⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ord kan næsten ikke beskrive, hvor stor en betydning Ane har haft for vores familie - men jeg vil alligevel prøve ❤️
At have Ane med som doula har været en af de bedste investeringer, vi har gjort i forbindelse med min graviditet og fødsel. Hun har været en uvurderlig støtte hele vejen – både før, under og efter fødslen.
Allerede under graviditeten gav hun os ro, tryghed, viden og troen på, at min krop godt kunne føde. Hun lyttede og støttede os i vores ønsker og hjalp os med at føle os stærke og trygge i de valg, vi traf.
Da fødslen endelig gik i gang, var det en kæmpe gave at have Ane ved vores side. Hendes nærvær, omsorg, guidning og rolige energi gjorde en verden til forskel for både mig og min kæreste. Hun skabte en helt særlig tryghed omkring os, og vi følte os set, forstået og passet på gennem hele oplevelsen.
Noget af det, jeg vil bære med mig for altid, er følelsen af at have et menneske ved min side, som aldrig tvivlede på mig. Det var med til at bevare en styrke og tro på mig selv, som var helt uvurderlig.
Vores fødsel blev en dybt rørende, styrkende og helende oplevelse, og Ane havde en kæmpe andel i det. Vi kan ganske enkelt ikke forestille os den uden hende ❤️
Hvis vi nogensinde skal have flere børn, er der ingen tvivl om, at Ane skal være en del af rejsen igen. Vi giver hende vores varmeste og mest hjertelige anbefaling.
Vi er hende evigt taknemmelige ❤️