A empresa respondeu
Hej, Mange tak for jeres service. Min oplevelse med DigiFinans har generelt været positiv. Processen med at få lånet var forholdsvis hurtig og gennemsigtig, og jeg fik de nødvendige oplysninger på... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig godt oplevelse super hjælp med det jeg havde brug for 👍 , men det kunne være rart hvis man vidste hvad for et nummer i ringer fra da man bliver tæppe bumpet med opkald fra de forskellige sam... Ver mais
A empresa respondeu
Det var hurtig at får svar ved ansøgning uden problem , meget hjælpsom mennesker og hurtigst svar og dem (medarbejde er rigtig god til at guides kundernes behov i forhold til økonomien . Uden problem... Ver mais
A empresa respondeu
DigiFinans er din sammenligningstjeneste for lån. Søg om lån for mellem 25.000 – 400.000 kr. uden sikkerhed. DigiFinans.dk hjælper dig med at finde de bedste lån og samlelån. Søg om lån via DigiFinans.dk - vores tjeneste er gratis, sikker og hurtig.
København, Dinamarca
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hej,
Mange tak for jeres service. Min oplevelse med DigiFinans har generelt været positiv. Processen med at få lånet var forholdsvis hurtig og gennemsigtig, og jeg fik de nødvendige oplysninger på en klar måde. Jeres kundeservice var også hjælpsom og professionel, hvilket gav mig større tryghed under hele forløbet.
Det ville dog være en fordel, hvis de indledende trin i ansøgningsprocessen kunne gøres endnu enklere, og hvis der var lidt mere tydelig information om vilkår og omkostninger.
Alt i alt er jeg tilfreds med samarbejdet og værdsætter jeres indsats.
Med venlig hilsen

Resposta da DigiFinans
Min kone og jeg tog en beslutning, om en god renovering af vore hus, som er betalt ud. Vores Bank er trods 20 års venskab, ikke vore bedste ven, så vi afsøgte hele internettet, og fandt forskellige aktører der lovede at låne eller skaffe et lån...trods gode økonomiske forhold og et godt rådighedsbeløb, blev vi afvist på stribe.....DigiFinans havde vi været i god dialog med tidligere og de henvendte sig igen, og denne gang med et godt tilbud .... til de opgivne og de trætte, som gerne vil på lånemarket.....Gå direkte til DigiFinas.dk - De allerbedste anbefalingerne herfra Dennis & Lene

Resposta da DigiFinans
Outstanding experience. So nice and professional

Resposta da DigiFinans
Det var en god samarbejde med dem og deres interesse for kunder

Resposta da DigiFinans
Det var ikke så svært at låne penge, når man står midt i en livskrise

Resposta da DigiFinans
Kedelig oplevelse med pressende sælger, og problemer med kontakt efterfølgende, ved opsigelse.
Blev oplyst om direkte nummer og ved kontakt var det ikke tilgængeligt.

Resposta da DigiFinans
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.