Dierenkliniekbeuningen Avaliações 4

3,8

Detalhes da empresa

1. Veterinário
  2. Hospital Veterinário

Samen met liefde voor uw huisdier Zorg en toewijding voor uw huisdier staan bij ons voorop. Wij vinden het belangrijk dat baasje én huisdier zich bij ons op hun gemak voelen door aandacht te combineren met uitstekende zorg. Dierenkliniek Beuningen is een praktijk waar u terecht kunt voor de beste medische begeleiding, controle en behandeling van uw huisdier. Routinebehandelingen of meer gecompliceerde ingrepen? U bent bij ons aan het goede adres voor sterilistatie, castratie, röntgenfoto, bloedonderzoek, gebitsbehandeling, enz.. Maar ook eenvoudige behandelingen zoals entingen, nagels knippen en teken verwijderen verzorgen wij voor u. Daarnaast leveren wij preventieve zorg en geven o.a. adviezen over vlooienbestrijding, wormen, teken en gewichtsproblemen.

Informações de contato

3,8

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

4 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Hele fijne dierenkliniek

Vorig jaar heel fijn geholpen ivm grasaar, echt super service. Sindsdien bij deze dierenarts gebleven. Ze (dierenarts en assistent en) zijn erg lief voor mijn hond, doen rustig aan en zijn kundig. Nemen echt de tijd om je te adviseren, dus kan deze dierenarts zeker aanbevelen.

22 de janeiro de 2026

Fijne Praktijk

Hele prettige dierenkliniek. Mijn honden én konijnen worden altijd rustig en liefdevol behandeld. De dierenartsen denken goed mee, nemen de tijd en geven duidelijk advies. Ik voel me hier altijd welkom en serieus genomen.

28 de novembro de 2025

Kundige arts en lief/aandachtig

Wij komen hier al jaren met onze drie katten. Erg fijne ervaring. Deze dierenarts heeft 1 van de katten echt het leven gered; daar waar een dierenziekenhuis vanalles wilde gaan doen en een dure rekening presenteerde, wist deze dierenarts heel precies wat er aan scheelde en was onze kat na enige behandeling zonder grote kosten weer snel de oude . Ook nu infomeert de altijd hoe het met deze kat is, die alweer 3 jaar verder leeft na bijna dood te zijn. Altijd aandacht en fijne begeleiding. Ook het overige personeel is lief en aandachtig.

1 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nul Sterren!…

deze dierenkliniek verdient eigenlijk geen ster.
Ik ben enorm teleurgesteld in deze praktijk. Mij werd verteld dat mijn kat niet zou overlijden en dat hij dit zou overleven. Ik heb vertrouwd op die woorden, maar uiteindelijk bleek hij een tumor te hebben en is hij overleden. Mijn kat was 14 jaar en had volgens mij nog jaren kunnen hebben met de juiste zorg en een eerlijk advies.
Het doet pijn dat mij valse hoop is gegeven en dat ik niet goed geïnformeerd ben over de ernst van zijn situatie. Dit voelt respectloos tegenover mij en mijn kat. Ik ben boos en verdrietig, en ik kan dit bedrijf dan ook absoluut niet aanbevelen. maar gelukkig was onze eigen dierenarts weer terug en hebben wij hem daar vredig laten inslapen ondanks valse hoop van dit bedrijf hier beter naar dierenkliniek Hees gaan.

18 de agosto de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.