Detalhes da empresa
Digimii hjälper och vägleder bolag med e-handelsfokus som idag själva driver, eller får extern hjälp med datadriven marknadsföring. Se oss som en läkarmottagning. Vi kontrollerar, diagnostiserar, behandlar, opererar och optimerar. Med kirurgisk precision och rätt medicin läker vi er bolagskropp.
Informações de contato
Suécia
- digimii.com
Vi fick en analys av våra konton från…
Vi fick en analys av våra konton från Digimii som gav ett bra helhetsperspektiv och konkret feedback på vad vi kan förbättra och varför. Genomgången var tydlig, värdefull och gav oss konkreta insikter som vi kan agera på. Det uppskattas också att analysen kom helt utan förpliktelser.
Tydlig analys och snabb återkoppling
Tydlig analys och snabb återkoppling. Precis om vi önskade!
Har fått en otroligt bra bemötande av…
Har fått en otroligt bra bemötande av Digimii de fokuserar på helheten och på hela affären i företaget vilket är av stort värde för oss som företagare. Kontoanalysen vi fick visar på en förståelse för detta och gav oss många insikter och actions att jobba med framåt för att förbättra både butik och lönsamhet i vår tillväxtresa
Digimii gav oss inte bara en analys av…
Digimii gav oss inte bara en analys av vårt konto, utan också tydliga insikter om vad som påverkar vår lönsamhet. De var strategiska och fokuserade på det som verkligen driver vår affär framåt.
10/10
10/10
Vi har samarbetat i över 2 år snart och vi är stormnöjda med allt från resultat till kommunikation!

Insiktsfull Audit
Digimii genomförde en audit av våra konton där vi fick fina insikter och tydliga action points på vad vi kunde göra. Rekommenderar starkt för dem som vill ta pulsen på sina konton i Google Ads!

Resposta de Digimii
Mycket duktiga och datadrivna!
De sätter sig in i mitt företag och…
De sätter sig in i mitt företag och mina produkter, tar egna initiativ och ger förslag på förändringar. De har en konstant bevakning på mina konton och märker när något kan förbättras. Eftersom att man inte kan tillräckligt inom dessa områden själv gäller det att lita på sin partner, det gör jag!

Resposta de Digimii
Arbetat med Digimii i över 3 år och…
Arbetat med Digimii i över 3 år och samarbetet har alltid fungerat kanon!

So far, great!
Analyserna och initiala diskussionerna har varit på en hög professionell nivå.

Resposta de Digimii
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.