Dinblaabog Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er en klar anbefaling til andre. Der er rigtig god kommunikation frem og tilbage. Det er nemt at skrive og oploade. Og det endelige resultat, som er fremme meget hurtigere end forventet er som vi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

**Modtaget rabat for anmeldelse** Dinblaabog.dk kan klart anbefales, vi har fået nogle fine bøger, endda lang tid inden den planlagte leveringstid. Selvom onlinetoolet godt kunne være nemme... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi var en efterskole der skulle bestille blå bøger, og vi var nok lidt sent på den… i løbet af få timers email-korrespondance en onsdag aften fik vi dog hurtigt hele setuppet klar, med stor hjælp fr... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Din blå bog har et meget brugervenligt system, som gør det nemt for hele klassen at samarbejde om bogen. Desuden er kommunikationen til virksomheden i en høflig tone og svarene kommer hurtigt og infor... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Materiais Educacionais

Escrito pela empresa

Din Blå Bog leverer blå bøger i høj kvalitet. Vi er en af de største blå bog leverandører i Danmark til både efterskoler, gymnasier, folkeskoler og meget andet. I kan skrive jeres personlige blå bøger i vores smarte online skrivesystem, som både er nemt og sikre en flot blå bog. Se meget mere på vores hjemmeside: dinblaabog.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Virkelig god kvalitet!

På min efterskole bestilte vi bøger hos dinblåbog og gennem hele processen var de ansatte rigtig gode til, at hjælpe og vejlede os. Bøgerne kom til tiden og var i en super kvalitet!

TAAK din blåbog for en god oplevelse

29 de junho de 2020

Hej Christian
Mange tak for din meget fine anmeldelse. Jeg er meget glad for at i er tilfredse :)
Mvh. Daniel

Super god service

Super god service. Lidt udfordringer med teknikken, men vi fandt sammen med team Blå Bog altid en fleksibel løsning - så helt klart en anbefaling herfra.

29 de junho de 2020

Hej Tina
Mange tak for din anbefaling! Rigtig god sommer :)

Var nemt og simpelt

Vores klasse kom til at lave blå bog lidt for sent, og da vi ledte efter et forlag til at lave den, kom dinblaabog.dk os til undsætning og fik sat det hele simpelt og hurtigt op. Det var skønt. Kan klart anbefale dem.

10 de junho de 2020

Hej Filippa
Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, at vi kunne hjælpe jer med at få jeres blå bøger til tiden :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super nemt og gode priser!

Vores klasse valgte dem fordi vi ville have noget specielt for vores klasse, og det fik vi også. Super fedt at man kan tilføje sine egne pdf upload så man kan gøre bogen mere personlig (vi lavede en masse sider med billeder og minder) og at der er mega nemt online. Derudover skal de have meget ros for deres service, den er helt i top! De svarer altid hurtigt og da vi havde problemer med levering og ringede til dem fordi vi ikke havde hørt noget ( GLS skyld, ikke deres) hjalp de med det samme og vi fik pakkerne samme dag! Super fedt at se så god en service!!

3 de junho de 2020

Hej
Tusind tak for din megt fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre du har været tilfreds med både skrivesystemet, bøgerne og servicen. Endnu engang mange tak for anmeldelsen. :)

Nemt og hurtigt

Mega søde, samarbejdsvilling, nemme at forhandle med!

2 de junho de 2020

Resposta da Dinblaabog

Tusind tak for din anmeldelse! :) Godt i har haft en god oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fin og effiktiv service

**Modtaget rabat for anmeldelse**

Selvom onlinetoolet godt kunne være nemmere at bruge, for eksempel ved at lade brugeren ændre ting uden at skulle kontakte firmaet, så fungerede det fint og næsten smertefrit.

Servicen var hurtig og effiktiv, og dinblaabog.dk var meget fleksibel i forhold til små ændringer undervejs i projektet.

Super fint!

2 de junho de 2020

Hej Simon.
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at kunne hjælpe jer.
Du må meget gerne sende os en mail og uddybe, hvad der kunne gøre vores skrivesystem endnu bedre. Det vil vi bestemt kigge nærmere på :)

God sommer!
Sebastian - Din Blå Bog

God og effektiv service

DinBlaaBog har leveret tredive helt perfekte Blå Bøger til HHX i Nykøbing Falster. Kommunikationen mellem os og medarbejderne har været forrygende og bøgerne er i rigtig god kvalitet. Kan varmt anbefales :-)

27 de abril de 2020

Hej Frederikke

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på :)
Godt at høre i er glade for bøgerne og vores service.

Sebastian

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det sgu iorden Morten

Gjorde det meget nemmere for os og få ordnet alt det fis med at få lavet blå bog. Super nemt :))))

6 de março de 2020

Hej Marco

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at vi har været med til at gøre det nemt, at lave jeres blå bog :)

Din Blå Bog

Super god service
De er super gode og hurtige til at svare samtidig med at man har en personlig konsulent. man kan altid få en god pris og specielle tilbud. Fremragende service

6 de março de 2020

Hej Emma

Mange tak for din fine anmeldelse, og vores gode samarbejde.

Din Blå Bog

Kan anbefales

Super nemt skrivesystem og man får en flot bog man har lyst til at gemme. Desuden ret billigt!

28 de dezembro de 2018

Hej Caroline

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på! Dejligt at høre du har haft en god oplevelse.

Sebastian / Din Blå Bog

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais