Veja o que dizem as avaliações
Svær størrelsesguide og virkelig dårlig returoplevelse. Skrev mail til firmaet og fik mail retur, hvor det blev beskrevet, hvordan jeg skulle returnere varen. Gjorde præcis hvad jeg havde fået besked... Ver mais
Det er rigtig god kvalitet, og den er også rigtig dejlig og varm at have på, måske ikke den hurtigste levering men jeg er tilfreds
Det fedeste tøj ingen problemer med bestilling og tøjet kom efter 3 dage Helt bestemt et sted jeg kommer til at købe igen
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Her sælger vi den professionelle fifa spiller og youtuber "Dingo"s officielle merchandise, i høj kvalitet!
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hævede pengene ca
Hævede pengene ca. en uge inden trøjen kom, og da den kom lugtede den MEGET af kemikalier.
Hurtigt svar og betjening
Det er svært at finde ud af hvilken…
Det er svært at finde ud af hvilken størrelse man skal købe. T-shirt for dyr i forhold til kvaliteten.
God kvalitet og fed design
God service:)
God oplevelse
God og hurtig handel
God og hurtig handel. Stor tilfredshed med den indkøbte trøje.
Fremragende hjemmeside
Hjemmesiden var overskuelig og trøjerne var flotte. Dejligt at man kunne se en vejledning på størrelserne og at man får at vide at man højt sandsyndeligt skal vælge en størrelse støre end man bruger normalt. Nem at betale, hurtig levering og FLOT MERCH!
Ingen problemer
Det fedeste tøj ingen problemer med bestilling og tøjet kom efter 3 dage
Helt bestemt et sted jeg kommer til at købe igen
Støtter op om Dingo Merch
En god ide bliver til virkelighed. Fedt design, god kvalitets tøj. God vejledning og kunde support.
God kvalitet
Bedste merch i hele DK.
Fedt design og god service til størrelse af hoodies og t-shirts.
Bedste merch i dk af YouTubere klasse…
Bedste merch i dk af YouTubere klasse design
Fantastisk og hurtigt kundeservice
Fantastisk og hurtigt kundeservice. Fik god hjælp til køb af min hoodie og størrelse <3
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.