Rigtig god oplevelse med Din Apoteker. Bestilte for første gang sent torsdag aften (betalte online) og fik leveret min astma medicin fredag eftermiddag fra Enghave Apotek og pga. COVID-19 satte den ve... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte panodil junior. Skulle logge ind med MitID for at bekræfte at min alder var over 18 år - god måde at styre det på👍 Havde lidt udfordringer, fordi ordren ikke ville gå igennem, når jeg vil... Ver mais
Man kan ikke rette i mængde i indkøbskurven. Ikke så overskueligt mht recepter. Indkøbskurven blev tømt, efter jeg havde oprettet profil. Betalingsvinduet strejkede. Visse varer kan ikke søges frem på... Ver mais
A empresa respondeu
Nem bestilling. Hurtig levering fra dag til dag. Varen, som ellers er i restordre mange andre steder, var til at få. Sammen med leveringen var en lille håndskrevet note vedlagt om at være opmærksom... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Sobre dinApoteker.dk
Escrito pela empresa
Eneste Online Apotek med +90 apotekslagre over hele landet og chat med apotekspersonale døgnet rundt.
Hurtig og effektiv postforsendelse til hele landet eller afhentning på et af de +90 lokale apoteker.
Alle ordrer håndteres af apoteksuddannet personale. Du kan chatte med apotekspersonale døgnet rundt og ringe til det centrale apotek eller de lokale apoteker i almindelig apoteksåbningstid.
Hos dinApoteker.dk samarbejder en række apoteker landet over med at skabe den gode kundeoplevelse såvel i butik som online. Vi har derfor central distribution af pakkeforsendelser på forsiden.
Du kan også handle med et af de lokale apoteker landet over. Find dit lokale apotek her: https://www.dinapoteker.dk/find-butik
Skulle dit lægemiddel, din creme eller din favorit tandstik gå i restordre, kan du søge på tværs af alle apotekslagrene. Så behøves du kun at søge et sted.
Vi lægger løbende faglige artikler op om alt fra lus og ringorm til mere alvorlige lidelser som diabetes og knogleskørhed. Alt sammen udarbejdet af farmakonomer og farmaceuter ansat på et apotek i dinApoteker.dk
Informações de contato
Aftensang 8K, 6040, Egtved, Dinamarca
- support@dinapoteker.dk
- dinapoteker.dk
Nem hjemmeside og hurtig levering

Nemt at bestille
Nemt at bestille
God indpakning .
Jeg har været i apotek for at købe jerne C tabletter, men de har ikke, derfor prøver jeg at se på net og Jeg er glad for at kunne bestille tabletter hos jer.
Tusind tak

Resposta da dinApoteker.dk
Hostesaft er leveret hurtigt og i den…
Hostesaft er leveret hurtigt og i den quiltet som bestilt. Tak for en god handel

Resposta da dinApoteker.dk
Super fin og effektiv service
Super fin og effektiv service. Både lynhurtig ordrebekræftelse og lynhurtig levering, nu 2 gange fra Egtved Apotek.

Resposta da dinApoteker.dk
Super god service og man får sine vare…
Super god service og man får sine vare hurtigt keep up the god work🌝

Super service
Godt udvalg, rigtig pris, lynhurtig levering!

Nemt, hurtigt og sikkert
Min søn får medicin, som ikke er standard varer på vores apotek. Bruger derfor ofte DinApoteker, da det oftest er sen aften, jeg lige kommer i tanke om, at det er ved at være på tide at bestille nyt.
Hurtig forsendelse og glas med piller virkelig forsvarligt pakket ind.

Fungerer ikke for os
Vi kan bare ikke få det til at fungere 9 ud af 10 gange. 🥵
Vi betragter ellers os selv som habile til at benytte elektroniske værktøjer.

Det bliver ikke bedre.
Nemt at bestille.
Lynhurtig levering
Korrekt vare og en hilsen i pakken. Det bliver ikke bedre.

Resposta da dinApoteker.dk
Hurtig dag til dag levering
Hurtig dag til dag levering, og varen er som forventet.

Nemt og meget hurtigt👍
Nemt og meget hurtigt👍
Kan anbefales.

Resposta da dinApoteker.dk
Hurtig sending og havde pinex junior…
Hurtig sending og havde pinex junior som var det jeg kom for, der var endda smagsprøver med af tyggetabletter til min søn

Super hurtig levering
Der gik 1 1/2 døgn fra bestilling til jeg hentede pakken i pakkeboksen - super hurtig levering…

God oplevelse
God hjemmeside, god pris, hurtig levering. Lige som en god handel bør være😀👍

God købsoplevelse
Lynhurtig levering. Konkurrencedygtige på prisen.
God købsoplevelse :o)

Resposta da dinApoteker.dk
Ok hurtig levering og fine priser
Ok hurtig levering og fine priser, men når man bestiller medicinsk udstyr må det gerne pakkes forsvarligt.

Resposta da dinApoteker.dk
Altid god service og hurtig levering
Altid god service og hurtig levering af den Manuka Honning, som vores søn har brug for.

Resposta da dinApoteker.dk
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.