunder både lokalt og internationalt har vi oversættelsesspecialister i langt de fleste industrier. Diction oversætter årligt flere millioner ord for både erhvervskunder, offentlige institutioner og interesseorganisationer. Vores oversættere udgør et solidt netværk af håndplukkede specialister fra hele verden.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Överprisade och missvisande marknadsföring!

Jag är mycket besviken på Diction. De marknadsför sig som en prisvärd översättningsbyrå med priser från 1,96 SEK per ord, men det är långt ifrån sanningen. Jag fick en offert på att översätta mitt dokument på 250 ord från svenska till engelska för otroliga 2.156 SEK!

Enligt deras egna kalkylator borde mitt dokument hamna inom deras lägsta prisnivå, vilket de påstår börjar på 590 SEK. Deras priskalkylator är ett stort skämt och verkar vara designad för att vilseleda kunder. Att marknadsföra sig som billiga är inget annat än en bluff – deras tjänster är svindyra.

Jag förväntade mig en rimlig prissättning, men istället fick jag en överdrivet dyr offert för en enkel översättning med auktorisering. Att de ens påstår sig erbjuda "branschens bästa priser" är rent ut sagt felaktigt. Kommer definitivt inte att använda deras tjänster igen och rekommenderar andra att se sig om efter ärligare och mer prisvärda alternativ.

12 de setembro de 2024
Avaliação não solicitada
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig kundeservice

Jeg fikk dokumentet en dag etter lovet. Til tross for at det står i deres nettside at de er åpent fra 09:00 - 16:00 i helger så var det ingen som svarte på telefonen og jeg ringte dem heletiden. Altså flere ganger hver time. Utrolig dårlig service. 2 stjerner for at de greide å levere det de har fått betalt for. 3 stjerner i trekk da mine anrop ble bevist ignorert og 1 dag forsinkelse på lovet dokumentasjon.

20 de janeiro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais