Jeg havde brug for en tilstandsrapport hurtigt, da jeg havde en køber til huset. Fik anbefalet TP Design & kontaktede dem. De kom utroligt hurtigt, grundet min situation. De var meget grundige med... Ver mais
A empresa respondeu
TP Design er et firma man kan stole på jeg har brugt dem på 3 ejendomme over en periode på 8 år til tildstandsrapport og energimærke, og vil bruge dem igen hvis jeg en gang skulle sælge igen altid h... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg var meget imponeret over servicen jeg fik fra den byggesagkyndige. Vi havde snakket med flere byggesagkyndige, men fik den bedste pris fra TP-Design. Han vrkede meget proffesionel og hjalp mig god... Ver mais
A empresa respondeu
TOP professionelt til vore 2 ejendomme Grundigt med mange relevante spørgsmål. Havde god tid og satte sig ind i alle problemer omkring ejendommene. Serviceminded og hurtig med fremsendelse af rap... Ver mais
A empresa respondeu
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Meget god og hurtig service,
Fik lavet tilstandsrapport dagen efter bestillingen.

Resposta da TP Design
Jeg og min andelsboligforening fik den størst mulige hjælp af flere personer i dette firma.
Ring endelig til dem, hvis der er det mindste spørgsmål.

Supergod oplevelse. Flinke mennesker, god service. En klar anbefaling👍

Resposta da TP Design
Christoffer gennemgik vor ejendom og leverede efterfølgende en OK rapport, samt energimærke.

Resposta da TP Design
God professionel gennemgang med forklaringer på de observerede forhold

5 stjerner til Tommy , Per og Alexander
Kort ventetid og de var kommet dagen efter at jeg har bestilt opgaven.
Konkurrencedygtigt og fair pris.

Resposta da TP Design
De var særdeles behagelige at snakke med, og aftalen blev hurtigt sat i stand. Deres medarbejdere, både til el rapport og tilstandsrapport, var både behagelige og dygtige. Det er et firma der varmt kan anbefales.

Resposta da TP Design
Tak for rigtig god service. Hurtig og effektiv besigtigelse, med faglig og saglig indsigt. Prisen er konkurrencedygtig, og rapporterne blev hurtigt leveret.
Varmeste anbefalinger herfra :-)

Resposta da TP Design
Fantastisk hurtig ekspedition for udfærdigelse af energimærke, og ovenikøbet på en fredag.
Mine allerbedste anbefalinger.
Johan

Resposta da TP Design
Anvendt ifm. hussalg og jeg kan kun anbefale dette firma til udarbejdelse af tilstandsrapport mm

Resposta da TP Design
Vi fandt Tp-Design ApS på håndværker.dk: vi fik foretaget en termografering. Venlig og grundig. God til at forklare og uddybe samt være ærlig. Alt i alt meget tilfreds

Rigtig god service!
Tommy fra Din-Arkitekt giver en fuldbyrdet rådgivning og folkene bag er top professionelle. Vi har haft fornøjelse af dem og de kan varmt anbefales.

Resposta da TP Design
Bedste pris og suveræn service, fem stjerner. mvh Cecilia

Resposta da TP Design
Mange tak for en god service ifm. udarbejdelsen af tilstandsrapporten, rådgivning og hjælp.

Resposta da TP Design
While others had waiting times of several weeks, I got the needed reports worked on within a couple of days. Thorough inspection, punctual and friendly personnel on-site. All in all I can only give my recommendation.

Resposta da TP Design
Vi fik lavet en tilstandsrapport og energimærke hos TP-design. Alberte på kontoret kan anbefales, hun var vældig informerende og venlig at tale med.
Vi fik vores rapporter indenfor 2 hverdage.

Resposta da TP Design
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.