Totalnie zgadzam się z przedmówcami . Zapchajkicha kaszami i węglowodanami 20 %białka dostawy w nocy bez ustalania godzin 1:30 8 :00 i dzwoni mi o 4 rano . Co to w ogóle jest za dieta stołówka szko... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dieta Pirata jak na swoją cenę jest zupełnie przyzwoita. Posiłki nie zawsze są smaczne ale zawsze są urozmaicone. Jestem na diecie od miesiaca i efetkty są widoczne. Waga leci w dół. Jeżeli ktoś jest... Ver mais
Korzystam z Diety Pirata od miesiąca. Była to moja pierwsza styczność z tą firmą oraz pierwszy raz próbowałem obiadów z diety pudełkowej. Obiady były syte, kalorie policzone dzięki czemu mogłem bez pr... Ver mais
Dieta odchudzająca/ 5 posiłków. Z dostawami nie było żadnego problemu, zawsze było na czas. Jeśli były lekkie opóźnienia ( jeden raz przez śnieg, otrzymałam smsa i dostawa dotarła przed śniadaniem). O... Ver mais
Detalhes da empresa
- Fornecedor de Alimentos e Bebidas
- Serviço de fitness e nutrição
- Produtor de Alimentos
- Entrega de comida
- Serviço de emagrecimento
Escrito pela empresa
DIETA PIRATA to smaki z całego świata dla poszukiwaczy niskich cen. Zostań Piratem i przestań przepłacać! Nad jakością i smakiem Diety Pirata czuwa zespół profesjonalistów – Super Chefów, którzy wcześniej opłynęli cały świat, a doświadczenie zdobywali na królewskich galerach, gdzie serwowane były najlepsze dania i trunki. To oni w pocie czoła stworzyli okrutnie smaczne menu, które sprawi, że zamienisz swój śmiertelnie nudny catering na nasz – pełen niespodziewanych i różnorodnych smaków! Rozpocznij swoją przygodę z cateringiem Dieta Pirata i odkryj smakowite i zdrowe posiłki, które pozwolą Ci osiągnąć Twoje cele żywieniowe. Nasza ekipa doświadczonych kucharzy i dietetyków stworzyła wyjątkowe menu, które połączą smakowitość z wartościami odżywczymi. Niezależnie od tego, czy jesteś wegetarianinem, miłośnikiem ryb, czy preferujesz tradycyjną kuchnię, mamy dla Ciebie rozwiązania dopasowane do Twojego gustu.
Informações de contato
al. Marszałka Józefa Piłsudskiego 5C, 05-270, Marki, Polônia
- 799 357 126
- kontakt@dietapirata.com.pl
- dietapirata.com.pl
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Zdecydowanie najlepszy catering
Zdecydowanie najlepszy catering - świetne ceny, a jedzenie niebo w gębie!!!!

Alinchen
Jeden z najlepszych cateringów w Warszawie! Pyszne i urozmaicone jedzonko 😄 szczerze polecam 😁

Resposta da DIETA PIRATA
ten catering to był jeden wielki żart
ten catering to był jeden wielki żart. pozbawiony smaku. wszystkie warzywa pochodziły z zestawu workowanych mrożonek (marchewka, groszek, kalafior itp.) nigdy więcej. a i dodatkowo cena wygórowana

Catering godny polecenia
Catering dobry. Jego największa zaletą jest to,że jest ŚWIEŻY. Dania podawane są bardzo estetycznie. Sugerowałabym bardziej urozmaicone sałatki, bo we wszystkich jest sałata, rzodkiewka, ciecierzyca...Powinno być więcej np. rukoli, bazylii, suszonych pomidorów.
Doskonałe śniadania. Za słoiki zamiast plastiku- duży plus.
Soki, koktaile- doskonałe.
Przetestowałam około 10 cateringów. Zostałam przy Sportfoodbox. Mówi chyba samo za siebie.

Resposta da DIETA PIRATA
Niestety walory samkowe pozostawiają…
Niestety walory samkowe pozostawiają wiele do życzenie w porównaniu z konkurncją. Opis nieadekwatne do zawartości.

skuteczne diety odchudzające…
Szukałam skutecznej diety odchudzającej i poznałam dietę bulionową. Jestem pod wrażeniem smaku i jakości bilionów. Gorąco polecam catering dietetyczny SPORTFOOD, którego dieta bulionowa jest pyszna i aż kipi zdrowiem!

Resposta da DIETA PIRATA
dieta bulionowa to ulubiona…
Podobno dieta bulionowa to ulubiona dieta hollywoodzkich gwiazd! Odchudza, oczyszcza i wzmacnia odporność. Ponieważ jest to połączenie diety Paleo z medycyną dalekiego wschodu, zdecydowałam się spróbować. Dieta Bulionowa Fitly od SPORTFOODBOX jest rewelacyjna. Polecam serdecznie

Resposta da DIETA PIRATA
Bardzo smaczna dieta bulionowa!
Bardzo smaczna dieta bulionowa!
To dieta bulionowa podobno odmładza gwiazdy Hollywood! Czuję, że mam lepszą odporność i zrzuciłam już 5 kg. Diety pudełkowe Fitly dostarczane są samochodami-chłodniami, co zapewnia utrzymanie ciągu chłodniczego. Świeże posiłki czekają na mnie codziennie pod drzwiami o godzinie 7:00 rano. Fajnie, że SPORTFOOD ma catering dietetyczny z wymianą menu. Dziękuje też Pani dietetyk Gosi, która dobrała mi odpowiednią dietę - wybór padła na dieta bulionowa 1500 kcal !

Resposta da DIETA PIRATA
Catering dietetyczny z wyborem menu
Catering dietetyczny z wyborem menu. Dieta bulionowa bardzo smaczna, dieta ketogeniczna jest ukochaną dostą mojego męża. Ostatnio też testowałam dietę sokową która pozwoliła mi schudnąć 3 kg w 5 dni. Jestem pod wielkim wrażeniem - zostaje z Wami na dłużej!

Resposta da DIETA PIRATA
Najlepszy catering dietetyczny w…
Najlepszy catering dietetyczny w Warszawie! Jestem pod wrażeniem smaku i jakości produktów. Korzystam z diety ketogenicznej, diety bulionowej, a moja żona i córka zamawiają dietę Sirtfood. Jedzenia jest dużo, smaki są Bardzo różnorodne. Jedyne zastrzeżenie mam do toreb bo są trochę pogniecione. Jednak jestem na tak catering Fitly!

Resposta da DIETA PIRATA
Smaczna dieta bulionowa dzięki której…
Smaczna dieta bulionowa dzięki której odchudzanie stało się proste! Po przeczytaniu książki Dieta bulionowa - Kellyann Petrucc postanowiłam spróbować i słusznie! Pyszna dieta i szybka dostawa. Zdecydowanie premium

Najlepsza dieta bulionowa SPORTFOODBOX
Catering dietetyczny SPORTFOODBOX zawsze uważałem, za ten jakościowy z „najwyższej półki”. Moja żona skusiła się ostatnio na dietę gwiazd Hollywood czyli Dietę Bulionową id SPORTFOOD. Jest tak oczarowana, Że kazała mi napisać opinie! Dieta bulionowa jest najlepsza jaką jadła. Polecam

Resposta da DIETA PIRATA
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.